Son zamanlarda sıklıkla duymaya başladık. Peki sizde durumlar nasıl? Sizin için önemli midir kişinin eril veya dişil enerjisinin olması?

Sevdim bu şarkıyı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son zamanlarda sıklıkla duymaya başladık. Peki sizde durumlar nasıl? Sizin için önemli midir kişinin eril veya dişil enerjisinin olması?

Sevdim bu şarkıyı.
Ehemmiyet taşıyor, evet. Erkekleşmiş kadınlar, kadınlaşmış erkekler antipatik geliyor gözüme sevgililik babında. İnsanları dış görünüşüne göre yargılamıyorum, bazen hiç ummadığımız kişiler mükemmel olabiliyor lakin sevgili kişisi dişil barbie erkek olmamalı, naz yapar, trip atar, çekilmez doğrusu öyle bir erkek, halbuki erkeğe sahip çıkmak yakışır, sorumsuzluk, belirsizlik değil, cesaret yakışır, engelleri aşmak yakışır. Anaçlık, şefkat, mutfaktaki beceri, işve/cilve/tatlı dil gibi özellikler dişil enerjidir. Misal vermek lüzum gelirse;canım Adile Naşit dişil enerjisi yüksek bir kadındı bence, Hafize Anayı kim unutabilir ki, keza erkeğin sahip çıkışı, kendinden evvel eşini, yavrusunu düşünmesi, aile dinamiklerini koruması, üçüncü kişileri dahil etmemesi, dış etkenler altında kalmaması, fiziksel gücünü ailesine, himayesi altındakilere kalkan olmak için kullanması, çalışkan oluşu, ailesini kimseye muhtaç etmemesi, kadına hesap ödetmemesi, kadın parası yememesi, kıskanması, sakınması, gönül alması, kadına ihtiyacı olanı vermesi erilce özelliklerden.
Noktasına varana dek katılıyorum.
Evet benim için önemli, erkeklerde dişil enerji yüksek olunca tribiyle, nazıyla, niyazıyla uğraştırıyor, eh kadına da işve cilve yakışır diyoruz eril enerjisi yüksek olunca ali haydar modunda takılıyor. Yani herkes kendi enerjisine sahip çıksın kâfi.
Abimsin, eyvallah
Bacımsın şekerim
ahaha
Cevap
2Cevap
Benim için karakteri önemlidir diğer özelliklere bakmıyorum bir kadında.. karşılıklı duygular olmalı birbirimizi sevmeliyiz.. bir de esprili olgun ve kafa dengi bir kadın olması lazım.
Hormonlarını iyi kontrol edebilse , kafi!
Eril veya dişil enerji olayını abartanlarda ki en büyük problem himaye olayını baskın olarak hissettirme. Baskın olmayı , matah bir şeymiş gibi görmeleri…Enerjilerini, Güç göstergesi haline getirmemeleri önemli.
Nereyi imzalıyorduk :D
İki kaş ortası iyidir 😂
ahaha
Kadınlarla burç muhabbetine giren, alıngan, tripli, sürekli cıvık davranan, ciddiyetsiz erkekler mesela dişil enerjileri yüksek erkeklerdir o türlere hayatta alıcı gözüyle bakmam. Kadınlarda da futboldan ve arabadan iyi anlayanlar, güçlü kadınım diye damacanayı sırtlayanlar, küfürlü ve argo konuşanlar, erkeksi tavırlarıyla insanı hayattan soğutanlar var ki bunlar da eril enerjisi yüksek olanlardır. Erkek ciddi ve ağır, kadın cilveli ve nazlı olsun olması gerektiği gibi.
Damacana güzel örnek
Güçlü kadın olmayı yanlış anlayanlar akskdkdkfkf
Sen bana şöyle demiştin de ben o yüzden böyle demiştim de o öyleydi de ondan böyle yaptım da. Hay awk zamanında niye söylemiyorsun da trip yapıyorsun? Şu tripkolik prenses erkekler rica ediyorum beni engellesin 🤦♀️
:D
Kadının sevgisini kaldıramayıp g*tü kalkan erkek, kimseye muhtaç olmamak ve kendi ayakları üstünde durmak için her işini kendi yapan kadın.
Eril misin?
Kafam karıştı :D
Eril değilsin anladım :D
Herkeste olduğu gibi :D
Haklısın
ahahaha çok iyi
Herkes olması gerektiği gibi olsun lütfen, dişil enerjisi yüksek erkek , eril enerjisi yüksek kadin iticiliği diye bir şey var...
Sahiplenici ve koruyucu olmak eril gelirken trip atan korkak erkolar dünya ahiret bacımdır 😅
Erkeğin saygısı, kadına verdiği değeri gösteren bazı ince davranışlar güzel hissettirir
Kadının zarif, nazik olması erkeğin ise mantık ve liderlik yönünün gelişmiş olması.
Uzun konu bence
Onlara bakmayiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?