Her şeyi sorgularım, Allah beni neden bu dünyaya gönderdi bunu sürekli düşünüyorum.. olayları ilişkileri her şeyi düşünüyorum 💭 

Çoğu zaman sorgularım. Kendi başarılı ve başarısız olduğum günleri de, kader olgusunu da ihmal etmem. Bir zamanlar neden çok zengin bir ailenin ferdi olarak dünyaya gelmedim diye çok düşündüm. Sonra Yüce Allah mutlaka bir hesap ve sır içerisinde bu kaderi yazmıştır diyip vazgeçtim.
Çok fazla gece bitti, çok fazla yaşadım ve hayatın dahi düşünmediği soruları yönelttim ona, şu an çoğu sırra vakıfım. Hatta belki de hayat; benim ona sorduğum sorularla bazı şeyleri keşfetti.
Her zaman sorguluyorum. Ama bu sadece kişinin kendisi ile bitebilecek ve sonuca ulaşabilecek bir durum değil. Bazen bazı şeylerin de mantıklı bir tarafı olması gerekiyor
Cevap
12Cevap
Herzaman hayatı sorgularim neden niçin nasıl vss ama bazı sorgular cevap bulurken cevap bulamadıklarimda oluyor
Her zaman sorgularım
Sorgularım tabi ki. Sonuçta Allah bize düşünelim diye beyin vermiş
Bende çok sorgularım güzel bişe ama fazlasıda gereksiz bence relax olmak lazım bazen insan durduk yere kendi kendini hasta edebiliyor
Her gece benim rutin. Gidenlere ve gelemiycrk olanlara yaşanılan nedense bütün kötü hadiseler flashback gibi hafızamda döner durur
Ergen yaşlarımdayken her zaman sorgulardım. Benim yaşamamı bir anlamı yok, keşke dünyaya gelmeseydim derdim..
Sorgulamazsam derslerimi alacağım noktaları kaçırırım..
Evet sorgulanazsam sebep sonuç ilişkisi ve dersleri alamam sorgulamak en güzeli
Evet, muhakeme ve çözümleme yetenegimi artırmak için sorgularım
Sorgulamaya gerek yok yaşayıp ölmek için dünyaya geldik 😂
Evet özellikle sabahın 5 inde oğlum anneğ anneğ uyandirinca
Evet, sorgularım. Mesela neden sürekli sağlığımla sınandığımı bilmiyorum. İlginç bir paradoks.
Evet hepsinin yanıtını aldım Allah'a şükürler ettim
düşünmek sorgulamak iyidir dozunu kaçırmamak suretiyle 🥰
Hayatı sorguluyorum ama maalesef yaşamayı beceremedim
ben artık bıraktım sorgulamayı. süreç beni yıprattı ve o kadar çok sorguladım ki işin sonunda kendimi mi buldum kayıp mı oldum bilemiyorum.
Böyle düşünme isyana girersin
Tamam bebeğim
Bebegim derken yanlizca bana eşim diyebilir canimmm
Dalga geçiyorum gizlileri ciddiye almıyorum çünkü
Tamm da şimdi ne alaka gizli olunca yorum yapmis olmuyor muyuz senden büyüğüm bi abi olarak söyledim ister anla ister anlama sen bilirsin
Gizlilere gicikligim var o yüzden kusura bakma abi😝
Tammdir estağfurullah ama lütfem o düşünceden kurtul
Olmuyor ben huyumu biliyorum cevap bulamadan düsünmeden edemem.
Evet her zaman
Her gün rutin olarak yapıyorum 😅
Kafam iyiyken, bazen.
Hem de, her Allah'ın günü.🤔
Çok takma delirirsin. Anı yaşayamazsın
sorgulamaktan kafayı yiyeceğim...
Sorgulamayı bıraktım
Sorgularim
sorgularım
Sorgulamam
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?