1 yılFesatlıktan başka bir şey değil. Güzellik tamamen göreceli bir kavram. En iyi yüzde 5'lik dilim hariç...
Bir tane yeni üye olmuş 1XP mavilili de sana çirkin demiş. Sen o mk çocuğuna bir kere vereceğini söylesen tasma takar, köpek gibi havlar ve sana her türlü iltifatı da yapar.
Kendi profil resmini bile koyacak kadar özgüveni olmayan 1XP mavili dangoz bile bir kadının dış görünüşü hakkında yorumluyor. Ancak dış görünüşü üzerinden yargılarlar karşıdakini. Bir fikirleri yok ki mk o.. spu çocuklarının...
09 Yorumla- 1 yıl
Bub yorumu yazdım diye de fake ya da çalıntı olduğu her yerinden belli bir fotoğrafı Pp resmi yapmış birkaç saniye sonra kaldırdı vajinanın oğlu
- 1 yıl
@fikretin_isyani ne güzel yazmışsın fijretim doğru söylüyorsun ağzına yüreğine sağlık 🙏 👍 canım onların amacı zaten güzellik filan değil durduk yere polemik yaratmak istiyorlar tanımadığın etmediğin halde gelirler neftet kusar ve giderler çünkü ruhlarını kaostan besliyorlar arada çıkar böyleleri biz alışkınız bunlara
- 1 yıl
@fikretin_isyani Fijretim teşekkür ederim 🙏🥰🤗🙋🥰
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Rica ederim rengarenk. Bu mesele üzerine bir soru taslağı hazırladım. Akşam mesai bitiminde herkesin evinde olduğu bir saatte yayınlayacağım soruyu. Bugün beni stalkla ara ara. Soruyu göreceksin.
- 1 yıl
@fikretin_isyani tamam canım bakicam merak etme 👍👍🙋🥰❤️
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Rica ederim rengarenk. Sen bu sitenin gülü, Türk mizahının yeni yüzüsün. Harcatmam seni kimselere...🤣😂😅😅👍👍👍👍👏👏👏👏👏🙏🙏🙏🙏🙏
- 1 yıl
@fikretin_isyani. Teşekkür ederim gülüm ağzına yüreğine sağlık 🙏🙋😊
- 1 yıl
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 1 yılBoş ver seni kıskanmış abla.. burada kıskanç çekemeyen üyeler çok.. bana neler neler diyorlar bir bilsen :D biz biliyoruz hem bu yeterlidir. 🌺🌹
43 Yorumla- 1 yıl
@Barış_LonelyForever. Aynen öyle barışım 🥰 boş verdim zaten onun amacı guzellik vss değil durduk yere polemik yaratmak istiyorlar çünkü kendi ruhlarını kaostan besliyorlar arada çıkar böyleleri tanımadığın etmediğin halde neftet kusar ve giderler biz alışkınız burada bunlara
- 1 yıl
Aynen öyle abla hiç takılma öyle kıskanç kişiler o kadar çok ki. belli çekememiş seni 🙏🌺🌹
- 1 yıl
Teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
1 yılAy tatlım bunu diyen hiç ömründe aynaya bakmış mı acaba.. 😄 Aynaya baksın da ondan sonra bunu demeye cesaret etsin.. 😂😂Ağzı olan konuşuyor işte.. Onlara şu şarkıyı gönderiyorum..
https://www.youtube.com/embed/GNndij131s826 Yorumla- 1 yıl
@tatlikizzzz34 aynen öyle canım 👍💞😍 şarkıyı gönderdik gitti bile 👍👍🤣🤣
- 1 yıl
İlgililer açıp açıp dinleyebilir.. 🤣 Dert olmuşsun demek ki.. 😅
- 1 yıl
@tatlikizzzz34 canım onların amacı guzellik filan degilki zaten durduk yere polemik yaratmak istiyorlar tanımadığın etmediğin halde neftet kusar ve giderler çünkü ruhlarını kaostan besliyorlar arada çıkar böyleleri biz alışkınız burada bunlara 🥰💞
- 1 yıl
Aynen kuzum bilmem mi çok iyi bilirim.. Birinin ikinci hesabı da olabilir.. Böyle şeyler çok fazla oluyor.. 😅
- 1 yıl
Valla bilmiyorum ki canım burada her entrika dönüyor oyuzden saldım gitti 😂
- 1 yıl
Aynen öyle canım..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
u 1 yılBu kadınların kadınlara olan düşmanlığını ne yapacağız bilmem. O b’kuma soran mı olmuş? Sana çekmişim derdim ben de :D çok güzel demişsin.
