Hayat seni çok yorduğunda, zihnin seni mahvettiğinde, gururun, onurun, hiçbir şeyin kalmadığında, kırıldığında, uğruna savaştığın şey seni mutsuz uyuttuğunda, vazgeçmek mi gerekir artık savaştan? Yoksa her şeye rağmen, gurursuz onursuz ve kırılmış bir şekilde savaşmaya devam mı etmek gerekir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Pes etmek yerine göre yeni bir başlangıca, yeni bir hayata, yeni bir hikayeye ilk adımı atmaktır. Her zaman kötü ve yanlış değildir pes etmek.
Yaşadığın her şeyi bir tecrübe olarak nitelendirip beynine kazirsan. Bu tecrübelerden de ders cikarmayi başarırsan hayatta her engeli aşarsın.
Evet öyle. Peki sence pes etmeli miyim?
Pes etmek mi
Yaz konuşalım burada üşendim
Yazamam gizli kalmam lazım
Tamam konuşalım engellerim direk
Yarın yazcam şimdi uyumam lazım
Tamam
savaşacak gücün yoksa, ara ver. gücünü toplayıp kaldığın yerden devam et. ama asla pes etme.
Eskiden böyle derdim ve böyle yaptım kaç defa, ama bu beni içten içe çürütmeye devam etti. Uğruna savaştığım şey evet değerli bir şey ama artık çok yoruldum, gurur onur zaten kalmadı, değişen hiçbir şey de yok. Savaşmayı bırakmak istiyorum artık, bütün bu olanlar çok ağır geldi.
bazen vazgeçişte kazanılmış savaş gibidir. sana çok zarar veriyorsa, olması imkansızsa ve kendini değersiz hissettiriyorsa artık yüreğinin sesini değil de aklının sesiyle muhatap olmalısın. kendi sağlığın herşeyden önce gelmeli. kendinle bir barış antlaşması yap bence.
Aynen yoksa başına kötü şeyler gelebilir
Ben çoktan pes ettim ama sonuç yine hüsran..🥺
Bazen uzaklaşmak gerek herkesten herşeyden..
Bencede öyle.
Kendim düştüm kalkabilirim.. bu söz bana çok şey hatırlatıyor..
Çok doğru. Kalkacağız inşallah.
asla pes etme
Ama ellerim kan çanağına döndü
asla etmem