Kişilik & Karakter Kızlar tövbe haşa ama futbol aslında eğlenceli bi şey olabilir mi? Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Daha fazla içimde tutamıcam ahtapot musun örümcek misinnn jfdlkdjfkdk Güncellemeler1 yıl Evet gece full futbol izledim acayip hoşuma gitti kdkd Kızlar tövbe haşa ama futbol aslında eğlenceli bi şey olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. İzlerken çok mutlu olmuyorum ama PS de oynamayı çok seviyorum 😂 2 8 Yorumla Ausrine 1 yıl Kız futbolcular çok taş izlerken çenem düştü dkkskd Yorumla Bikız99 1 yıl Jdkksks şimdi anladım ben amacı Yorumla Ausrine 1 yıl Sus djskjd Yorumla Loveist35 1 yıl Pes mi Yorumla Bikız99 1 yıl @Loveist35 pes FIFA fark etmiyor Yorumla Loveist35 1 yıl Çok iyi yaNerede yaşıyorsun Yorumla Bikız99 1 yıl @Loveist35 evimde Yorumla Loveist35 1 yıl Ooo Orayı bilirimHavası ve insanı harika Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Oynaması eğlenceli gerçekten izlemesi değil 1 2 Yorumla Ausrine 1 yıl Yokk izlemek güzelmiş Yorumla ouzinyo 1 yıl Sen bi oyna o zaman gör asıl eğlenceyi izlemesi eskiden zevkliydi şimdi öyle bir futbol yok 💆 Yorumla
Assoly340 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 762 cevap paylaştı. Evt milli maçlar sayesinde baya zevk aldım güzel biseymiş qkwjkwwj 1 2 Yorumla Ausrine 1 yıl Dimi yaa insan bi coşuyo djksks Yorumla Assoly340 1 yıl Valla Son dk lar öldüm öldüm dirildim Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Ahdjaaj izleyince harbiden baya heycanlı oluyor 2 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bazen açıp izliyorum şayet evde bakan birisi varsa ama özellikle oturup izlemem. Voleybol izlemeyi daha çok seviyorum. 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Tövbe etmene ne gerek var gayet doğal hahah dünkü maçı da izle bir zahmet efsaneydi 0 2 Yorumla Ausrine 1 yıl Onu izledim zaten 😄 Yorumla Mericeyn10 1 yıl Öyle keyifli maç izlersen çok keyifli olur zaten hepsi keyifli olmuyor ki canım;) Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir takın tutarsan rekabet zevk veriyor. Eğlenceli yani. 0 1 Yorumla Ausrine 1 yıl Sadece milli maçları izleyen o kızımdır 👉🏻👈🏻 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. mertim hem golü önledi hem de kızlara futbolu sevdirdi :) 0 2 Yorumla Ausrine 1 yıl Ben şahsen merihe düştüm ilk dk golu 👉🏻👈🏻 Yorumla sedomania2 1 yıl hepsinden razıyız :) Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Etkilendiğin biriyle izleyince hoş ama tek başına pek gitmiyor asi😛 2 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet çok eğlenceli erkeklerin 1500 kere tekrar izlediği kadar var 2 0 Yorumla
Locussolus Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% 1 yıl İzlesen izlettirir ama fanatiklik bir şey yoktur tenis daha iyi 0 0 Yorumla
Mahşerin_Tatlısııı Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Futbol tabi eğlenceli kızım ben izlerim severek 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Genelde daha çok stres hakim oluyor tüm bedenine, hiç eğleneni görmedim tanıdığım insanlar dahil belki Fenerbahçeli olduğum içindir 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Çabuk dişil enerji yüklemesi yapın bünyenize amanın 0 0 Yorumla
kenobi122 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Zaten öyle kız ekibini toplayın bir halısaha atalım mdmdmd 0 1 Yorumla Ausrine 1 yıl yok mu baklavasına oynamamız djsjsj Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. .))) Sırada Hollanda var.))( 0 2 Yorumla Ausrine 1 yıl Cumartesi dimii izlicem mutlaka Yorumla YesılYankeeı 1 yıl Aynen cumartesi arkadaş. )) Yorumla
dyrroth25 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hayatına heyecan katar çoşturur eğlendirir 0 0 Yorumla
