şişko patates ya da sıska kavak gibi?
Size söylenen en büyük tek kelimelik hakaret nedir?
şişko patates ya da sıska kavak gibi?
Ben facebookta bir gurupta adminim inan bana bu gözlerim ne kelimler okudu.Oradaki üyeler anne annemden başlayıp, tüm ailemdeki kadınlara ve bana etmedikleri küfür bırakmadılar.Burada yazamıyorum ne tür şeyler yazdıklarını.Siz bakmayın bu sitedeki üyelerin kibar olduğuna :).Siz yatın kalkın dua edinki burada izin vermiyorlar küfüre ve hakarete.Başka bir şey demiyorum.
aynen burası modere ediliyor facebookta o da yok her isteyen istediği yere ana avrat yazıyor çiziyor :D
Anne anneme ve ailemdeki tüm kadınlara buradan özür dilemek istiyorum.O adminlik görevini aldığımda ve gurubu kurduğumda bilseydim onların üyeler kızınca her dakika anacaklarını yapmazdım o görevi :).Ben esniyorum artık küfür gelince.Yaratıcı şeyler çıkıyor arada bir.İnsan şaşıyor.Hayırlısı
Bana hep iri yapılı diyorlar. Güya şişkonun kibar versiyonu olacak. Ancak öyle değil. Fazla kilom var ve bu beni iri kemikli yapılı yapmaz zayıf halimi gördünüz mü ki bana iri kemikli diyebiliyorsunuz. Boyum 168ken ideal kilomun 55 olması gerekiyor. İri kemikli olsam 60 ideal olurdu çok üzülüyorum böyle yapılınca.
bana da öyle diyorlardı iri yapılı iri kemikli vs. 83 kiloyken sonra inceldim 54 oldum hepsi mors oldular qöt oldular salaklar :D
sende zayıfla görsunler gunlerını :)
ben de 87'ydim 75 oldum. Bu aralar sürekli çalışıyorum. Ama temmuzdan itibaren hergün aksatmadan spor yapacağım, şuan istesemde yapamıyorum sabah 8 de evden çıkıyorum akşam 11 de evdeyim.
isveç diyetini dene canım çok işe yarıyor zararı da yok bende yaptım 13 gün isveç bir hafta normal yine 13 gün isveç falan öyle yapa yapa ödemler yağlar gitti kaslar geldi çok memnunum...
kolay gelsin canım
Nereden bulabilirim isveç diyetinin doğrusunu internette hep farklı bilgiler var. İsveç diyetiyle ne kadar kilo verdin?
hep farklı yok isveç diyeti menüsü yaz çıkan diyeti harfiyen uygula, HARFİYEN. diyetisyene de git onun verdiği diyeti de yap . bir onu bir onu. kombinasyonlar 3 ayda 83ten 54e indim sarkma da olmadı diyet özel protein hemde spor aşırı yaptım işe yaradı çok mutluyum
araştırdım çok yorucu falan demişler hep gerçekten çok mu halsiz oluyor insan?
yok be ne yorucusu yorulmadan zayıflanırmıymış hem ya canın çıkcak ağrıdan spordan ki öyle zayıflayasın
biryandan da çalışıyorum biryandan okuyorum enerjimi çok düşürmezse tamam o zaman yarından tezi yok başlarım ben buna
o zaman sen yapma canım zorlanırsın
hakaret etme potansiyeli olan karaktersiz insanlardan uzak durduğum için bu soru cevapsız benim için.
pekala, süper :)
Cevap
36Cevap
bir gün yatağa uzanmıştık sevişiyorduk...
kemiklerin batıyo " zayıfsın" dedi.
sonra*di gitti..
ve hep içimdedir.her zaman olucak...
"zayıfsın"
ne biçim laf ya offf :/ üzüldüm yeminle :/
yani sadece yatak arkadaşı olarak çıktığın biri mi onu demişti?
o zaman ne takıyorsun bende sandım sevdiğin kız demişti
zayıf fizikli erkekler çok seksi çoook ... benim nişanlım mesela incecik 1.87 boy 74 kilo fizik incecik ve ben endamına bakmaya doyamıyorum
soruyla tamamen ilgisiz ama eğer fotoğrafın gerçekse karın kasların için ne yapıyorsun çok merak ettim.çünkü gerçekten mükemmel gözüküyor. mesaj atarsan sevinirim.