16 Yorumla- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Aynen öyle gülüm 👍🌹 sanki burası güzellik yarışması ,
onların amacı guzellik filan degilki zaten canım durduk yere polemik yaratmak istiyorlar - 1 yıl
Onların derdine sokarım djdj 😃
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL yaa senin canını yiyerem haa 🤣 benide güldürdün 🤣
- 1 yıl
Ahaha içimden geldiği gibi, bu arada sen onu güzelliğinle bir şey yapmadan huzursuz etmişsin :D egon okşansın djdj
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL ehhh işte yaptık birşeyler 😂 teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️ 🥰
- 1 yıl
♥️
1 yılÇok merak ediyorum burası misKs mi güzellik kraliçesi falan mı seçiyoruz zaten burada profiline güzel fotoğraf koyanların birçoğu çirkin güzel olanlarda zaten hiç fotoğraf koymuyor Bence o kendi özgüvensizliğini senin üzerinden yürütmeye çalışmış şaşırmıyorum ya ben buradaki insanlara
14 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 bende şaşırmıyorum alışkınız bunlara
- 1 yıl
Ben buradaki gördüğüm karaktersiz insan modelini hiçbir yerde görmedim
- 1 yıl
Orası öyle gerçekten 😂
- 1 yıl
Dedikoducu gruplaşma Onun bunun arkasından laf atma hala bana geliyorlar sen şu değil miydin sen bu değil miydin sen şunu yapmamış mıydın diyorlar yaptım sana ne yaşadıysan ben o kişiyle sorun yaşadım sana kişisel olarak yaptığım bir şey var mı yok kraldan çok kralcı dolu
Yoo bence çok güzel bir kadınsın. Kalbinin güzelliği yüzüne yansımış. Gülüşün aşırı pozitif geliyor bakana. Onu söyleyen kendi g. tüne baksın.
11 Yorumla- 1 yıl
@bynarcos aynen öyle haklısın 👍 teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏🙋🥰❤️
1 yılİyi demişsin ablam kendisi çok mu güzelmiş makyaj güzelidir o. Senin gibisini bn burada buldum hem ruhun hem yüzün güzel o renkli gözlerine kurban olduğum 🥰😘
23 Yorumla- 1 yıl
@Yorgunprenses_12 Canım benim çok teşekkür ederim 🙏🥰 onur duyarım ağzına yüreğine sağlık 🙏🥰 ❤️ gülüm zaten onun amacı guzellik filan degilki durduk yere polemik yaratmak istiyorlar tanımadığın etmediğin halde neftet kusar ve giderler çünkü ruhlarını kaostan besliyorlar arada çıkar böyleleri biz alışkınız bunlara
- 1 yıl
Evet, haklısın. Rica ederim 😍
- 1 yıl
💞🌸❤️🌺🥰🌹
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBir şey demene bile gerek yoktu. Cevap vererek lütfetmişsin.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙋🥰❤️
- 1 yıl
❤️🌸❤️🌸
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Seni çekemiyor demek ki, öyle diyene kendine baksın.. senin kalbin güzel.. bundan daha önemi yok. İyi demişsin 😃🌸
23 Yorumla- 1 yıl
@Bahar_555. Aynen öyle gülüm onun derdi güzellik filan değil ki zaten durduk yere polemik yaratmak istiyorlar tanımadığın etmediğin halde neftet kusar ve giderler biz alışkınız burada bunlara 🤗 Teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- 1 yıl
🙏🙏🥰🌺💙
1 yılİnsanlar kendilerinde olmayan birtakım donanım veya vasıfları gördüğünde saldırı dili ile konuşmaya başlıyorlar günümüzde.
Güzel kadınsın ama ruhunda öyle.
31 Yorumla- 1 yıl
@guapomorena teşekkür ederim 🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 777 cevap paylaştı.
