Bir erkekte/kadında hangi davranışları itici buluyorsunuz?

Selamlar... Bir erkekte/kadında hangi davranışları itici buluyorsunuz?
Bir kadında itici bulduğum davranışlar sinsilik ve kuklalıktır, insanlarla alay etmek, dedikodu yapmaktır. Bu davranışları erkek olsun, kadın olsun herkeste itici buluyorum. Güçlüye gıkını çıkarmayan, güçsüze öfkesini belli eden yalakalar itici benim nezdimde.
Açıkça sözlerini söylemeyen ama kırıta kırıta, sinsi sinsi, pis niyetle ( iyi niyetliymiş gibi görünüp laf sokan, nasihat verme cüretinde bulunan ) kişilerden tiksiniyorum, onlar sevaba değil günaha giriyorlar, çünkü niyetleri pis.
Kişi açıksözlü olmalı ve haddini de bilmeli, araya canım sözünü iliştirip kırıta kırıta laf sokan, nasihat eden kişiler korkağın teki, cesur kişi kartlarını açık oynar ve ikiyüzlü olmaz.
Karakterli kişi, sınır koyarak intikam alır, insanları birbirine düşürerek değil.
Laf getirip götüren erkeklerden bilhassa erkeklerden tiksiniyorum.
Böylesi yaratıkları Rabbim bildiği gibi yapsın ve zinhar hayatımda yer vermesin böylelerine.
Ben özü ve sözü bir olan, kendi gibi olan, maşa olmayan insanları öyle çok seviyorum ki
Nezaket kurallarından bi' haber yaşayan insanlardan yoruluyorum. Dedikodu yapan, yalan söyleyen insanlardan ekstra yoruluyorum.
Mesela küfür duymak beni rahatsız ediyor. Konuşma adabından uzak insanlar itici geliyor.
Son olarak kendinden başkası gibi davranan, şımarık, saygıdan yoksunları da unutmayayım. Özünü inkâr eden kahraman olamaz sözüyle noktalayacağım. :)))
Birçok hareket var ama özellikle mesela çok konuşan erkekler bana acayip itici geliyor bana göre erkeğin bir ağırlığı olmalı çok konuşunca bu ağırlık gidiyor ve ben gerçekten bunalıyorum çok konuşan erkeklerden
saygısız, kaba, ego, küfür argo konuşması ve dahası..
Görüş
20Görüş
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Ezik ve kompleksli de sevmem, kibirli ve narsist de!
Ben hiçbir şeyi bilmem de demesin, herşeyi kendisi bilir de zannetmesin!
Enayi de olmasın, sinsi de!
Bi dünya davranış var şimdi ben hangi birini sayacağımı şaşırdım. 😄😄😎😎⭐
#tubasueda 🍀🍀
Kendini erkeğe muhtaç hisseden kadınları, dedikoducu ve sinsi, kaostan beslenen, kibirli, basit (ar, namus gibi kavramlardan uzak) kadınları itici buluyorum.
Erkeklerin dedikodu sevenini, iftira atanını, yalan söyleyenini, egolusunu, o beynini sadece cinsellikle dolduranını, küfürbazını ve kontrol manyağını çok itici buluyorum.
Fazla nazlı olması, her şeye muhalefet olması. Fazla naz aşık usandırır derler ama gereksiz olanı direkt usandırıyor.
Ukala ve bencillik, empatisizlik
Aşırı ego😟
Erkeklerde itici bulduğum davranış: manitası varken başka hatuna bakması, konuşma esnasında benle ilgilenmesi yerine telefonuna odaklanması, doğal olmaması, insanlar için yaşaması, sigara bağımlığı, kahve köşelerinde pineklemeleri, kadınına ilgi göstermemeleri,..
Kadınlarda itici bulduğum davranış: erkeklere saygısızca konuşmaları, üsten üsten bakmaları! Sonuçta onlarda insan HAYVAN değil. Egoları yüzünden kendilerini başka bir dünyada görmeleri, yemek yapamabarı, üşengeç olmaları, erkeğine değer vermemesi, kariyer sahibi olmamaları, evlilikten sonra kendilerini salmaları, başarılı olan insanları boşyere kıskanmaları,...
Ben sürekli başkalarının kadınları anlatmasını çok itici bulurum. Böyle birşeye bence hiçbir kadın katlanamaz. Birde sürekli kendini öven insanı hiç sevmem. Genelde erkekler çok yapar bunu. Yok peşimde çok kız var işte falan filan. Kibirle ve şımarık insanıda hiç sevmem özellikle erkeklere hiç yakışmıyor böyle hareketler. Birde küfürü itici buluyorum.
Kadında yılışık hareketleri itici bulurum. Erkeklerde ise benim ilgi odağımda olan kadına yılışmasını çok itici bulurum, gıcık olurum, elimden gelse ağzını burnunu kırarım. 😅🤣 Kısacası yılışık hareketleri sevmiyorsam demek ki 🙄
Fazla ısrarcı olması. Sende var mı diye para sorması istemesi. Alkolük oluşu. Çocukça tavırlar, öfkesini kontrol edememek. Argo konuşmalar. 🤥 Yalancı oluşu. Ter kokması. Güzel kokmak önemlidir.
sigara içen kadın ağızı bozuk kadın erkek gibi giyinen kadın bağıra bağıra konuşan kadın en ufak bir tartışmada çirkeflik yapan kadın bunlar çok itici vallaha direk kaçın
sigara içmesi
elde tesbih
mekanda garsonlara kötü davranması, ukalalık yapması
kadında teşhir merakı
erkekte, kadınlarla fazla laubali olması
Serserilik, gevşeklik, cıvıklık
Parasıyla hava atmaya çalışan
Tipiyle hava atmaya çalışan
Alkol sigara vs kullanıp bunu havalı sanan
Yobaz
Erkekleri itici buluyorum
Erkekler bi kiz görünçe arabayla hava atması gazlaması sinir bozucu kendini bisey zanetmesi , ve cok küfür eden erkek itici alkol içiyorsa itici buluyorum uzun tirnaklar itici buluyorum
Maço sevmem ağzına bir tane çarpasım geliyor. Böyle şak diye.
bir küllük ile birlikte olmak istemem. Aynı zamanda ulu orta orantısız gülen kadınla aramda km lerce mesafe olur.
her şeyi bildiğini sanıp karşısındaki kişiyi ezmeye çalışan insanlardan nefret ederim ve görgüsüz insanlardan
Küfür eden erkekten nefret ederim. Bir de alkol içen. Bir de bunları yapınca kendini havalı sanan erkekten tamamen nefret ederim.
Kisneyerek gulen kadınlardan ve toplum içinde malum bölgesini kaşıyan erkeklerden hoşlanmıyorum. Teşekkürler
Abartarak iltifat etmesi, yalandan umut vererek konuşması, cimri, bencil, saygısız, anlayışsız, ana kuzusu olması
Ortak özellikler;
Çok konuşanları, çok soru soranları itici gelir
Kızlar için ise içine kedi kaçmış gibi konuşanlardan, tırnağı uzun olan kızlar, dolgu dudak, aşırı makyajlı kızlar hep itici gelir
En İyi Görüş