"Gün olur da neşen “neyse” ye dönerse yaşadığın hayal değil “hayat” kırıklığıdır."
Funda Öner

"Gün olur da neşen “neyse” ye dönerse yaşadığın hayal değil “hayat” kırıklığıdır."
Funda Öner

Hayır kaçmam her zaman doğruları fazlasıyla söylerim Bir insan kendi doğrularından kendi hatalarından kaçarsa hiçbir zaman doğruyu tam anlamıyla bulamaz ve her zaman için kendini yanıltır aynı zamanda şunu söyleyeyim yani bir insan her şeyden önce kendisine saygısı olması gerekiyor kendi hatalarımı eleştirmeden başkasını eleştirmek haksızlık olur
🥂💯💯
Kendimden hiçbir zaman hiçbir şekilde kaçmam her zaman için yüzleşmekten yanayım olayları tüm gerçekliğiyle ve ayrıntılarıyla görmek, okumak, okurken satır atlamadan her satırıyla her kelimesiyle okumaktan tarafım. Tam ve kalıcı çözüm hedefleyen kişi kendisinden kaçmaz bilâkis kendisiyle her konuda yüzleşir. Geçici çözümler sorunları daha da büyütüp insanın karşısına çıkaracağı için insan cesur ve korkusuz olmalı mesele neyse üzerine üzerine gitmeli daima.
Aynen öyle. Yüzleşmek aslında çözüm üretmede ilk halka💯🤌🏻
Hayır, hatta sanırım kendime fazlasıyla dürüstüm. Bazen kendimi anlamayı unutacak, saf doğruları direkt yüzüme vuracak kadar. Kaçmak değil de naif olmak lazım doğruları söylerken de.
👍🏻👏🏻👏🏻
Tabiki zaman zaman oluyor insanız sonuçta ama insan en çokta kaçtığı şeylerden yoruluyor aslında...😌
Evet halı altı edilme deyimi tamda bu durumlar için🌺
Kesinlikle öyle gülüm 👍 gayet güzel ifade ettin 🙏❤️😘
💐🩷🩷
❤️💛💙💚
EİG için teşekkür ederim 🙏🙋🥰
Rica ederim🩷🩷
Cevap
20Cevap
Hayır kendimden asla kaçmam ben ve kendime karşı da her zaman dürüst olur doğruları söylerim.. olması gereken bu
👏🏻👏🏻💯
Dürüst olduğum biri varsa o da kendimdir.
Bütün övgülerim, sövgülerim kendime gelsin.😅
Ben en çok kendime dürüstüm. Şartlar ne olursa olsun gerçeklerle yüzleşmeyi tercih ederim.
👏🏻👏🏻
Hayır, kendime her zaman doğruları söylerim ve kaçmam.
🥂💐💐
En acımasız doğruları bile kendimi her zaman söylerim
📌💯💯
Hayır. Herkesten, her şeyden kaçınıp saklanabilirim. Kendimden başka. Bana dürüst olan, bir ben kaldım zaten. Gerisi yalan, sahtelik süslü bahaneler karnavalı. Bana, bende dürüst olmazsam bende kendimden kaçarsam kendimi asla anlayamam.
Hayat çekilmezki zaten kendinede yalancı olursa insan🩵
Kesinlikle
Bazen kaçıyorum. Özellikle kendimle ilgili yaptığım hatalarda. Yapmamam gereken hatalarda kendimi haklı çıkarmak için kendime yalanlar söylediğim. Ama bunu kendi kendime yapıyorum baş başa kaldığımda.
Kaçışı bilmekte aslında yüzleşme isteği💫
Cok az konusurum gercek hayat'ta. Konusmaktan cok vicdanim'i merhametimin sesi ile temizlerim.
Iyi dinlemeler.
Teşekkürler paylaşımi için☺️
🥂🥂
Bulutların üzerinde yıllarca gezmektense.. bir kere yere çakılmayi ve sonrasında yere basmış olmayı yeğlerim..
💯💯🥂
Yok ya kendime dürüst olmuyorsam o zaman her şey anlamsızca olur ya hayal kurarım elbet ama kendime dürüst olmazsam hem karar vermekte zorlanırım hem de hayat daha güç bir hal alır kendine dürüst olmak hayatın kendisidir bence
Gerçekçiyim. Kendime yalan söylemem. Günlük yaşantımda bu beni daha başarılı yapıyor.
👏🏻👏🏻
Kaçmam, neyse O’dur! İnkar etmeye gerek yok, kabullenip kendimi geliştirmeye çalışırım.
👏🏻👏🏻💯
Insan en çabuk kendini ikna eder dogru yalan olmasi onemli degil :)
Aynen öyle😀
Hayır kendime daima doğruları söylerim kaçsan da sonunda yüzleşeceksin yüzleş ve kurtul.
Kesinlikle💫
Hayatta belki de en başarılı olduğum konu budur, çünkü kendimi kandırmakla hiçbir yere varmam mümkün değildir.
Kendimi kandıramam ki.. tatsız bile olsa gerçeği kabullendiririm kendime
Doğruları söylemezsem o yanlışta boğulurum ki..
Aynen öyle🩷
Kendinden kaçamazsın
Evet kendinden kaçamazsın ama yüzleşmek mesele💫
Yastığa kafasıni koydugunda her insan kendiyle yüzleşir diye düşünüyorum
Doğrulardan kaçmam
yüzleşmek gerekir ki aynı hataya düşmemek için
Bazen.
Olsun arada olur kaçamaklar😂😂
Kaçarım
Kendinle konuş ve rahatla sevgili @cassieee hadi bakalım🩷
Hayır.
👏🏻👏🏻