Evet öyle biriyim içim dışım birdir fakat asla mutlu olamadım hep çıkarına insanlar çıktı karşıma bende yalnızlığa yaklaştım bazen sıkılıyorum ne bir dost ne bir sevda hepsi bana çok uzak
Dünyaya tek başımıza geldik ve ölünce de yalnız ölücez bence bu devirdeki en uygun olan şeyi düşünüyorsun çünkü insanlar karşılıksız sevmiyor seni düşünmüyor sen onu sevsen bile o sana karşı iyi davranmıyor insanda bunu gördükçe herşeyden uzaklaşıyor en iyisi gerçekten yalnız olmak zor olsa bile kendinle arkadaş olmak insanın gerçekten kendinden başka hayatta dostu olmuyor bazen ailem dediğimiz insanlar bize elden daha yabancı geliyor
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Deli olmanızda yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum. Her insanın içinde delilik olmalı makul seviyede. Önemli olan bunu karşı tarafı secerken nasıl tercih etmiş olmanız. Eğer Yanlış seçim ve tercih ise? Tericihi neye göre yapmış olmanız..
Şunu çok net görüyorum ve her fırsatta dile getiriyorum. Çünkü o kadar net ki.
Aynı durumdayız diyebilirim ne biliyor musun ben son zamanlarda bunu fark ettim dürüst olduğumuz için en azından ben kendi adıma konuşursam sanırım dürüst olduğum için yalnızım çok bariz bir şekilde anladın bunu son zamanlarda
Bir süre sonra insan kendini yalnızlığa adapte etmeye başlıyor, sıkıcı olduğunu biliyor ama yaşanmışlıklardan dolayı uğraşmaktan da sıkılırım daha iyi diyor
Günümüzde bulamazsın her kes başka amaçla yaklaşıyor samimiyet sıfır herkes çıkar peşinde çıkarı olmayan insan selam vermez aşk sevgi arkadaşlık hepsi için geçerli