AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olur
senin için önemli olan denge. sen eğer elini uzatıyorsan, karşıdan da el beklersin. eğer o kişi elini uzatmıyorsa, senin için orada bitmiştir. gösterdiğin bazı tavizler olsa da, biri seni sevmiyorsa, saygı duymuyorsa mantıksal olarak onunla görüşmeyi uygun bulmuyorsun.
evrenin tabii doğasına saygı duyuyorsun ama düşünmeyi alsa bırakmıyorsun. düşüncelerini her ne kadar paylaşsan da, dipte çok daha derin duyguların var. hiç kimselerin bilmediği saplantıların var. ki, bunları düşünüp hayal etmekten de utanmıyorsun. aksine sana zevk veren şeyler, bunları birileriyle paylaşmama nedenin utancın değil, karşıdaki insanların ve çevrendeki ortamın bu hisleri olayı veya düşünceyi anlayabilecek potansiyelde olmamaları. çünkü seni yargılayan bir insanla vereceğin mücadaleye hiç başlamamak daha iyi.
Her ne kadar yeni şeylere açık olsan da, benden sana küçük bir tavsiye. artık zamanla kalıplaşmış ve kanıksadığın şeyler senin doğrun olduğunda bunları değiştirmek kolay olmuyor hayatında. bir şeye inanıyorsan eğer onu desteklemek senin için çok fanatik boyutlara ulaşabiliyor. bu bir fikir olşabilir, zevk olabilir, idea olabilir. bence kendini daha rahat bırakmalısın, avcunu sıkmaktan ziyade bırak gevşek
Sen ben misin la bu kadar beklemiyordum harbiden. Hislerin falan çok kuvvetli sanırım?
hislerim kuvvetlli denebilir evet haha
Hadi et bakim
Dışarıda gösterdiğin sen ile içindeki sen arasında orantısız uçurumlar var. Dışarıdan daha enerjik, hareketli veya hafif kaba görünebilirsin, ama içinde çok hassas birisi yatıyor. Bu hassaslık, duygusallık değil, tamamen obsesyon diyebileceğimiz bir hassaslık. Nesneye, canlıya karşı duyulan bağlılık. İnsanların ne dediğilni umursamıyorsun, ama senin umursadığın birisi eğer seni umursamazsa, içindeki sevgi nefrete de dönüşebilir. Senin sevgin ile öfken yan yana yürüyor. İçinde hala sakladığın ilkel dürtülerin, zevklerin var. Bir an çok mutlusun bir an çok mutsuz. Bazı insanlar hayatlarında dengeyi gözetirken, senin için denge, sıkıcılığın ta kendisi. Hayattaki o küçük enerjik günleri, ya da negatif günleri hepsini birlikte kucaklamayı seviyorsun. Herkesten bile soyutlasan kendini bu dünyada, içinde zaten bir evren yatıyor. Senin en zayıf noktan, birini sevmek olmalı. Geliştirdiğin obsesyon sayesinde onu ya o ya hiç, dürtüsüne seni yaklaştırıyor.
Fal bakıyor musun
Geleceği göremem
Oluur
Senin için ani zevkler önemli. Uzun uzun düşünmezsin, ne olacakmış nasıl olacakmış. Anın keyfini çıkarırsın. Ve çoğu zamanda sıkılırsın günün sonunda. Senin için önemli olan bir şeyi "denemiş olabilmek" onun tadını alabilmek, ondan sonra yeni bir aktiviteye, insana, nesneye, hobiye gidebilirsin. Bir şeylerden sıkılma nedenin, içindeki enerjinin fazlalığı. Mistik ve enerjisel şeylere kimselerin seni tanımadığı ve bilmediği kadar önem veriyorsun aslında. Kendine özel tabuların var. Kendine özel tikler gibi. Şansa inanmazsın ama şansı kendi ellerinle doğurabileceğini biliyorsun. Çekim yasasına bağlısın. Uyuma önem veriyorsun. Zaten bir şeyin senin için sanatsal olabilmesi için uyum olmalı. Bu uyum, bir kaostanda meydana gelebilir. Çelişkiden de. Önemli olan bu kaos durumunda bile renklerin birbiri ile nasıl bir arada aktığı.
En büyük zaafın arzuların. Çok arzular hızlı yükselir, ve salınım hızlı düşer aşağıya. Bugün ölüp bittiğin, hasretinden yandığın hobilerin, yemekler, insanlar, bir ay sonra külleri havalarda uçacak, unutup gideceksin.