1 yılÇirkinlik güzellik göreceli bir şeydir karşındakini nasıl görmek istiyorsan öyle görürsün bunu en güzel anlatan usta şair ozan aşık Veysel şu sözcüleri GÜZELLİĞİN 10 PARA ETMEZ ŞU BENDEKİ AŞK OLMASA
13 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel dedin 👍❤️ eline emeğine sağlık 🙏
- 1 yıl
Ben böyle görüyorum seni
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙋🥰
1 yılAhahah bana dese biri kahkaha atardım buna. Demekki çok dert olmuş ona diye. Ya burada neler var. Mesleğim yüzünden bela okuyan bile vardı. Basit bir çalışansın falan diyeni de😂😂😆😆Sanki akademik başarımı ona ispatlama çabasına girecekmişim gibi. Bende şey dedim üstlerime diyeyim beni kovup seni alsınlar harcanıyorsun buralarda ahahaa evlere senlik ya bunlar hatta calışırken işlerimize şenlik😂😂😆
Çiçek gibisin güzelim salla onu🩷🌺💫
14 Yorumla- 1 yıl
@biscolatagirl Aynen öyle gülüm 🌹 onların amacı zaten güzellik filan değil ki durduk yere polemik yaratmak istiyorlar tanımadığın etmediğin halde neftet kusar ve giderler çünkü ruhlarını kaostan besliyorlar arada çıkar böyleleri biz alışkınız burada bunlara 🤗 Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 ❤️ merak etme salladım gitti 😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar şekerim. Aynen alıştık artık ahahah komikler işte😂Tabiki profiline bile bakmadan demiştir onu derken😂🩷
- 1 yıl
👍🥰💞🌺🌸🥰🌸😍
- 1 yıl
🩵🩵🌺🌺🌺🩷🩷
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İyi demişsin. Neyse ki kalbi cirkin olanlardan değilim deseydin:) Kadın kadına yapıyor bunu çok ilginç. Yapıcı olan kadınları tenzih ediuorum tabi..
12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle gülüm çok haklısın 👍
çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏👍🥰🌺❤️
1 yılKıskançlık yapmış, cevap bile vermene gerek yoktu. Madem çirkinsin sabah akşam neden profilinde yatıyormuş peki.😀var bir kuyruk acısı onun ama ne.
11 Yorumla- 1 yıl
@basakkakrep ahh ben bir bilsem canım 🥰 tanımıyorum etmiyorum ki durduk yere polemik yaratmak istiyor arada çıkar böyleleri tanımadığın etmediğin halde neftet kusar ve giderler biz alışkınız burada bunlara
- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılAslında çok güzelsiniz demenin farklı bir versiyonu.
Nadiren de olsa kullandığım oldu.
Kıskanan kişilerinde bunu söylediğini duymuştum.
Tipi değilsindir belki 😂😂14 Yorumla- 1 yıl
Bunu kız söylüyor ama 😂 ben onun tipi olma şansım yok 😂
- 1 yıl
Sonuç olarak cinsel tercihlerini bilmezsin
Bunu da düşünmek lazım
Sor istersen tipinmiyim diye 😂 - 1 yıl
Yok yok aman kalsın benden uzak olsun 😂 hiç işim olmaz öyleleri ile
- 1 yıl
😂😂
1 yılYa çok hoşsunuz siz derdi şu o kişinin bu kadar hayata olumlu ve güzel bakan bir kadını sözde düşürme çabası ama nafile ayrıca size bakanlar hiç de öyle düşünmüyor.
12 Yorumla- 1 yıl
@ba-an-a Canım benim çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏🥰❤️ çok naziksin onur duyarım 🙏🥰 gülüm zaten onun amacı guzellik filan degilki durduk yere polemik yaratmak istiyorlar tanımadığın etmediğin halde gelirler neftet kusar ve giderler çünkü ruhlarını kaostan besliyorlar arada çıkar böyleleri biz alışkınız bunlara
- 1 yıl
Rica ederim ablacım ne demek ☺️ çok haklısın bana da oluyor bu tarz yorumlar dediğin gibi alıştık umursamıyoruz 🥰😍
1 yılGüzellik kavramı göreceli zaten de.. seninle kimse yaşlanmaz tatlım.. dişi enerjin de insanî enerjin de fazla gelmiştir bu şahsa 👍
22 Yorumla- 1 yıl
@asuasuasuman. Canımın içi Teşekkür ederim sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
- 1 yıl
❤️🌹
Cikiyor arada, öyleleri, acaba kendileri ne durumda merak ediyorum 😂
31 Yorumla- 1 yıl
@fesfs Aynen gülüm onların amacı guzellik vss değil zaten durduk yere polemik yaratmak istiyorlar arada çıkar böyleleri tanımadığın etmediğin halde neftet kusar
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. kişi karşısındakini ayna gibi görürmüş sana bakmış kendini görmüş çok çirkinsin diyerek kendinden bahsetmiş
11 Yorumla- 1 yıl
Bazen çıkıyor böyle insanlar tanımadığın etmediğin halde neftet kusar ve giderler amaçları güzellik filan değil zaten durduk yere sataşıp polemik yaratmak istiyorlar çünkü kendi ruhlarını kaostan besliyorlar buz alışkınız burada bunlara 🤗 Teşekkür ederim 🙏🙋🥰
İnsan kendisindekini görürmüş karşısındakinde... O da öyle yapmış, yansımasını görmüş olsa gerek...
