Biri ya da birileri beni taktir etsin - sevsin vs diye değerlerimden taviz vermem. En belirgin karakter özelliğim bu. Yardıma ihtiyacı olan (maddi manevi) başım gözüm üstüne, asla banane demem. Ancak her zaman genel anlamda sınırlarım / duvarlarım vardır. En güzeli de asla kibirli olarak addedilmem bu yönümden dolayı ki kibirli de değilim, blakis pozitif enerjisi olan biriyim.
Ancak; sınırlarım var. Değerlerime kimse dokunamaz. Hayatıma etkisi de büyük; örneğin 38 yaşındayım, benim hiç "aldatıldım (her mana da), kandırıldım, güvendim güvenimi yıktı" gibi dertlerim olmadı. Çünkü; o değerler dediğimiz çerçeve de her şeyin önünü sonunu düşünerek hareket ettim, ben taviz vermedim, haliyle de uçuk kaçık kederlerin muhatabı da olmadım.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Çok teşekkür ederim uzun uzun yorum yaptığın için yani kısacası kendimden taviz vermedim hiçbir zaman ve bu da benim hayatımda hep olumlu etkiledi aldatılmadan olmadı yüzüstü bırakılmadı kendi değerlerimi kurdu kendimi korudum kırmızı çizgimi belirledim diyorsun bence mükemmel bir şey
Tam ismini koyamadığım bir özellik, karakterimin büyük bir kısmı gerçek bir gölge gibi, bir yanılsamadan oluşmakta ve her an belirip her an kaybolabilen bir şey.
Belki de belirsizlik, bilinmemezlik karakterimin hayatımda oynadığı büyük bir rol.
0
9 Yorumla
Soran
1 yıl
Yani gizemli biri olduğunu söyleyebilir miyim kısacası
Kendini tanımayan bir insanı , hiç kimse tanıyamaz. Henüz tamamlanmamış bir yapboz gibi, o nedenle henüz gizemini koruyan parçaların olduğunu kabul edebilirim 😅
Karakterimin en belirgin özelliği genel olarak çok ciddi ve bazı şeylerde çok çabuk sinirlenen bir olmam bence öyle yani. Hayatıma etkisi çok oluyor. İş yeridne özellikle veteriner de çalışıyorum. Biri işini düzgün yapmasa hemen kızarım felan o yüzden pek benimle iyi geçinemiyorlar 😂
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Boş ver ciddi olmak iyidir tabi çabuk sinirlendirmemek lazım ama yapacak bir şey yok
Ya aslında öyle herşeye sinirlenmem. Ama bizim işimiz sağlık. Hayvanlarla uğraşıyoruz. Ufacık bır iğne karışsa mesela kediye köpeğe zarar verebilir. Bu yüzden çok sinirleniyorum
Öyle yani. Ama genel olarak kendimden memnunum. Aslında sadece dışarı karşı çok ciddiyim. Kendi dost ve aile içinde çok eğlenceli çok espirili biriyimdir.
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Son 1 yılda o kadar değişmeye başladım ki bir gün çok sevdiğim birşeyi kaybettim sonra herşeyi devire devire yürümeye başladım... artık bu sanırım umursamamak
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Yani ben umursamama durumunu hiç sevmem ama bazen hayat bunu insana yaptırıyor maalesef