bir kadının en önemli kriteri erkeğin nazik ve ince ruhlu bir yapıya sahip olmasıysa ben ona hayranlık duyarım. hele hele nezaketin zayıflık adledildiği bir ülkede, erkeğin hödük olması gerektiğine inanılan bir ülkede, bu saçma düşünceleri aşmış birine saygı duyarım sadece.
Karşı cinste itici bulduğum şey öncelikle öz güvensizlik. Be çirkinim demesi. Kendine güvenmemesi. Sonra şahsen sigara içen erkeği itici buluyorum. Daha çok aslında sigara içen erkeği değil de ağzında sigara pozu verenlere sinir oluyorum. Sigara içmekle adam olduk sanıyorlar daha doğru dürüst kravat bağlayamayan tipler. Elinde silahla poz veren tiplerden üç yüz metre uzaklaşıyorum. Silahla poz vermekte adam olmanın işareti değil. Yere tüküren insan profilini hoş bulmuyorum. Küfürü her iki cinste de sevmiyorum. İğrenç. Hele iki lafından biri m*k olan insanların ağzının ortasına yapıştırasım geliyor. Bilmiyorum belki de ben biraz asiyim.
Her şeyi ben bilirimci tavrına rağmen buram buram cahillik kokanlar aşırı itici mesela. Kaba, saygısız olanlar da iticilik kategorisinde yerini sağlamlaştırır. Tabii olmazsa olmazlardan biriside dünyaya, doğaya, canlılara zararı olanlardır.
Toplu taşımada yayıla yayıla oturan erkekler beni itiyor, yine toplu taşımada yaşlı bireyler ayakta dururken kulaklığı takıp, yalandan uyku moduna geçen erkekleri çok itici buluyorum. Bunun dışında malı-mülkü- maddi değerleriyle kişilik kazandığını zanneden ve her seferinde bunların konusunu açıp nutuk atan erkekler de oldukça irite edici. Akıma gelirse yine yazarım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kendi herşeyi söyleyip aynısı kendisine söylendiğinde bozulan sığırlardan nefret ediyorum. Geçerli olur mu bu karakter tarifi.