Kişilik & Karakter Hangi yanlışı bile bile yapmaya devam ediyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl İnşallah bu yanlışlardan tez zamanda kurtulursunuz ❤️ Hangi yanlışı bile bile yapmaya devam ediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. yanlışı yapmam ben 0 0 Yorumla
SerdarSado Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl Kendimi uyuşturmayıı.. inat etmişim gibi kendime 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Uyuşturucu mu alıyorsun Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Zevkler konusunda bazı şeyler elimde değil 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Cevap sahibi 1 yıl Bazı arzularıma göre özellikler taşıyan genç bir kıza bazı şeyleri yapmak o kızı yüzeysel zevklerle yaşamak istiyorum Soran 1 yıl Evlen Cevap sahibi 1 yıl boş ver
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İlişki ye girmeyi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sabret sabrın sonu hep çok Güzeldir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yasak ilişki 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Zina büyük günah hayatından bereket kalkar Yorumla
gursoyh Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl seks (zina olarak) 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evlen kurtul Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Mastürbasyon 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Hayatın karman çorman olur evlensene Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kiz buldum da evlenmek kaldı ben istemez miyim acaba Yorumla Soran 1 yıl Çaba harca dua et ailen haber salsın etrafa Yorumla Soran 1 yıl Bulursun uygun bir kız inşallah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayırlısı herşeyin Yorumla Soran 1 yıl İradeni kullanma gücün var. Furkan suresi 18. Ayeti ve 74. ayeti oku Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aldatma 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hiç mutlu bir yuvaya sahip olmayacaksın demekki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
yanlışı yapmam ben
Kendimi uyuşturmayıı.. inat etmişim gibi kendime
Uyuşturucu mu alıyorsun
Zevkler konusunda bazı şeyler elimde değil
Ne gibi
Bazı arzularıma göre özellikler taşıyan genç bir kıza bazı şeyleri yapmak o kızı yüzeysel zevklerle yaşamak istiyorum
Evlen
boş ver
Yaşamaya devam ediyorum.
İlişki ye girmeyi
Sabret sabrın sonu hep çok Güzeldir
Aynen
Yasak ilişki
Zina büyük günah hayatından bereket kalkar
Değer vermeye
seks (zina olarak)
Evlen kurtul
Ayran içmek