Çağrı merkezinde çalışırken telefonda "stupid bitch" şeklinde küfür yemiş, üzerine de teşekkür etmiştir :D
hangi ülkede? :D
Ben yurtdışı çağrı alıyordum :)
:D:D:D eff 'em ay-holes :D:D
pardon me ? :P
eff: f.ck
'em: them
ay-holes : assholes
:D:d:D:DD: salla onları yaniii
oh i see .d
dsjkdkaldj aman zaten iplemedim :D
demedim..dinleniyor çağrılar :D
Kafam yüzünden bir ara yumurta kafa derlerdi o zaman hakaret için yaparladı sonradan iyi olduğunun farkına vardım :D
Lan gece gece :D öyle değil şeklen aslında konu çok ayrı gelişti :) 4. sınıftaydım nakil geldim o okula ilk ders hoca dünyanın yörüngesinin şeklini sordu bende kalkıp elips dedim o ne diye sordu öğrencilerin biri bende yumurtaya benzer bir şekil dedim :) sonradan nasıl döndüyse senin kafada yumurta gibiye döndü kompleks yapmıştım :)
aşık olduğum çocuk bana ayı demişti çok kalbim kırılmıştı
kilolu muydun peki :D
birazcık balık etliydim
ama herzaman tombik naber , tombik şu soruyu çözermisin felan derdi
aşık olduğumu öğrenince tombikten ayı'ya terfi ettimiştm :)
Şuana kadar duyduğum tek hakaret, teklifini kabul etmediğim kişi tarafından gönderilen ''Kendini güzel mi sanıyorsun? Pigme ve obezsin '' mesajı idi. Umursamasam da canımı çok yakmıştı. O yüzden artık kimse yaklaşmasın yanıma istiyorum.
Normalden büyük kulaklarım yüzünden koca kulak, yelkenli vs diyorlardı. Kepçe diyende oluyordu ama kepçe değilim, şekli iyi ama büyük, iyi duyuyorum :)
"yamuk"
istediklerini desinler ama bu bana çok koyuyor...
ne alaka burnunda mı birşey var
nerede peki :D
bunları beni zerre ilgilendirmeyen birisi söylese hiç kale almam.almadığım gibi doğal olarak hakaret olarakta algılamam.kelimeden ziyade söyleyen önemli gibi sanki.anne baba eş dost sevgili vs bunları dese çok fena alınırım :D
Matematik hocam matematikten anlamıyorum diye bana evde kalıcaksın demişti. :D
adama bak ya :D:D
Kadın :D biri birşey anlamadığında ''littlemonsta''ya sor o anlatır diyordu. Ne çektim bee.
Sevdiğim çocuk hakaret etmişti öldürse bu kadar acıtmazdı :(
olduğum birşeyi söylemek hakeret olmasa gerek ama ukela denir arada ukela olurum yalan değil
Gavat :) Ben de zaman zaman kullanıyorum, söylemesi zevkli oluyor...
gavat hakaret sayılmaz aslında ya eğlencesine denir :))
bizim sınıfta oğlan var herkese daşşağım diyo... kanka der gibi daşşak diyo millete :D:d
daşşak lafından ağır olamaz yine de ya :d:d:D
sorun şu ki çocuk bu lafı kanka anlamında kullanıyor hakaret diye değil :D:D
naber kanka demiyor naber daşşaam diyo :D
ve sorun şu ki çocuk yüzde yüz estetik yani süpermodel adamın tıpta ne işi var anlamadım gitti varya kızların dibi düşüyor çocuğa bakarken o biçim çocuk sevgilisi de o biçim doksan altmış doksan fıstık hatun gel gelelim habire küfür ediyorlar döl daşşak :D:D
:D:D daşşak profesörü diyoruz zaten ona :D:D:D
takmadığın insanların sana hakaret etmesi fazla önemli değil benim için ama sevdiğim bir insandan salak kelimesini bile duysam alınabiliyorum.
Bir kız bana şımarık demişti.Çok koydu be hafız bak hala unutamamışım
öyle misin peki sence?
Biraz kendime güvenim fazladır yani rahat takılırım o yüzden demiştir herhalde.Bilemedim şimdi.
öyle olmak iyidir boşşşverr :))
bak bir de sorumsuz var
o kadar çok duydum ki artık hakaret gibi değil :D
Pek takılmam öyle şelere söleyemzlerde koly koly ee boşuna dememişler insan karşısındakini kendi gibi bilirmş diye :D
hiç tanımadğm bir kıza; 2 dk konuşabilr miyiz? dedim
o da '' hayır '' dedi. o gün bu gündür hayır kelimesinden nefret ederim
Babamdan başka kimse hakaret etmedi bugüne kadar, o da köpek derdi
ciddi ciddi köpek derdi yani?
evet ama şimdilerde pişmanlığını yaşıyor
benim babam da bana şişko derdi çiko derdi şimdi fıstığım diyor
Ben ne kimseye hakaret ederim ne de kendime edilmesine izin veririm terazide devam eder .Ne de olsa memur aileden geliyorum.