AegonTarrgaryenn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Zaten eğlenceli siz önyargılısınız 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Özkan Öztürk muhteşem bir spiker😂😂 1 2 Yorumla Ausrine 1 yıl Bayıldımm tepkilerine 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet yaa, açıp açıp izliyorum 😅 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 844 cevap paylaştı. Öyle zaten 1 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Güzel tabi ya 0 6 Yorumla Ausrine 1 yıl Artık tüm maçları izlicem 👉🏻👈🏻 Yorumla Gökay90 1 yıl Cumartesi büyük gün bakalım 😄 Yorumla Ausrine 1 yıl Ondan önce de portekizi izlicem 😄 Yorumla Gökay90 1 yıl Oo sen aştın futbol sevgisini 😂 o zaman önerim mutlaka 1 kere de stattan izlemen. O atmosfer bambaşka Yorumla Ausrine 1 yıl Nasip olur mu be 😄 Yorumla Gökay90 1 yıl Çok istersen olur tabi 😄 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Töbe de töbe 0 0 Yorumla
cvcvnfjfkfk Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı. Nasıl sevdin 😂 0 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. öyle zaten :) 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. eğlenceli zaten 0 0 Yorumla
AzgınnBeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Güzel tabi futboll 0 1 Yorumla AzgınnBeyy 1 yıl Ama daha güzel zevkli bir şey var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
İzlerken çok mutlu olmuyorum ama PS de oynamayı çok seviyorum 😂
Kız futbolcular çok taş izlerken çenem düştü dkkskd
Jdkksks şimdi anladım ben amacı
Sus djskjd
Pes mi
@Loveist35 pes FIFA fark etmiyor
Çok iyi ya
Nerede yaşıyorsun
@Loveist35 evimde
Ooo
Orayı bilirim
Havası ve insanı harika
Oynaması eğlenceli gerçekten izlemesi değil
Yokk izlemek güzelmiş
Sen bi oyna o zaman gör asıl eğlenceyi izlemesi eskiden zevkliydi şimdi öyle bir futbol yok 💆
Evt milli maçlar sayesinde baya zevk aldım güzel biseymiş qkwjkwwj
Dimi yaa insan bi coşuyo djksks
Valla Son dk lar öldüm öldüm dirildim
Ahdjaaj izleyince harbiden baya heycanlı oluyor
Bazen açıp izliyorum şayet evde bakan birisi varsa ama özellikle oturup izlemem. Voleybol izlemeyi daha çok seviyorum.
Tövbe etmene ne gerek var gayet doğal hahah dünkü maçı da izle bir zahmet efsaneydi
Onu izledim zaten 😄
Öyle keyifli maç izlersen çok keyifli olur zaten hepsi keyifli olmuyor ki canım;)
Bir takın tutarsan rekabet zevk veriyor. Eğlenceli yani.
Sadece milli maçları izleyen o kızımdır 👉🏻👈🏻
mertim hem golü önledi hem de kızlara futbolu sevdirdi :)
Ben şahsen merihe düştüm ilk dk golu 👉🏻👈🏻
hepsinden razıyız :)
Etkilendiğin biriyle izleyince hoş ama tek başına pek gitmiyor asi😛
Evet çok eğlenceli erkeklerin 1500 kere tekrar izlediği kadar var
İzlesen izlettirir ama fanatiklik bir şey yoktur tenis daha iyi
Futbol tabi eğlenceli kızım ben izlerim severek
Genelde daha çok stres hakim oluyor tüm bedenine, hiç eğleneni görmedim tanıdığım insanlar dahil belki Fenerbahçeli olduğum içindir
Çabuk dişil enerji yüklemesi yapın bünyenize amanın
Zaten öyle kız ekibini toplayın bir halısaha atalım mdmdmd
yok mu baklavasına oynamamız djsjsj
.))) Sırada Hollanda var.))(
Cumartesi dimii izlicem mutlaka
Aynen cumartesi arkadaş. ))
Hayatına heyecan katar çoşturur eğlendirir
Zaten eğlenceli siz önyargılısınız
Özkan Öztürk muhteşem bir spiker😂😂
Bayıldımm tepkilerine 😂
Evet yaa, açıp açıp izliyorum 😅
Öyle zaten
Bazı maçları izlemek keyifli oluyor
Güzel tabi ya
Artık tüm maçları izlicem 👉🏻👈🏻
Cumartesi büyük gün bakalım 😄
Ondan önce de portekizi izlicem 😄
Oo sen aştın futbol sevgisini 😂 o zaman önerim mutlaka 1 kere de stattan izlemen. O atmosfer bambaşka
Nasip olur mu be 😄
Çok istersen olur tabi 😄
Öyle öyle
Değil
Töbe de töbe
Öyle zaten
Nasıl sevdin 😂
öyle zaten :)
Evet ben de eğlenceli olduğunu düşünüyorum
eğlenceli zaten
ZEvkli zaten
Lan aç aç korkma mk 😂