Kişilik & Karakter Seni en çok ne yordu? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Hayatta en çok yorgun hissettiğin ya da seni yoran kimdi? Güncellemeler+1 yıl Çok yoruldum düşünmekten... Seni en çok ne yordu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Aşkı beklemek yordu hatta tüketti 0 0 Yorumla
Kemtemin_ Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Dünya diyelim. Derdi dünya olanın dünya kadar derdi olur derler boşuna dememişler. Mutlusun diye derdim yok zannediyorlar 😀 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Anlıyorum diyip anlamayan insanlara laf anlatmak yordu 1 0 Yorumla
yalçınnyrar Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Mental olarak değil ama fiziksel olarak beni yormak ister misin? 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yorulmadım / yorulmam / yorulmayacağım. 0 0 Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Özlemek, özlemden ağladığım geceleri bilirim. 0 0 Yorumla
aslanbabaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yürürken sallanıyor çok ağır biliyonmu aşırı yoruo 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Eve kapalı yaşamaktan tükendim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aşkı beklemek yordu hatta tüketti
Dünya diyelim. Derdi dünya olanın dünya kadar derdi olur derler boşuna dememişler.
Mutlusun diye derdim yok zannediyorlar 😀
Anlıyorum diyip anlamayan insanlara laf anlatmak yordu
Mental olarak değil ama fiziksel olarak beni yormak ister misin?
Ben yordum..
Yorulmadım / yorulmam / yorulmayacağım.
Özlemek, özlemden ağladığım geceleri bilirim.
Yürürken sallanıyor çok ağır biliyonmu aşırı yoruo
Eve kapalı yaşamaktan tükendim
Garibanlik.
Friend zone olarak görülmek
Anlaşılamamak 😒
Duzen
kadınlar çok yoruyor