Hayatınızdaki insanın içten içe sizin için neler düşündüğünü bilmek istermiydiniz

Hayatınızdaki insanın içten içe sizin için neler düşündüğünü bilmek istermiydiniz
ben zaten bilirim gerek yok benim için.. çünkü insan sevdiği kişinin her adımını hisseder tanır ve bilir.. bunun yerine birlikte huzurlu olduğumuz dertlerin olmadığı bir ilişki için çabalarım sadece ki bunu da elimden geldiği kadar yaparım
Hayatımda biri olduğunda ya da olma yoluna girdiğinde evet bilmek istiyorum sonra noluyor biliyor musunuz? Benim içimi rahatlatmadığı için o kişiyi komple hayatımdan çıkartıyorum. İnsan olan bana bunu yaşatmaz. Kimseyle de uğraşılmaz herkesle anası babası yoksa da tanrısı uğraşsın 😂
İsterdim aslında
İsterdim
Cevap
3Cevap
Bilmesem daha iyi diye düşündüğüm zamanlar olmuştur
İstemezdim çünkü her halükarda kalbim kırılacak. Hayatımdaki insan beni düşünsün, beni mutlu etmek istesin, sürekli benle buluşmak istesin diye beklentimi yüksek tutardım. Farklı bir şey düşünüyor olsa üzülürdüm.
Evet tabikii de isterim. İnsanlar artık ikiyüzlülük konusunda uzmanlaşmış o yüzden pek çıkaramıyoruz kimin gerçekte ne olduğunu , en yakınımızdaki kişiler bile bize ihanet edebiliyor o yüzden kesinlikle insanların aklını okumak isterim 🙂
Gizli kalmaz ki hakkında neler düşündüğü ya tartışma anında ortaya çıkar ya da çok fazla yakınlaştığın bir anda. Diğer türlü iki yüzlü çıkara dayalı bir ilişki gözüyle bakarım ben.
hemen hemen biliyorum on dakika konuşmak yeterli benim için mimikleri yutkunması nefes alış verişi kendini ele verir
Bilinçli olupta ona göre hareket etmek isterdim
Bilmeme gerek yok anlayabiliyorum fakat kendimi kandırmasam keşke
hiç istemem, kendiminki de bilinsin istemem 😀
Herşeyi bilmek güzel değildir bazen kırar döker herşeyi bilmek böylesi daha güzel
İsterdim tabiki. Zihin okuma iyi olurdu.
Hal ve tavırları, konuşmasıyla belli ediyor zaten.
Seziyorum ki pis niyetleri
Hayır ya. Az çok biliyorum ztn😏
Evet çok isterdimm
Aslında fena olmazdı.
Çok isterdim ama imkansız
Çok isterdim
İstemezdim
İsterdim elbet
Gerek yok
Hayır istemem
Evettt
Tabi ki de