24 yaşımda bir aydınlanma geldi.✨O gün bugündür ben değiştim.

24 yaşımda bir aydınlanma geldi.✨O gün bugündür ben değiştim.

Hayır demeyi insanların bencil olduğunu fark ettikten sonra öğrendim. çünkü insanlar nankördür bazen evet dememizi hak etmiyorlar hiç bir şekilde
Kesinlikle katılıyorum. 💯
✨😌
Ben 3 yıl acı çektim ondan önce kızdan kurtulamıyordum sonra 3 yıl konuşmadık mesaj attı dedi süprizim var uçağa bin gel dedim hayır sonra niye mesaj atmıyorsun? dedi dedim acımı çekiyorum trip attı arama mesaj atma ben sinirlendim sonra benim sevmediğim kuzenim bir kız gelmişti almanyadan sevmediğim kuzenim dedi ki çantamı tutsana dedi galiba yer yok oturma yerinde dedim hayır delirdi sonra bunlar iki kuzen ben o kız köyden başka eve gidecektik ben hayır dedim gitmek istemiyorum zorladı yengem zorla mı? götüreceksin dedim
Cevap
14Cevap
Hep biliyordum. Benim için çok ince sınırlar var hayatta ve onlar aşılınca rahatsız hissederim.
Direkt hayır demeyi öğrenemedim bahaneler bularak hayır diyorum umarım ilerde bahanesiz hayir derim 😂
Çok zevkli oluyor öyle pat diye söyleyince 😄
Neden hayır diye sormuyorlar mi ya da sonrasında trip atmıyorlar mi
Kendi sınırlarımı çizdiğim için beni tanıyorlar artık alınmıyorlar
Deneyeceğim teşekkür ederimm
🌸🌸
hep dedim çocuklukdan beri kimse istemediğim seyi yaptıramaz ya da ikna etmeye çalışamaz
NE güzel erken öğrenmişsin ben biraz geç kaldım ve çok kırıldım hayır diyemediğim için
Evetlerimin hevesi kırıldığında hayırların huzuruna yaslandım.
Bencil insanlara hayır demek gerek beş kuruşluk insana on kuruşluk değer verilmez değmez
Annem çok erken yaşta öğretti öyle de büyüdüm
27 yaşından sonra bana olanlar oldu. 🤣
Vahiy indi fksjs
Ama nasıl güzel vahiy nasıl güzel.
Ben bunu 24 yaşında öğrenmeliydim. Çookkk ….. çoook
Ablalarımdan gördüm, öğrendim.
Biraz geç oldu ama oldu.
Biraz erken oldu ama 30 umda öğrendim 😂
Hayır demediğim için canımın sıkıldığı gün.
Yanlış yaptığımı göre göre 😂
Ben hayır demeyi hep bildim zaten
Doğduğum gün öğrendim.
Öğrenemedim. Büyüyünce inşallah 😅
Uzun zamandır daha huzurluyum artik
Henuzogrenemedik
Ben 40tan sonra diye bildim
3 dakika önce
20 den sonra sanırım
Bu yil
Yıllar oldu.
3 4 sene evvel