Bugüne kadar daha çok iyilerle mi yoksa kötülerle mi karşılaştın?

Bugüne kadar maalesef hep kötü insanlarla karşılaştım.. çok çok nadir de olsa iyi kişiler denk geldi ama kötüler her zaman için daha fazlaydı ve onları da hayatımdan çıkarttım zaten.. öyle kişilere yer vermem hayatımda
Kötülüğün milyon tonu ve sinir uçları varmış ben hayatımda yoğun maruziyet sonucu anladım birçok tonunu. Kötülük asla tek tonda, tek tarzda değil. O kadar çok çeşitli ki. İnsan bundan daha kötüsünü yaşamam herhalde artık kurtuldum diyor, en kısa zamanda daha fazla kötüsünü yaşayıp buluyor cezasını. En iyisi herkesden uzaklaşmak kendi kendisine yetmekle yetinmek.. Kötü olursa şaşırmıyorum iyi olursa da çok sevinmiyorum.. İnsanlar korkunç kötü niyetli.. Devamlı yeni bir kötülüğe gard almak gerek..
Moral oldu hediyen için teşekkür ederim 💝🎉😊
Sürpriz oldu ☺️🙏💖
İyi kötüyle karşılaşma diye bir şey yok bence. Böyleleri her yerde. Karşılaşmak tesadüfi bir kelime. Bizler insanları seçerek hayatımıza alıyoruz
Daha çok iyi insanlar çıktı karşıma. Kötüler de az bir oranda değildi ama iyiler sayesinde etkisizlerdi bile diyebilirim.
Cevap
18Cevap
Şanslıyım iyilerle karşılaştım. Ama zaman zaman kötülerle de karşılaştım onları gömüp yola devam ettim.
Hepsinden de vardı. Çok yılan almışız dibimize iyi sandık zehirli çıktı falan
Karışık, iyi diyorum kötü çıkıyo, kötü diyorum iyi çıkıyo...
Allah beni bir şekilde kötü insanlardan koruduğunu düşünüyorum. Bu yüzden de hayatıma çok fazla kötü insanın girdiğini hatırlamıyorum.
Dengeli mevzu senin nasıl bir duruş sergilediğin
Her anımız da iyilerle denk gelemeyiz ki gelmedim de zaten. Hastalarımdan bile vefasız olanlar var 😂
Ne kötü diyebiliyorum, ne de iyi. Her türden insanlar tanıdım. En çok hangileriyle yolum kesişti onu kestiremiyorum işte.
Hayatta her model insanla karşılaşıp muhabbet etmişliğim vardır ama hep iyiler aklımda kaldı, ne kadar kötü varsa o kadar iyi vardır.
İnsan karşılaştığı iyilerin farkına pek varamıyor, kötüler daha çok göze batıyor...
Hep kullanılmaya çalışıldım kötülerle karşılaşmışım demek
Çaylakken daha çok kötülerle karşılaşıyor insan.
Sonrası temkin.
Kötü insanlarla karşılaştım fakat iyi insanlara da denk geldim.
İkisinden de bolca karşılaştım aslında, sanırım iyiler daha azdı ama olsun en azından vardılar.
allatan hislerim güçlüde iyilerle karşılaştım kötüleri salladım:)
iyi sandigim kotulerle ve kotu sandigim iyilerle. surekli bulmaca ve seks var.
Ben kötü çekiyorum mıknatıslı gibiyim
Daha cok kötülerle...
Dengeli desek benim adıma daha doğru olur
İkisi de var iyileri de var kötüleri de var.
İyi olduğum için kötülerle karşılaştım
İyi insan pek yok
Kötülerle diyelim
Çok kötülerle karşılaştım, çooook :((
İyilerle
Genelde kötüler maalesef ki
iyilerle karşılaştım
Beni iyi bulmadı sınavlar buldu
Kötülerle karşılaştım
Genelde iyi insanlarla karşılaştım
her ıkısıylede uç noktada karşılaştım
İyilerle çok şükür
İyiler sanırım 🌸🌸
Kötüler
nankörlerle
Çok şükür iyilerle.
Kötülerle..
Eşittir
Kötüler
İyilerle
Kötülerle
Kötü
Karışık
İyilerle yürüdüm, kötülerle kavga ettim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?