Süper soru
Çoğunlukla benmerkezci kişilik özellikleri ile beraber empati yoksunluğu, kişiliği fazlasıyla büyütme (abartma)
Empati duygusunu Toplumumuzda Yok olurken, sanki ilişkilerde de Güzel ve doğru görülen Ego savaşları oldu…
Soru gelsin :
Narsist misin 🙄?

Narsistlik = Komplekstir empati yapmaktan, değerli davranmaktan korkmayın bir şey olmaz !!!
Narsist insanlar genel olarak narsist olduğunu kabul etmezler zaten. Bazen sorguluyorum kendimi, kalbim kırıldığı için kalp kırıyor olduğuma narsist miyim. Genel itibariyle şu an bilemiyorum.
Wow enteresan bir bakış açısı…. Ozaman soru tuzak soru oldu 😄
Araştırma yaptım zamanında, oradan biliyorum 😛.
Araştırmayı seviyorsun
Severim.
Değilim çünkü birini üzüp sonra defalarca kez özür dileyen biriyim toksik olabilirim bunu kabul ediyorum bazen bencilde oluyorum bazen dünyanın en dengesiziyim ama narsist değilim birini manipüle edebilecek kabiliyete sahip biri değilim.
Narsist insanlar özür dilemez teşekkür etmez.
Değilim ama belirtileri var
Hayir fakat bir süredir karşı cinsten beklediğim en direkt faktör cinsellik çünkü aşırı detaylı, pragmatist ve gerçek anlamda Avrupai yönü çok güçlü olan bir insanım
Cevap
6Cevap
Hayır narsist değilim
Hayr ama narsist insanları cidden hayatıma cekiyorm
O kadar güzel maskeye bürünüyorlarki başta kendi renklerini anlamak imkansz
Sayılara çoğaldı bence ondan çekiyorum zannediyorsundur
Birazcık herkes gibi birazcık. Kendinide düşünmek gerekiyor bu kadar düşüncesiz insanların için de mecbur olmak zorunda kalıyorum.
Güncellemeye baktım da yok o kadar da değil yaa üstün değilim kimseden. Bence bu dediğiniz şey tedavilik bir durum. Benimki farklı değer görmekle ilgili biraz kendini düşünmek.
Değilim, özellikle narsist insanlardan uzak duruyorum arkadaş dahi olmam eskiden bir arkadaşım vardı, ondan kurtulmam zor olmuştu😕
Bana egolu narsist diyen kördür
Taş olur diyorsun
Bi düşiniyim 🤔 hımm sanmıyorum ama çok datlı oldupum doğrudur canım kendim muaaah 🥰😘😘
Tatlı mı datlı mı? Jdjdj
Datlı 🥺 👉🏻👈🏻
Nerelisin diyince öyle de …
Nerelisin?
datlıyım.
😂😅 olur mu dersin? Diyim madem 🧚♀️
De kdkdkd
Asla olamam
Değilim
sanırım evet. öyle derler.
Hayır değilim
Deilim