Güncellemeler
1 yıl
Kadınla görüşmüyorum
Güncellemeler
1 yıl
Ne kadar fesat kıskanç haset insanlarsiniz yalan falan yazmışsınız bir taraftan da benim yaşadığım hayata yalan veya hayal diyecek kadar ezik olmanız da hoşuma gitti tamam siz haset fesatlar mutlu olacaksan yalan olsun egonuzu öyle tatmin edin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
izinsiz çektiği için olabilir evet
Begenmis olabilir ama evet fotonu cekmesi dogru degil
Hafif çatlak gibiydi
Perşembeden beri ŞOK da mısın
Evine gitsene kardeş
hahahahahaha lan sanki ingiliz prensisin sen kimsin ne yapsin senin fotonu ne alaka mk fanteziye bak :D
O kadar ezik ve beğenilmemissin ki benim yaşadığım olay sana olağanüstü geliyor kıskanma
:D :D :D :D :D :D lan evladim olsan DNA testi ederim bu kadar boş bir cocugum olamaz
Neyse sen kiskanmaya devam et biraz daha kıskanırsan senin de fotonu çekeceklermis 😃 ayrıca evladjn olsa tabii teste gir çünkü bu kadar ezik biri olarak büyük ihtimalle kisirsindjr sen
Sen beni gördünmü abisi kimim ben?
Yoruma gizli yorum yapacak kadar korkak olduğuna göre kayda değer biri değilsindir ayrıca böyle bir olaya inanamayacak kadar da eziksin Türkiye'de erkeklere yürüyen bir sürü kadın var ne var bunda inanılmaz yani bu kadar mı ezildin begenilmedin sen bu hayatta
suana kadar bin yorum yaptim hepsi gizli bu gizliligi senin gibi ergen zibidiler icin yapmiyoruz ayrica bir erkek kendini beni cekiyorlar cok begeniyorlari maji yapmaz o kisi ya eşcinseldir ya da travestidir. Ezik konusuna gelince seni her kimki nasil bir ezik ortamda büyütmüşse sana o kelimeyi iyi yedirmişler. Ha son lafimda su keske baban o gecek orunsaymiş be olm.
Se nburada kendini ilgi cektirmek icin sallamaya devam et zaten adam olsan iş günü burada geyik yapmazsin :D neyse fazla zamanimi caldin cekilebilirsin
https://hizliresim.com/psimhe9
Sabah bunu sordum bugün mühendislik müdürü izin verdi diye çalışmıyorum ayrıca tamam sen mutlu olacaksan yalan olsun sallama olsun yeter ki sen üzülme hayatı boyunca bir kadın tarafından bile yurunmemis ezik herif😂😂😂😂😂
Aynen kesin yaşanmıştır
O kadar eziksin ki benim yaşadığım olay sana olağanüstü geliyor hayat size zor be
Aynen
Biraz daha kıskanırsan senin de fotonu çekeceklermis öyle duydum 😃
Peki
Tamam inandık
Benim gerçeklerimin millete yalan gibi gelmesi hoşuma gidiyor seviyeler arasında o kadar fark var
hayırlısı ya