Mesela ilk buluşmada tabiki iki taraf da hesabı ödeyebilir ama ilk buluşmada erkek ödemiyor. Hiçbir şekilde kıskanclık yapmıyorlar... neredeyse g. vat oldular. Sevgililerinin erkek arkadaşları ile aynı evde kalmasına ses çıkarmaz oldular. Sizce de erkekler Eril dengelerini kaybetmedi mi? Ben belki çok geri kafalıyımdır ama yanımda erkek olduğunu hissetmek isterim yani.
Erkeklerin (bazıları) neden kadınlara özgü davranışlar sergiliyor anlam veremiyorum?
Valla şu yazdıkların gibi olmaktansa kesip atarim daha yeğdir. Erkekliğin de bir sınırı olmalı. Abartmamali
Bunun kabahatini biraz da annelerde buluyorum. Erkek çocuğu anneyle olduğu kadar babayla da vakit geçirmeli. Sürekli annesinin eteğinde gezerse kimden rol model alacak? Sürekli odasında ders çalışır bilgisayarla oynayarak büyürse kimden öğrenecek?
Bizde 5 yaşından sonra erkek çocuklar babaya emanet edilir. Arkadaşlarıyla buluşmaya giderken oğlunu da götürür çoklukla vs vs.
Ahir zaman kanka. Erkekler cidden kadınlara benzemeye başladılar ve bu çok kötü bir durum. Trip atmak ne yaa erkekler trip atmamalı abi ya. Tamam kızarsın, kırılırsın, söylersin okey ama trip falan olmaz yani. Erkek dediğin net olur.
En İyi Cevaplar