Kişilik & Karakter Sıcak havalarla nasıl başa çıkıyorsunuz 😂 ? ne_diyem_carpe_diyem Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soru 🥳 Güncellemeler1 yıl Hellöööö Sıcak havalarla nasıl başa çıkıyorsunuz 😂 ? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bol bol soğuk su içerek ya da vantilatör kullanarak 2 2 Yorumla ne_diyem_carpe_diyem 1 yıl Detaydaki foto nasıl 😂 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Gördüm gördüm efsane 😂 çok doğru bir seçim yapmış 😂 Yorumla
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Merhaba, sıcak havalarda dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum ve evde de pencereleri açıyorum yani o şekilde serinletiyorum kendimce. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Klimasız ortamlarda bulunmamaya dikkat ediyorum :) Başka türlü sıcaklarla baş edilmiyor. 1 0 Yorumla
yorumcu008 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% 1 yıl Bu aralar klima da fayda etmez oldu ne yapacağız ben de bilmiyorum 1 0 Yorumla
Alfhassia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 771 cevap paylaştı. Dondurucu kapsüle girip yaz bitene kadar uyumak en iyi alternatif olur 🙄 1 0 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Gidiyorum 1.5 litrelik kutuda dondurma alıyorum hepsini bitiriyorum içim buz gibi oluyor🥶🥶🥶 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Alanya da 24 saat evde 2 klima açık vaziyette oturuyoruz.. dışarıda mesaideykende günlük 3 tişört değiştiriyorum 1 0 Yorumla
Güneşimikaybettimmm Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Buzdolabını açıp bir süre bekliyorum rjjr 1 1 Yorumla ne_diyem_carpe_diyem 1 yıl Müq aktivite 😂
Gizlii9898 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl Bir el fani aldım bütünleştim sürekli onunla geziyorum 😅 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bu havalarda rahatlamanın en iyi yöntemini soylemek istemiyorum şu an burada 🤭 0 0 Yorumla
Hakkınınhakkından Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Açıyorum her yerimi uzanıyorum yere 1 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yatağa bayılarak. Başa çıkamıyorum 😩 1 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Klima havuz deniz üçlü kombinasyonu ile 1 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Sıcak olsa dicemde isinamadik Bi türlü 1 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnanirmisin hala bu yaz sıcak bı hava var demedim 1 0 Yorumla
Emre_2 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl kuzey ülkelerine gidiyorum kızlarıda güzel 1 0 Yorumla
ChristianGray Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sabah akşam soğuk duş 1 1 Yorumla ChristianGray 1 yıl Hiii Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 495 cevap paylaştı. Avucuma attirip butun vucuduma suruyorum 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çıkamıyorum 1 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 884 cevap paylaştı. vantilatörle 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Klima sağ olsun 1 0 Yorumla
kadin_hastasiyim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl Bol bol buzlu su buzlu kola tarzı ıcıyorım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bol bol soğuk su içerek ya da vantilatör kullanarak
Detaydaki foto nasıl 😂
Gördüm gördüm efsane 😂 çok doğru bir seçim yapmış 😂
Merhaba, sıcak havalarda dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum ve evde de pencereleri açıyorum yani o şekilde serinletiyorum kendimce.
Klimasız ortamlarda bulunmamaya dikkat ediyorum :)
Başka türlü sıcaklarla baş edilmiyor.
Bu aralar klima da fayda etmez oldu ne yapacağız ben de bilmiyorum
Dondurucu kapsüle girip yaz bitene kadar uyumak en iyi alternatif olur 🙄
Gidiyorum 1.5 litrelik kutuda dondurma alıyorum hepsini bitiriyorum içim buz gibi oluyor🥶🥶🥶
Alanya da 24 saat evde 2 klima açık vaziyette oturuyoruz.. dışarıda mesaideykende günlük 3 tişört değiştiriyorum
Buzdolabını açıp bir süre bekliyorum rjjr
Müq aktivite 😂
Bir el fani aldım bütünleştim sürekli onunla geziyorum 😅
Bu havalarda rahatlamanın en iyi yöntemini soylemek istemiyorum şu an burada 🤭
Açıyorum her yerimi uzanıyorum yere
vantilatör soğuk su
Çıktığımı sana kim söyledi li
Yatağa bayılarak. Başa çıkamıyorum 😩
Klima havuz deniz üçlü kombinasyonu ile
Sıcak olsa dicemde isinamadik Bi türlü
İnanirmisin hala bu yaz sıcak bı hava var demedim
Gölgelik ya da soğuk duş