Perşembe günü market sırasında bir kadın ben yan tarafa dönmüşken fotomu çekti. Yaptığı sizce taciz mi? Hâlâ şoktayim biraz?

Uzun bir market sırasındaydik dörtlü kadın grubunun önündeydim senin boyun uzun kasa ilerliyor mu bak falan diyorlardi ben bir şey deyince de gulusuyorlardi ben ses geliyor diye yan tarafa bakarken en çok konuşan kadın fotomu çekiyormus çekmesinin sonunda gördüm silah çeker gibi de hızlı çekti neden çektin dedim bu uzun market sırasını bu fotoğrafla hatırlamak istiyorum dedi neden çektin dedim diye bozuldu selfie de cekilelim mi 5 kişi dedi az daha konuşunca tatlı yemeye gidecez gel dediler gerisi neyse de kadının habersizden fotomu çekmesi şok etti beni

Güncellemeler
1 yıl
Kadınla görüşmüyorum
Güncellemeler
1 yıl
Ne kadar fesat kıskanç haset insanlarsiniz yalan falan yazmışsınız bir taraftan da benim yaşadığım hayata yalan veya hayal diyecek kadar ezik olmanız da hoşuma gitti tamam siz haset fesatlar mutlu olacaksan yalan olsun egonuzu öyle tatmin edin
Perşembe günü market sırasında bir kadın ben yan tarafa dönmüşken fotomu çekti. Yaptığı sizce taciz mi? Hâlâ şoktayim biraz?