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle gülüm çok haklısın 👍 teşekkür ederim 🙏🙋🥰❤️
Kişilik & Karakter konusunda 773 cevap paylaştı. Arkadaşın gördüğü asıl senin çirkin olduğunu iddia etmesi değil. Aslolan kendi ucubeliğinin güzelliğini gösteriyor olmasıdır
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍 teşekkür ederim 🙏🙋😊
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. hangi kız çirkin dedi hadi gidelim döveeelim😂
kişi kendinden bilir işi diyelim biz v€ledlerle ugrasmayalim sonra aglarlarrrr😂11 Yorumla- 1 yıl
1 yılBence buna alınmayın çünkü tüm hayatsız ve sorunlu insanlar burada toplandığı için dünyanın en güzeli ya da en yakışıklısı da olsanız yine de sataşırlar, gerçek hayatta dışarıya vuramadıkları öfkeyi burada kusmaya çalışan özgüvensiz bir kesim var burada ve bence evet iyi demişsiniz, ona dersini verirken mütavazılığınızdan ödün vermemişsiniz :D Ama bence dikkate dahi almanıza gerek yok, konuşsunlar kendi kendilerine.
20 Yorumla
1 yılRenkli gözlerin var boncuk gibi ne güzelsin maşallah kiskanmis seni
21 Yorumla- 1 yıl
@aleminkraliii Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık gülüm sağolasın 🙏❤️🥰🙋
1 yılİyi demişsin de herkes kendisini nasılsa öyle kabul ediyor ve beğeniyor beğenmeyen beğenmesin. Kendimizi birisine güzeliz diye kabul ettirmek zorunda değiliz ya😉
23 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle çok haklısın 👍 burası güzellik yarışması değil sonuçta
- 1 yıl
Aynen biz beğeniyoruz sonuçta kendimizi🤗
- 1 yıl
Kesinlikle öyle 👍🙋🥰🤗
Gizli Üye(18-24)1 yılHayirrr aksine Çok tatlisin bence ve o kendi kötü kalbini dişariya yansitmiş bence 😂
21 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰 canım benim onun amacı guzellik vss değil zaten o durduk yere polemik yaratmak istiyor arada çıkar böyleleri tanımadığın etmediğin halde neftet kusar ve giderler biz alışkınız burada bunlara
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılKimbilir ne kuyruk acısı var. Engelle geç uğraşmaya değmez
11 Yorumla- 1 yıl
Bir amacı yok canım sadece durduk yere sataşıp polemik yaratmak istiyorlar tanımadığın etmediğin halde neftet kusar ve giderler , saldım zaten merak etme 👍👍👍🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
m 1 yılHer platformdan böyle davar çıkıyor. Onun dediğini takcaksak oho
13 Yorumla- 1 yıl
😊😊
- 1 yıl
Bu arada güzelsin
- 1 yıl
@MarllboroRed teşekkür ederim 🙏 çok naziksin ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılCan acıtmaya çalışmak ne kadar da acınası! Gözleri güzel bakmıyor, perde inmiş;yazıkk!
15 Yorumla- 1 yıl
Öyle sanırım kime nasıl bakarsan öyle görürsün derler 🙋
- 1 yıl
Kesinlikle 💖💐💐
- 1 yıl
@Esrihbaenl yorumun ve samimiyetin için çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰🙋
- 1 yıl
Rica ederim. Sen de sağol, ne demek olan bu insanların bakış açıları ile ruhları bir.