Geçimsiz ! gerçi çok doğru hakaret sayılmaz galiba :D
bi kaç kişiyi dövünce pek bişey duymuyosun hakkında.arkadan konuşurlar ama onu engelleyemezsin de
geçen gün bir soruma cevap olarak karktersiz ve seviyesiz ilan edildim... gayet ağır olmuştu
serefsiz yalancı aptal haysiyetsiz gerizekalı manyak bencil
kızlar mı diyordu bunları?
evet biri demisti.fiziksel olarak kepce diyen oluyordu kucukken:D
"Terbiyesiz"
Ön yargılı yaşam formu tarafından söylenmişti *facepalm*
ben ugradim hemde annem tarafindan :(((
cok koydu bana
İt :) fiziksel olarakta sakalı çok sevip uzattığım için ihtiyar diyorlar..
"terbiyesiz" sadece bana değil aynı zamanda beni yetiştiren aileme hakarettir.
Üniversitedeyken hocanın biri küstah demişti.
hocalar çok salak ya
tanımadıgım Biri bana bonus derse kızarım.
bonus ne ya çok saçma alakası yok :D
susun la :D
Gereksiz çok ağırıma gider benim
cok gezdıgım ıcın surtuk dıyorlar :D
Bana keyif pezevengi diyorlar..
Efendi
hakaretin öylesine can kurban :D
Bakış açına bağlı.
kasar aptal sarisin vb.
ismail yk de bak ne yapıyoalr adamı
la varya Allah inandırsın yemin billah şu anda ismail yk dinliyorum bombabomba nokta kommm :D:D valla asdasdf tesadüfe bak
frankofon
o ney panpa ?
o ne anlamda söylemişti? aptal anlamında falan mmı ? :D
kafaçükücü
o ne demekmiş?
ouu anladımmm :)) blowjobs and sucker bitchess :)) and big wet dicks :D:D asdasd
cunts dicks headgivers headfuckers :d:d:D best p*rno ever :D
öyle tabi :)) dicks and pussies rule the world :D:d:D
:D kafaçükücü :D
onursuz p**evenk :D bana söylenmedi ama
hahahah :D:D:D:D o neymiş öyle ya :D:D:D
şerefsiz...
Adolf!
hasta demisti biri
:D
en son hali kısa saçlı
profilinde baktıım :D
niye cevaplarımdan öyle olduğum kanısına mı vardın :D:D:D
spor yapıyorum evet şu anda da ayaktayım bacak hareketlerimi yapıyorum ekstra kalori yakmak için :D
varmanızı niye istiyim canım sizin fikriniz benim ne işime yarıycak fitness konusunda :D:D
90-61-92
fay hatlarinla ilgili aydinlanmak istedigimi hatirlamiyorum ama yine de gereksiz info icin thx (karsi cinsten birilerinin isine yaricana eminim:D)
not:akil vermek giib olmasin ama "biricik,dunyalar kadar sevdigin askin" uyurken senin nicki "afro" ile baslayan erkeklerin ozelde yeni hallerine bakman bence cok "hos" basarilarinin devamini dilerim:D
not2: x bölgende vajina degil de penisinin olma ihtimali 80% hakaret gibi olmasin ama:D
Burçak kafa
burçak kafa ne ola ki? Bir düşüneyim.. (düşündü, çözemedi)
ne o ?
ya çok kötü demişler ya :(
o şekilde yüzün var diye mi :(
pöööfff
yemin ederim gülme krizine girdim burada ya asdsafsbkj valla ben yüzünün şeklini öyle sandım ilk başta :D:D:D
niye diyorlardı burçak kafa peki?
:D:D asdas çok guldum yaaa kjdhjasd
afiyet olsun yarasınn :)
cahil denilmesi.
okul mu okumadın o yüzden mi diyorlar
yo bu sene mezun olucam :D ders çalışmadığım için heralde.
sorma ya bana da kalın kafalı demişti babannem örgü örmeyi öğrenmek istemediğim için :D
peeh totomun örgüsü :d
:DD örseydin sende.
ne örecem ya banane :D:D kezban mıyım ben :D
cıx cıx sna yakıştıramadım sen babaannene kezbanmı diyosun :D
ona kezban demiyorum kendim örgü örsem kezban olurdum diyorum :D:D
bence örgü ören kızlar çok tatlı hahah :D
eşek pis it
görgüsüz diyen oldu
Patavatsız
çok kötü laf o bak hele de topluluk içinde deniyorsa insan ağlamak istiyor :(
Çok iyisin.
iyi değil misin ki?