Kişilik & Karakter Seni en çok ne yordu? Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Hayatımız imtihanlar dolu. Yalan dünyanın sınavlarını geçiriyoruz teker teker. Bu süreçte sizi en çok ne yordu? Seni en çok ne yordu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl İnsanlar yordu. En çokta ne istediğini bilmeyen insanlar. 0 0 Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güclü olmak zorunda kaldığım dönemlerde sarf ettiğim çaba.. ve duygusal tarafımı susturarak aklımı dinlemeye çalışmak için daha fazla çaba sarf etmem.. yoruyor zmn zmn 0 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Anlasilamamak ve hep en zor insanlara denk gelmek.. 1 0 Yorumla
Bilinen1i Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Beni en çok ben yordu.Kendimden çok herzmn ailemi düşünmem yordu.Elalem ne dere takilmadım ama ailem ne dere çok takılmak yordu.... 1 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kendindr olanı zelle gören ama aynısını başkasında görünce çağlayan yalancı ahlaklı insanlar yordu. 0 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Çaresizlik. Bunun dışında hiçbir şey yormadı ama çaresizliğin adı üstünde, çözümsüz olunca sadece yoruyor insanı. 0 0 Yorumla
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yanlışlıkla ayırdığım -de'ler söz dinlemiyorlar hiç ya 🤦🏻♀️ Onun harici kimsenin yormasına izin vermiyorum. 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. Eski üyelerden gördüğüm ikinci kisisin hala devam mı be aga. Beni iyiligim yoruyor 0 2 Yorumla Sakaryalim 1 yıl Halen daha devam arkadaşım :) Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Şehir ismi bilmem sohbetim de olmadı galiba senle ama 2016 2017 den hatirliyom seni site nolmus be aga 🤣🤣🤣 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Ne istediğini ve ne yapmak istediğinin farkında olmayan insanlar 1 0 Yorumla
ffatmaaaaaaaaaaaa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl beni en çok iş arkadaşlarım aşk ilişkilerim ve aile hayatım yordu 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı. Hayatın içinde olumsuz her seyi üzerime çekmek 0 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kimseye suç atmaya gerek yok. Beni en çok ben yordum. 0 0 Yorumla
Seyga Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 40% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı. En çok riyakar insanlar yordu 40 yıl sırtında taşı bir günde deki yorgunum senden kötüsü yoktur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yaşanmış bir kötü evlilik sonucu boşanma. Sonra tekrar evlenmek mutluyum derken bu sefer de evladımı kaybetmem.. 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Bazen insanlar, bazen de tercihlerim yoruyor. 0 0 Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı. Insanlar yordu topramm 1 0 Yorumla
Cagataydeniz Takip Et Xper 1 Yaş: 43 1 yıl İnsanların zır cahil olması ve Allah da hep onlardan yana 0 0 Yorumla
Cognizent Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 648 cevap paylaştı. Ne istediğini bilmeyen insanlar 0 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Parmakla göstereceğim bşr kaç insan 0 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. İnsanlar yordu gerçek yüzünü saklayan insanlar 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. saymakla bitmez 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Fiziki ruhum çok yordu.. 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. iki yüzlü sözünde durmayan insanlar 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,1b cevap paylaştı. İnsanların ikiyüzlülüğü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Atanamamak yordu beni ve insanlara olan güvenimi aşırı yitirdim insan sevmemeye başladım 0 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. her insanı kendim gibi bilip güvenmek yordu 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Eve kapalı yaşamaktan yoruldum 0 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. İnsanlar... 0 0 Yorumla
zeynepdok78 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 988 cevap paylaştı. Sevda ve aşk 0 0 Yorumla
Sühandan46 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Laf anlatmak. 0 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaşamın kendisi 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Türk kadını derdim 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. İnsanlar 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. İnsanlar ve ekonomi 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hayat yordu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
İnsanlar yordu. En çokta ne istediğini bilmeyen insanlar.
Güclü olmak zorunda kaldığım dönemlerde sarf ettiğim çaba.. ve duygusal tarafımı susturarak aklımı dinlemeye çalışmak için daha fazla çaba sarf etmem.. yoruyor zmn zmn
Anlasilamamak ve hep en zor insanlara denk gelmek..
Beni en çok ben yordu.
Kendimden çok herzmn ailemi düşünmem yordu.
Elalem ne dere takilmadım ama ailem ne dere çok takılmak yordu.
...
Kendindr olanı zelle gören ama aynısını başkasında görünce çağlayan yalancı ahlaklı insanlar yordu.
Çaresizlik. Bunun dışında hiçbir şey yormadı ama çaresizliğin adı üstünde, çözümsüz olunca sadece yoruyor insanı.
Yanlışlıkla ayırdığım -de'ler söz dinlemiyorlar hiç ya 🤦🏻♀️ Onun harici kimsenin yormasına izin vermiyorum.
Eski üyelerden gördüğüm ikinci kisisin hala devam mı be aga. Beni iyiligim yoruyor
Halen daha devam arkadaşım :)
Şehir ismi bilmem sohbetim de olmadı galiba senle ama 2016 2017 den hatirliyom seni site nolmus be aga 🤣🤣🤣
Ne istediğini ve ne yapmak istediğinin farkında olmayan insanlar
beni en çok iş arkadaşlarım aşk ilişkilerim ve aile hayatım yordu
Hayatın içinde olumsuz her seyi üzerime çekmek
Kimseye suç atmaya gerek yok. Beni en çok ben yordum.
En çok riyakar insanlar yordu 40 yıl sırtında taşı bir günde deki yorgunum senden kötüsü yoktur
Yaşanmış bir kötü evlilik sonucu boşanma. Sonra tekrar evlenmek mutluyum derken bu sefer de evladımı kaybetmem..
Bazen insanlar, bazen de tercihlerim yoruyor.
Insanlar yordu topramm
İnsanların zır cahil olması ve Allah da hep onlardan yana
Ne istediğini bilmeyen insanlar
Anlaşılmamak.
Parmakla göstereceğim bşr kaç insan
İnsanlar yordu gerçek yüzünü saklayan insanlar
saymakla bitmez
Geç kalmışlık ve pişmanlıklar
Henüz hiçbir şey yormadı açıkçası.
Fiziki ruhum çok yordu..
iki yüzlü sözünde durmayan insanlar
İnsanların ikiyüzlülüğü
İnsan müsvetteleri.
Atanamamak yordu beni ve insanlara olan güvenimi aşırı yitirdim insan sevmemeye başladım
her insanı kendim gibi bilip güvenmek yordu
Eve kapalı yaşamaktan yoruldum
Yaptığım spor yoruyor
her şey yoruyor her şey
İnsanlar...
Sanırım ben.
Sevda ve aşk
Laf anlatmak.
Hayat
Beni neler yormadı ki🙂
umut verip terkedenler
Nankör insanlar