Çok duygusal birini istemiyorum açıkçası çünkü ufak sorunları için her şey ağlayan bir erkeğe istemem, genel olarak her şey sorun yaratan kişinin ağlamasını psikolojik bir sorun olduğunu düşünürüm. Mesela duygusal orantılı olarak annesi veya babası ölmüş bir insanın ağlaması doğaldır böyle bir erkeğe sevgili olurum.
Benim bir kankam var. Topluluk kalabalık demeden bağıra bağıra ağlıyor djsmsmwös kıpkırmızı oluyor ağlarken bir yandan da ben ağlağım diyip daha çok ağlıyor kfmsnsmsms hayatta bazen en zor anınız arkadaşınızın toplum içinde ben ağlağım tamam mı diyip daha çok ağlamasını durdurmak ve peçete aramak oluyor dnsmsmös
Ben de ağlayamıyorum mesela. Birkaç sene önce böyle değildim. Ota boka hüngür hüngür ağlayabilme özelliğine sahiptim. Aşk duygusuna daha duygusal bakıyordum. O zamanlara bakınca böyle biri çekilmez oluyordur diye düşünüyorum. Sürekli de ağlanmaz be.
Ben şimdi zaten duygusal sulu göz biriyim karşımdaki insan ben gibi olucaksa ve sürekli herşeye ağlıycaksa istemem çünkü erkegin güçlü ve duruşu olaninı severim bir eve iki sulu göz olmaz
Hayat Sevgi mutluluk huzur sokağı dır. Karşıtları da vardır. Sen hangi düşüncelere Bağlı Kalırsan onlar Gelir sana , bütün güzellikler başarılar kolaylıkla gelsin sana ve sevdiklerine👋
Olurum neden olmayayım.. Önemli olan sevdiğim insanın kalbi iyi bir insan olmasıdır.. Duygularını açıkça yaşıyor diye sevgili olmam diye bir şey diyemem..
Ben kolay ağlamam.. Sevgilim/eşim de sadece benimleyken ağlasın isterim. İnsanlar çok acımasız ve sadistler. Kendileri de ruh hastası olduğundan, sevgilimin/eşimin o kötü niyetli insanlarla samimi olmaması iyi olur. Ağlayan insanlar günümüzde hor görülüyor ve üstelik işin kötüsü gerçekten içten, kâlpten gelerek ağladıklarına inanılmaz olmuş.. İnsanlar ne yazık ki bir görünen bir de asıl niyet şeklinde görüyorlar ve sorguluyorlar..