Kişilik & Karakter Sizi sinir edecek bir cümle söyler misiniz? Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor İlk cevap benden olsun 😀Seni yanlış tanımışım 🤣🤣 tanırken bana mı sordun Sizi sinir edecek bir cümle söyler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Eyyyy diye başlayan cümleler 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Genellemelere maruz bırakıldığım her cümle. Beni aşırı sinirlendiriyor bu durum. 2 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sözünü kestim ama şöyle şöyle... Kesme o zaman bı dur sabret lafımı bitireyim 1 5 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl 🤣 🤣 O kadar yürek varsa birinde helal olsun Yorumla buzzzgibikarpuzz 1 yıl Var var olmaz mı Allahin cezası 😏 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl 🤣 🤣 Nasıl hala nefes alabiliyor Yorumla buzzzgibikarpuzz 1 yıl Allah korkum ağır basıyor Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl Tamam sakin ben korktum okurken Yorumla
Mutfağınleydisi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yerli yersiz triplere gelemem 🤨Kendimi inandırma çabasına giremem😬bir şey söylediğimde geçiştirilmesini hiç sevmem 🤭Öyle işte😀 1 4 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl @Mutfağınleydisi aaa tıpkı ben Çak beşlik bendensin 🖐️ Yorumla Mutfağınleydisi 1 yıl Ufo gören masum köylü 😀👊👊 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl Kendini buğday ambarında zanneden baygın bakışlı tavuk 🐔🤫🤫 Yorumla Mutfağınleydisi 1 yıl Davetsiz misafir 😀 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sinirlendirip. bir de ay sen ne şirretsin denmesi.. 1 3 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl 🤣 🤣 Değil misin Yorumla Rose83 1 yıl Tersim pis Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl Bilirim 😀 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Lütfen ama bak... Ardı gidiyor bende dinlemiyorum sonrasını 🤣🤣🤣🤣 0 3 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl 🤣 🤣 Okumuş kibar çocuk lütfen diyor Yorumla Rozes52 1 yıl Kendine yer yapıyor desek daha doğru olur 😂 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl Bana yönlendir ben desteklerim onu 🤣🤣 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. "Bütün kızlar aynısınız" 1 9 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl 🤣 🤣 🤣 Bu komik görünüyor ama Yorumla Elleira 1 yıl Bütün erkekler aynı da komik oluyor mu 😃 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl Yoo 🤣 hepsi aynı bunların püü bunlara Yorumla Elleira 1 yıl Hayıırr içlerinde iyi olanlarda var 😡umudumu yitirtme bana😔😔 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl Olsa şimdiye kadar denk gelirdi demek yok 🤣 Yorumla Elleira 1 yıl Aşkın yaşı yok derler, elbet bir gün be.. 🥲 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl Loto oyna daha yüksek ihtimali var 🤣 Yorumla Elleira 1 yıl Kumarıı tercih ederim 🤣 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl Mantıklı bak 🤣 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Sen bilirsin. 🤷♀️ 0 3 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl 🤣 🤣 Tabi ben bilirim diye terslemek Kaipuu 1 yıl Bilsem sana mı sorarım da denilebilir Gunah_Perisi 1 yıl Yok ya o zaman şımarır 🤣
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Tamam bir ara hallederim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bu yaşta hiç mi iliskin olmadi 0 3 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl 🤣 🤣 🤣 İşte bu tam küfür ister Cevap sahibi 1 yıl Olmadı diyorum hiç mi diyorYok adamın kolunun beyninin bir kısmı ile oldu diyesim geliyordu Gunah_Perisi 1 yıl 🤣 🤣 Çok kibarsın ama öyle dersen hoşuna gider
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nasip. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eyyyy diye başlayan cümleler
Genellemelere maruz bırakıldığım her cümle. Beni aşırı sinirlendiriyor bu durum.
Sözünü kestim ama şöyle şöyle...
Kesme o zaman bı dur sabret lafımı bitireyim
🤣 🤣 O kadar yürek varsa birinde helal olsun
Var var olmaz mı Allahin cezası 😏
🤣 🤣 Nasıl hala nefes alabiliyor
Allah korkum ağır basıyor
Tamam sakin ben korktum okurken
Yerli yersiz triplere gelemem 🤨
Kendimi inandırma çabasına giremem😬
bir şey söylediğimde geçiştirilmesini hiç sevmem 🤭
Öyle işte😀
@Mutfağınleydisi aaa tıpkı ben
Çak beşlik bendensin 🖐️
Ufo gören masum köylü 😀
👊👊
Kendini buğday ambarında zanneden baygın bakışlı tavuk 🐔
🤫🤫
Davetsiz misafir 😀
Sinirlendirip. bir de ay sen ne şirretsin denmesi..
🤣 🤣 Değil misin
Tersim pis
Bilirim 😀
Lütfen ama bak... Ardı gidiyor bende dinlemiyorum sonrasını 🤣🤣🤣🤣
🤣 🤣 Okumuş kibar çocuk lütfen diyor
Kendine yer yapıyor desek daha doğru olur 😂
Bana yönlendir ben desteklerim onu 🤣🤣
Almanya bizi kıskanıyor :D
"Bütün kızlar aynısınız"
🤣 🤣 🤣 Bu komik görünüyor ama
Bütün erkekler aynı da komik oluyor mu 😃
Yoo 🤣 hepsi aynı bunların püü bunlara