Bu görüşlerin benim henüz tanımadığım diğer yanım galiba
Olabilir
çoğu zaman konuşmaktansa susmayı tercih ediyorsun. çünkü karşıdaki insan anlayışsız, seni anlamayacak. bazıları vardır karşıdaki anlamasa bile konuşur. şansını dener. sen karşıdakini anladıktan sonra susuyorsun. tuhaf olan, onu orada reddedip terk etmiyorsun, saygı duyup hala bekliyorsun. işte bir zaaf sana. sana saygı duymayan, seni sevmeyen, veya cahil olduğuna inandığın insanlara taviz vermekten vazgeçmelisin. yoksa bir sürüngen gibi, bir bakteri gibi seni tırmalayacaklar, yiyecekler. ve sen diye bir şey kalmayacak. seni erken yaşlandıracaklar. oysa için daha sanatsal, bunları hak etmiyorsun. zihinine koyduğun hedeflere ilerlemekte güçlük yaşayabilirsin. "artık bunu yapmayacağım" veya " artık böyle birisi olacağım" dedikten 5 dakika sonra yine aynı kişilere taviz verdiğini görebilirsin kendinin. tüm bunlar çocukluk travmaları ve genetik kod. değiştirmek senin elinde. ama bu değişimi sözlerde arama, kaçmak istediğin acılarında ara. derinlere in, kendini orada keşfet. gerisini tanrıya bırak
Sen nesin böyle ya😳 tebrik ederim gerçekten👏🏻
olur
mucizelere inanıyor, ama paylaşmıyorsun. saplantılarını seviyor, ama korkuyorsun. dışarıdaki sana duydukları saygı ile, içindeki sen arasında dağlar kadar fark var. dışarıda insanlar seni çoktan belirli bir kalıba sokmuşlar bile. onları duymuyorsun bile. tuhaf bir şekilde beklediğin bir şey var. belki çocukluktan bu yana beklediğin birisi, bir hayal, bir fikir bir şeyler var. olacağına inanıyorsun, hissediyorsun, sanki hayatındaki bu beklenilen şey senin evrendeki kozmik güneşin olmuş ve yaşamındaki tüm şeyler bu güneşin etrafında dönüyor. bunu biriyle paylaşmıyorsun, bir kelebek gibi, ölüp gitmesinden, seni terk etmesinden korkuyorsun.
bir şeye inandığında, bir fikri benimsediğinde gözükara bir insan oluyorsun. yaşama gereken ciddiyeti, disiplini veriyorsun ama içinin bir yanında asla dışarıya gösteremeyeceğin bir başka benlik yatıyor
meslek medyumluk falan heralde 😂
Değil :D
beklenen bisey hakkinda bir fikrin var mi
ben sahip olacağını hissediyorum, gerisini tanrı bilir ama bence yörüngenden çıkma. nasılsan öyle davran, hep bildiğin gibi davran. o beklenilen şeyi unutup, ya da senin özünü unutturacak şeylere yönelme. bazen küçük bir fısıltı, bir zevk, bir hobi, bir şey seni alıkoyar, küçük şey gibi görünür ama değildir. qui spernit modica paulatim decided :) "küçük şeyleri önemsemeyen yavaş yavaş yok olur".
Et bakalımm
Senin için gerçeklik ucube bir sarhoşluk. İnsanlar hiçbir şeyi ciddiye almadığını düşünebilir, ama her şeyi ciddiye alacak değer görmüyorsun baktıklarında. Zaten ilgilendiğin şeyi de uluorta yerde söylemezsin kimseye, onu içinde saklar, uygun bir anda yakalarsın. İçindeki bilgeliği biliyorsun ama bunu başkalarıyla paylaşabiliyorsun, ama kendine bir yararı dokunmuyor. Açıkçası bu umurunda bile de değil zaten. Yaşamı otomatik pilotta götürüyorsun. Potansiyelin var, ama kullanmaya açlığın yok. Doymuşsun. Tanıdığın, okuduğun, yaşadığın şeylerden sonra doymuşsun. Seni travmatik acılara sevk eden olaylar ve insanlar da değildi bunlar, sadece gördüklerin şişirdi ruhunu. Artık umursadığın yok, kimi, neyi, bir şeyleri. Senin için bir şeyin ilgi çekici olabilmesi için, küçücük bir detay bile yeterli. Ama o küçücük detay, senin gözünde bir dünyaya açılan kapıdır aslında, bu içindeki küçük sanatsal ruhu birilerinin fark edebildiğini sanmıyorum, derinlerde saklıyorsun. İnsanların seni sandığı gibi biri değilsin, daha nazik, daha pozitif, daha güçlüsün, sadece bunu kanıtlama ihtiyacı çekmiyorsun
Hadi bakalım
Bundan 5-10 yıl önceki sen ile şu an arasındaki farkın temel nedeni "gerçekler" Daha iyimser hayallerin, ve ideallerin vardı. Ancak insanlar konusunda korkusuz, kendine güveniyordun. Fakat yıllar geçtikçe, erken yaşta olgunlaştın. Bunu sana da kimse sormadı. Şimdi ne zaman bir şeye başlanılsa yeniden, sıfırdan, içindeki o buruk tarifsiz bunalım baş gösteriyor. Sana heyecan veren şeyler, sanki belirli bir yaşta tıkanıp kaldı. O yaştan sonra artık eğlenmek için yürümemişsin bu yolları, yürümek zorunda (!) olduğun için yürümüşsün. Kaybetmekten korkuyordun, artık o duygunun nasıl bir his olduğunu yıllar önce öğrendiğin için korkmuyorsun. Yeni şeyler eskisi gibi heyecanlandırmıyor, içerideki bir mum gibi küçücük bir umut beliriyor bazen ve sonra acımasızca yeni bir gerçek tarafından katlediliyor. Seni belki de farkında olmadan bile en üzebilecek şey ise, bundan 5-10 yıl önce olsa heyecan duyabileceğin, inanabileceğin, insan ve gerçeklere artık inanmıyor oluşun, çünkü yanlış insanlar, yanlış yerde, yanlış zamanda seninle karşılaştılar. İşin acıklı kısmı, peki ya onca seneden sonra doğru insanlar, doğru kişiye yani sana uğrarlarsa ne olacak? bunun yanlış zaman olmasından korkuyorsun. Yani belki de o kişi şu an hayatına girecek kişi hayatında önemli birisi olarcak, ama geçmiş tecrübelerinden dolayı heyecanını kaybettiğin için yeni şeylere isteksizsin. Dolayısıyla reddettiğin üzerinde küçük travmaların olduğu kişiler, olayların senin için belki de doğru olması seni üzebilir, düşündürebilir
bende istiyorum
İstemem korkarım
Yok istemem.
et gitsin