Hayran oluyorum her bir dalına ve yaprağına. Koskoca, uçsuz bucaksız tarlanın içinde köklü, sağlam, güvenilir...

Hayran oluyorum her bir dalına ve yaprağına. Koskoca, uçsuz bucaksız tarlanın içinde köklü, sağlam, güvenilir...
Kaldırımda, duvarda, kupkuru taşta yeşermiş çiçekleri. Cebinde beş kuruş para olmadan, merhamet zengini olan çocuğu. Sevginin yuva yaptığı ve cıvıltısıyla rüzgarlar estirdiği ruhu. Sessizlikten ve yalnızlıktan kaçınmasına rağmen sevmekten korkmayan ve sesini çıkarmaktan geri durmayan cesur kızı. Rüzgarın şiddetine rağmen yavrularını beslemek için aceleyle ters yöne uçan, fedakar anne kuşu. Çocukluk hevesiyle bitmek bilmez merakına ve inadına rağmen kalp kırmamak için sessizce vazgeçen küçük çocuğu. Öğrenmek, gelişmek ve anlamak için heyecandan yerinde duramayan, saf ruhlu küçük kızı. Hayatını, hayalleriyle senkronize edip bulutlardan kendine türlü arkadaşlar çıkaran ve yaralarını geceye saklayan insanlığı. Gördüm.
Korku temalı olduğunu iddia eden bir filmde harika bir aşk hikayesini izledim. Sanırım son yıllarda gördüğüm en güzel şeylerden biriydi. Zaman geçmiş olsa da hala sırf o aşk hikayesi için açıp izlerim. Korkutmuyor. Sadece ne bileyim işte, Çok etkileyici.
Cevap
13Cevap
Ooff bu neee
Dün gece odamın balkonundan çektim ☔️
Bayılıyorum böyle görsellere
Çok güzeldi. Veee ürkütücü :D
Ha bir de Sosyatik profiline baktım en son :D
@Barış_LonelyForever uuu :D teşekkür ederim can
@Sosyetic_SheqiiL Rica ederimm can :D ✌️
Aynaya baktım jdjdj neyse bir elbise vardı onu favoriledim
Ya seni yerimmm
En son aynaya baktım.
Bir gün batımı gördüm.
Güneşin batışı.
Tarif edemeyeceğim kadar güzeldi.
Hani bir kadının hafif yüzünü öne eyip , gözleri kısık bakışı ve hafif bir tebessümle , aynı onun gibi bakıyordu ve batıyordu.
Bu güzel bir tasvir oldu
Birde canlı canlı görseydin.
Bunun sadece laf kalabalığı olduğunu anlardın.
Hiç gül yetistirdiniz mi?
Onun tomurcuğunu açtığı sahne ras geldiniz mi?
Çok güzeldi.
Hemde çok.
Gözlerim doldu.
Beğenmiş olmanız güzel.
Teşekkür ederim.
Sigaramı içerken bakıştık biraz:)
Çokgüzel
Aynaya bakıp kendimi gördüm. Tıpkı şu çınar ağacı gibiyim. köklü, sağlam, güvenilir :D :D
Herkes dükkanı kapatıp kaçsın 😂😂
O niye :D
Alfa, sigma başka ne vardı 😄 hepsinin karışımı işte o yüzden
Sigmayım ben sigma iyidir 😂
Merhaba çoğu kişiye ilham olabilir ama biz meyvesine bakar kaç kilo odun çıkar onu düşünürüz genelde
Bugün bir çift mavi gözlü kıvırcık saçlı bir kız..
Doyamadım bakmaya..
Öğlen kafede otururken bana sürtünüp sonra kucağıma gelen kedi 😇
Bizin vardi boyle tarlada eski bir agac.. dedem tarla surulurken engel oluyor diye kesip atmis.. kizdim
Yazık olmuş, tarlads çalışırken gölge de gerekmez miydi
Ya zaten kis armuduydu. Yadigar bir agacti. Luzumsuzluk iste
@Suvenir 😍 bebeğimiiii
Şu an köpeğimi görüyorum
Değişik bişey gördüm
Güzel bir göl manzarası
Yayla manzarası gördüm bugün
Evet yaprak idi onemli
Kendimi gördüm
Bendeniz 😄
Gökkuşağı.
Aynaya baktım 😝