Kişilik & Karakter Küfür söylemden sizde küfür yaratan bir cümle var mı? judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Küfür söylemeden sizde küfür yaratan bir cümle ya da kelime var mı? Varsa ne? Küfür söylemden sizde küfür yaratan bir cümle var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Keşke seni hiç tanımasaydım.. cümlesi 2 0 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl ''Yunanın Sıpası'' olabilir. Başka ''Anana sor'' küfür değildir ama yanlış yerde kullanılırsa küfür sayılabilir. 2 0 Yorumla
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tanri her insana bir sifat ve zeka yükler ama sana bir ayricalik yapmis beyin denen organsiz dogmussun vb gibi 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. İnsanı sinir eden tiplerin her sözü bence 1 0 Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 332 cevap paylaştı. Haaa evet biz çok akıllıyız.. 1 0 Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı. 😅😅 aklıma "annesi pis kadın" videosu geldi 1 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Önceden daha çok gülümserdin ne oldu sana 1 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Senin ben sen anladın dd 1 0 Yorumla
Wolfalpha182 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 741 cevap paylaştı. Öyle bir kelime yok 1 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Zor soru 1 2 Yorumla judebellingham +1 yıl Nedenki Yorumla Boğaalfa +1 yıl Unutmak lazım seni dene bilir Yorumla
byakin06 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Belingham demek he 😁 1 2 Yorumla judebellingham +1 yıl He evet Yorumla byakin06 +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Annesi pis çocuk 1 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. "peki" 1 0 Yorumla
Yolgezer72 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 853 cevap paylaştı. Yapacak bir şey yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Keşke seni hiç tanımasaydım.. cümlesi
''Yunanın Sıpası'' olabilir. Başka ''Anana sor'' küfür değildir ama yanlış yerde kullanılırsa küfür sayılabilir.
Tanri her insana bir sifat ve zeka yükler ama sana bir ayricalik yapmis beyin denen organsiz dogmussun vb gibi
Netlerin düşük gelmiş
İnsanı sinir eden tiplerin her sözü bence
Adam değilsin lafını bir kızdan duymak
Haaa evet biz çok akıllıyız..
😅😅 aklıma "annesi pis kadın" videosu geldi
hee hee anladım hımm bu tarz
Her türlü kırıcı söz kötüdür.
Önceden daha çok gülümserdin ne oldu sana
Küfür yaratan kişilikler var direk
Senin ben sen anladın dd
Öyle bir kelime yok
senin de kapasiten bu kadarmış