Söyle bakalım sen hangi yeteneğe sahipsin?
Ankete sende katıl neyde daha iyisin görelim
Telepati
Telekinezi
Durugörü
6. his durusezi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Söyle bakalım sen hangi yeteneğe sahipsin?
Ankete sende katıl neyde daha iyisin görelim
Sezgilerim çok kuvvetlidir baya tuzakdan kurtardı beni saolsun premonisyon önsezi yeteneği var yani önceden bana yapılan tuzakları seziyorum en son kuzen ve arkadaşının oyununu bozdum sonra 23 yaşında arkadaşım eşinin tuzağını bozdum tam tuzağa düşmedim baya işime yarıyor saolsun bir insan hakkında rüyalar görüyorsun? bilgilendirme yani sezdiğin doğru çıkıyor ve rüyalarına aktarılıyor sonra önceden bir yerden geçeceğin yeri görebiliyorsun? ordan geçiyorsun? içine doğan oluyor şüphelerim çıkar rüyalarım çıkar dediklerim çıkar yüz hafızam iyidir eski anıları hatırlayabiliyorum eski anı canlandırabiliyorum niyetleri seziyorum tuzakları bozuyorum önceden denenleri sezebiliyorum yani mesela içine doğuyor o gelecek onu isticek gibi tabi hep değil sonra biri aklına geliyor arıyor arkadaşımın benzerinde onun ruhunu gördüm bu olan bir şey bu arada dostluk iki bedende bir ruhtur ruh gördüm bildiğin yüzünü hemen değil vicdanım sorgulandı
Durugörü yeteneğine sahipsiniz
6. his demek doğru olmaz çünkü durugörü yeteneği olan kişiler amaçlı rüyalar görür yani şahıs ve şahısların başlarına bişiler geldiğini veya rüyada size bisiylerin saldırdığını köpek yılan akrep vs vs gibi şeylerin saldırdığını görür iseniz ertesi gün ise başınıza bisiy illaki gelir bu tür rüyalar ise uyaridir
Durugörü yeteneği olan kişiler bütün enerjileri yakalar ve onları hisseder
Bu bazan oyun oynarken düşmanınızin nerden gelicegini bilmektir bazanda görmediğiniz ama orada olduğunu bildiğiniz bir şeyi hissetmektir ve o hisler hep doğru çıkar
Cevap
2Cevap
Telekinezi
Hiç birinde iyi olduğumu düşünmüyorum.
Siz öyle soylesenizde herkesin bir özel yetenegi vardır kimisi telepattır ne düşündüğünüzü bilir ve hisseder kimisi durugörü yeteneğine sahiptir rüyalarda neler yasanicagini görür ustelik ertesi gün rüyasında olanlar gerçekte olur kimisi ise telekinezi yapar istemsiz yapanlar bazan etrafında bir şeylerin düştüğünü görürler ya da sabaha karşı özellikle uyanırken yanınızda bulunan nesnelerin birden bire pat diye düştüğü olur uyku esnasında bunu anlamak mümkün değildir bir saliselik görür uyumaya devam ederiz bu yetenek herkeste yoktur nadirdir 6 his ise çok güçlü önsezi dir olucak bir şeyi veya başınıza gelicek tehlikeyi sezebilir ve çoğunlukla hissediyorum dersiniz ve gerçekten o şey doğru çıkar bunlar gerçektir yani istemsiz her zaman bunları yaparız
Hatun cekme gücü
İlginç bir terim ve değişik bakış açısınız var ama soru bu konu dışında biz pozitif ve negatif yetenekleri merak ediyoruz hepsi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?