Kişilik & Karakter Sizi şu an ne mutlu edebilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Beni mutlu edebilecek bir şey yok. Rahmetli babamın dirilip gelmesinden başka olacak hiçbişey beni mutlu edemez. Evlilikte, para da hiç biri bana mutluluk getiremez Sizi şu an ne mutlu edebilir? Cevapla Babalık Soruları Evlilik Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. hayatın bitmesi mutlu ederdi sadece 0 0 Yorumla
MaTadoRShaRK Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Volkan gibi hazırım alevlenmeye astral seyahate çıkmak güneş gibi yeniden doğmak 1 0 Yorumla
zeynepdok78 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 988 cevap paylaştı. Üniversite sınavını kazanmak 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. tabuta girersem mutlu olucak gibiyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayatın bitmesi mutlu ederdi sadece
Volkan gibi hazırım alevlenmeye astral seyahate çıkmak güneş gibi yeniden doğmak
Üniversite sınavını kazanmak
tabuta girersem mutlu olucak gibiyim
Kafa dengi bir sevgili
Onunla vakit geçirmek