Seni seviyorum demek bence içi boş bir cümle sadece. Lafla peynir ekmek gemisi yürümez demişler, peki siz sevdiğinizi sevdiğinize nasıl hissettirirsiniz? Sadece lafta mı?

Seni seviyorum demek bence içi boş bir cümle sadece. Lafla peynir ekmek gemisi yürümez demişler, peki siz sevdiğinizi sevdiğinize nasıl hissettirirsiniz? Sadece lafta mı?

Onun sevdiği şeyleri yaparım, mutlu olmasını sağlarım.. Onu güldürecek sebepler bulurum bilmiyorum seversem benimleyken mutsuz olması imkansız🥰
Kendime olan saygım çerçevesinde onu tanımadan önce istemediğim için yapmadığım eylemleri onun güzel gönlünün isteği ile yapmaya çalışır ve yaparım veyahut yapmamı istemediğini bildiğim davranışlardan uzak dururum. Ona kırıldığımda kendisini yalnız ve kimsesiz hissettiğini anladığım o anda, içimden gelmese de onun yanında olur, sararım kendisini.
Onu merak ederim, onun için endişelenirim.. Onu her fırsatta düşünürüm. Onun mutlu olacağı tüm detayları aklıma ve kâlbime kazırım.. Ona sürpriz kahve hazırlarım. Uyurken üzeri açıldığında hemen örterim üşümesin diye.. ve çok daha fazlası..☺️👍
Teşekkürler 🙏
Rica ederim
Cevap
5Cevap
Sevdiğim kadını mutlu ederek.
"Seni seviyorum" dersem sevdiğimi hissettirmemiş olurum ama sevgimi, ilgimi gösterirsem sevdiğim kişi de aynı şeyi bana gösterirse hissederiz.
İlgim ve alakam kâfi
Yeter daa dimi senin ilgi ve alakanı kazanmış daha ne istesin ne beklesin 😂
tespit tam isabet. İlgimi birinin üstüne yoğunlaştırmam, yatsın kalksın dua etsin ona veriyorsam
Daha fazla ne isteyebilir ki yüzsüz 😃
Hiç ya :D
İcraat yoksa seni seviyorum demesine gerek yok. Davranış daha önemli.
Zor koşullarda elimi taşın altına koyarak. Onu yalnız bırakmam kötü olaylar karşısında.
Öperim koklarim espri yaparim sürprizler yaparım sevdigimi bakisimdan anlar
Hayatıyla ilgili detayları bilir takip eder sorar ilgilenirim ilacından çok istediği bir şeye kadar…
Sevdiği/sevmediği şeyleri, zevklerini/ihtiyaçlarını takip ederek..
Her türlü belli ediyorum ya ben. Leyla oluyorjm resmen
Destek olarak.. Dinleyerek, anlayarak, gerçekten severek.
Ben birini seviyorsam o bunu dibine kadar hisseder. Hissettiririm
Davranışlarım yeter
Anlatılmaz yaşanır. d
Anlatamam yaşatırım diyorsun yani 😅
Aynen öyle 😀
İddialı ve mantıklı 😄
Selamün aleyküm. Kimseyi sevmiyorum.
Aleyküm selamm
Hissettirmem çünkü sevmem
Karşılık vererek
Davranışlarım ve sözlerimle
İlgilenerek onu dinleyerek sarılarak 🤌