Kişilik & Karakter Hayatınıza karışan ve sizi yargılayan insanlara tepkiniz nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayat bizim dedikodusu sizin vallahi diyesi gelir insanın 😀🙄 Hayatınıza karışan ve sizi yargılayan insanlara tepkiniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayatımdan silmek. 0 0 Yorumla
Leo482 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hayatıma karışanlar vardı. Üniversitede okuyacağım bölüme, ileride yapacağım işe karar verecek kadar hadlerini aşanlar vardı çevremde. Sessiz kaldım. 0 0 Yorumla
Alp9303 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Basta Umursamiyorum uzatirlarsa bende onlarinkine karışırım 0 0 Yorumla
duru_shr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Umrumda olmaz. Beni eleştirmesi için benden iyi olması gerekir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayatımdan silmek.
Hayatıma karışanlar vardı. Üniversitede okuyacağım bölüme, ileride yapacağım işe karar verecek kadar hadlerini aşanlar vardı çevremde. Sessiz kaldım.
Basta Umursamiyorum uzatirlarsa bende onlarinkine karışırım
Umrumda olmaz.
Beni eleştirmesi için benden iyi olması gerekir.
Umursamam pek