- 1 yıl
👍🙏😊❤️🥰🥰💞🌺
G*tünü yesin o senin, havlamadan konuş diyeydin 🤣🤣
13 Yorumla- 1 yıl
@isilll34 yaa senin canını yerim ben 🥰 teşekkür ederim 🙏🥰 benide güldürdün hee 😂😂
- 1 yıl
Aynen öyle canım çok haklısın 👍🙏🥰❤️🌺
1 yılBunlar deli olabilir ya o kadar insanla uğraşacak vakti nasıl buluyorlar anlamıyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyirum ki canım tanımam etmem zaten , bunların amacı guzellik filan degilki zaten gülüm durduk yere polemik yaratmak istiyorlar işte
🤣🤣🤣
Arkadaş mis world de jüri falanmıymış
16 Yorumla- 1 yıl
Ben bilsem sanki güzellik yarışmasındayiz 🤣 onun amacı guzellik filan degilki canım durduk yere polemik yaratmak istiyorlar tanımadığın etmediğin halde neftet kusar ve giderler arada çıkar böyleleri biz alışkınız bunlara
- 1 yıl
Gelde bunları onlara anlat işte 😂
- 1 yıl
tamam pikiii 🤗🤗
1 yılYa bu kızlar da bir değişik. Erkeklere laf ediyorum, kızlar yüzümü kara çıkarıyor. 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Kadın düşmanı bunlar demekki 🤣
- 1 yıl
Kadının en büyük düşmanı yine kadın. "Biz bize yeteriz" lafları samimiyetsiz. Her kadın böyle değil tabii ama yüzde yetmiş böyle. Yazık valla.
1 yılİyi demişsiniz ama o şahıs kendine baksın önce kime ne
13 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle gülüm çok haklısın 👍 burası güzellik yarışması değil sonuçta biz buraya da güzelliğimizi , dişiliğimizi kullanarak gelmedik emek vererek geldik
- 1 yıl
@asortik_kiz teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰🙋
- 1 yıl
Rica ederim 🥰
1 yılSizi bilen bilir bilmeyen de kendi bilir
Sıkma canını18 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- 1 yıl
Hesabı benim dışımda gelişen birtakım sağlık sorunları nedeniyle kapatıyorum
- 1 yıl
Aa öylemi hayırdır inşallah önemli bir şey değildir umarım çok geçmiş olsun
- 1 yıl
Beynimde tümör tespit edildi ve sıkıntılı bir bölgede
- 1 yıl
Ya gerçekten çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah 🙏 sıkma canını olur mu herşeyin bir çaresi vardır derdi veren Allah dermaninida mutlaka veriyor
- 1 yıl
Tümör sıkıntılı bir bolgede
- 1 yıl
Naçizane olarak surci lisan ettiysem affola hakkını helal et olur mu
Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır derler - 1 yıl
Şifa Allahtan sen umudunu kaybetme ve dua et canım
1 yılCevap mi verdin birde yoksa ne münasebet kaale. bile almazdim
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙋🥰
- 1 yıl
💐
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni kıskanmış kıskanan insanlar hep bok atar somurtur pis pis bakar çevremden biliyorum, bol bol Felak nas ve nazar duası oku bu hasetçi insanlar her yerde zombi gibi keşke hepsi Yok olsa
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍 teşekkür ederim 🙏🙋
1 yılSenin gibi güzel bir kadına bunu diyorlarsa onun kafasını sıkarım
16 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 canım onların amacı guzellik filan degilki zaten durduk yere polemik yaratmak istiyorlar tanımadığın etmediğin halde neftet kusar ve giderler çünkü ruhlarını kaostan besliyorlar arada çıkar böyleleri biz alışkınız burada bunlara 🤗
- 1 yıl
Ama sizde Bir şeyler yapıyorsunuz ki öyle oluyor
- 1 yıl
@polatalemdar83 nasıl yani
- 1 yıl
Yani birinin canını yakıyorsan ondan oluyor kuyruk acısı
- 1 yıl
Sence ben böyle birisi olsaydım bu kadar güzel yorumlar alabilirmiydim , bir bak bakalım yorumlara , oku bu kadar sevilen bir insan sence kötü ya da saygısız olabilir mi bir düşün bakalim
- 1 yıl
Ben her ihtimali düşünerek hayatta kaldım doğrudur 🧐😅
1 yılAhaha çok güzel. Sende çok güzelsin ablam boş ver onları 🥳
13 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰🙋
- 1 yıl
Ayy rica ederim ne demek 🍭🍓🤍
- 1 yıl
🥰❤️🌹💞🌸🌹🌷🌺❤️🥀🌿🌹🌱
Sana ne deseydin iyiydi
Neden böyle bir şey demiş merak ettim13 Yorumla- 1 yıl
Ben bilsem durduk yere yazmış tanımıyorum bile kendisini arada çıkar böyleleri polemik yaratmak için
- 1 yıl
Kesinlikle öyle 👍 çünkü onlar kendi ruhlarını kaostan besliyorlar arada çıkar böyleleri tanımadığın etmediğin halde gelir nefret kusar gider amaçları güzellik filan değil zaten polemik yaratmak istiyorlar biz alışkınız burada böyle şeylere
1 yılBu nasıl bir cevap yaa 😂😂🤣🤣
12 Yorumla- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Beyin yakan bir cevap 😂🤪
boş ver umursama sen o kişileri değmez
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hahaha çok mantıklı 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama 😂 ehhh işte yaptık birşeyler 😂 teşekkür ederim 🙏🙋😊
Güzel cevap 😊😊😊
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙋😊
- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
1 yılİyi demişsin abla ben kesin ağlardım 😅😅
12 Yorumla- 1 yıl
Biz alıştık artık 🤣 ağlayamiyiruz 🤣
- 1 yıl
Ben alışmadım ağlarım her şeye 😅😅
1 yılgüzel bakamamış o güzelim 💓
14 Yorumla- 1 yıl
Herkes sen mi çiçeğim güzel baksın 🌺🌸💞❤️❤️🥰
- 1 yıl
yaaa o senin güzel kalbin hayatım 🥰
- 1 yıl
Senin canını yerim ben 🥰 teşekkür ederim 🙏🙋🥰❤️
- 1 yıl
rica ederim bebeğim
Kendinle mutlu olmak iyidir 😉😊
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍👍
1 yılKıskanmış ablam seni maşallah güzelsin
12 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- 1 yıl
Rica ederim ablam 🥰🌹🌸
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Güzel cevap olmuş bence 😅
11 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama 😂 teşekkür ederim 🙏🙋😊
Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Hardcore yapmışsın abla helal olsun 💪🏻😎
14 Yorumla- 1 yıl
@Semih6934. Ehhh işte yaptık birşeyler semihim 👍👍😂😂
- 1 yıl
🙋❤️🌺🥰🌸🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılÇok iyi demişsin ayrıca taş gibisin ablacım
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim çiçeğim sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
1 yılYüzün de güzel kalbin de.
11 Yorumla- 1 yıl
@doksanuclu Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
Çok iyi demişsin önemli olan iç güzellik hem
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılİyi demişsin😄
11 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama bencede 👍😂
1 yılBunu sana diyen çarpılır ya.
17 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙋🥰
- 1 yıl
Rica ederim renkli kadın 😊🌹
- 1 yıl
🥰🙋❤️🌹
- 1 yıl
Böyle sevgi dolu emojileri rahatça koyabildiğim sensin Bir tek renkli kadın 🥰🌹😘❤️
- 1 yıl
@ertugrulkartal1903 teşekkür ederim tabiki hiç sıkıntı yok 🤗 ne güzel bir şey aslında bu , biz işte buna samimiyet diyoruz
- 1 yıl
Evet ama gizli üyeler gibileri yanlış anlıyorlar 🤣
- 1 yıl
Herkes görmek istediği gibi görüyor oyuzden
1 yılİyi demişsin tabi 😅
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏😂
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bakan gözler önemli
12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle kime nasıl bakarsan öyle görürsün derler 🙋
Doğru demişsin 😂
24 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama bencede 👍😂 çünkü onun amacı polemik yaratmak
- 1 yıl
Kesinlikle öyle çiçeğim🌺 çok haklısın 👍🙋🥰
- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılAğzına sağlık
11 Yorumla- 1 yıl
@Bizden_Söylemesi teşekkür ederim 🙏🙋🥰
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. iyi dedin kral
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
1 yılİyi demissin
13 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama 😂 teşekkür ederim 🙏🙋🥰
- 1 yıl
Rica ederim 🙃🙏
- 1 yıl
🙏😊🌺❤️🥰🥰
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kapak olmuş 😂😂😂
12 Yorumla- 1 yıl
Bencede 👍👍😂
- Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılahaha cuk oturmuş :D
11 Yorumla- 1 yıl
Bencede 👍😂😂😂
- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım