Gündem Sıcak havayla nasıl baş ediyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Banada söyleyin lütfen 🥺 Güncellemeler1 yıl Klimanız var diye hava atmayın 🥲 Sıcak havayla nasıl baş ediyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evde klimanın karşısında durarak başka türlü olmuyor 3 3 Yorumla romantikadmm 1 yıl Dogru Yorumla Soran 1 yıl Gezemiyoruz sıcak var diye bi çözüm bulunsun artık ya Yorumla romantikadmm 1 yıl Cozum yok canim serinlemek icin biz caba gosterecegiz Yorumla
anormaly Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Buzlu su önce kafadan aşağı dökmek sonra içmek geçici rahatlama gibi 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Nerde yapicam bunu heryer ıslanır Yorumla anormaly 1 yıl Dışarda ama evde de banyo mantıklı Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Benim serinletme özelliğim var 😁 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Aaa nasılmış o Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İtfaiye mantığı 😁 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hortumla 😏 Yorumla
aitowa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Edemiyorum kuzum 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bende öyle 🥲 Yorumla
nwilbunny Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl yatıyom yatakda uyuyom bütün gün yaz uykusu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Oda eğlenceli 😄 Yorumla nwilbunny 1 yıl gel beraber olsun Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Biz o kadar sıcaklamıyoruz bebekk 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Nedenki Yorumla eyeyeyge48 1 yıl Sizin genital özelliklerinizle bizimkiler aynı değil Yorumla Soran 1 yıl Alla alla Yorumla eyeyeyge48 1 yıl Yeaah sorun orada işte Yorumla eyeyeyge48 1 yıl Camı aç açık şekilde karşsına geç esiyor şu an işe yarar haha Yorumla Soran 1 yıl 1. Katta oturuyorum ben nereye esiyo Yorumla eyeyeyge48 1 yıl Sana vantilatör alayım yandığın zaman karşısına geç uzan bebek Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederimmmmm Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Genelde dondurma yiyorum ve duş alıyorum 0 0 Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% 1 yıl Kovdeyim kapiyi penceyi evin ici buz gibi 0 0 Yorumla
Asena_Fulya_Umay Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Soğuk duş, dondurma, buzlu içecekler 0 0 Yorumla
KingEmin47 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Soğuk bir duş alıyorum her gün çok rahat oluyor 0 0 Yorumla
yalanmatik Takip Et Xper 2 Yaş: 32 1 yıl Akşam serin oluyor bdbdn sabah koltuğa yapisiyorum 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Gündem konusunda 394 cevap paylaştı. Denize giderek 0 0 Yorumla
lgbtbireyi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl ciplak gezerek 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Öyle geziyorum zaten jxbsjxbs Yorumla lgbtbireyi 1 yıl cok iyi bravo tatlim Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Üşüyorum ya 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıll ya Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Erzurum da yaşarsan sende üşürsün Yorumla
eross18 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 82% 1 yıl İndiriyorum 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Neyi Yorumla eross18 1 yıl sence 🤭 Yorumla Soran 1 yıl Benim yok ben napicam Yorumla eross18 1 yıl Ben sana söyleyim gece gelirsen ne yapacağını Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. edemiyorum :/ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yandım kapkara oldum ya 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Ahahha esmer erkek sevilir boş ver Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Esmerim bal tadı var değil mi Yorumla Soran 1 yıl Aynen ole Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen de Esmer misin Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Klima var 😀😀😀😀 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Benim yok 😔 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alalim sanada taksitle Yorumla Soran 1 yıl Taksitle jxbsjcbd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haha evet 😀😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hangi sehirdesin sen Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Klima altında seks 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İster misin sen de Yorumla Soran 1 yıl Yok canım saol Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Klima 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Hava atma benim yok diye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin yoksa gel odama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Klimanın altında sevişelim Yorumla Soran 1 yıl Host ayol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Korkma gell Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Evde klimanın karşısında durarak başka türlü olmuyor
Dogru
Gezemiyoruz sıcak var diye bi çözüm bulunsun artık ya
Cozum yok canim serinlemek icin biz caba gosterecegiz
Buzlu su önce kafadan aşağı dökmek sonra içmek geçici rahatlama gibi
Nerde yapicam bunu heryer ıslanır
Dışarda ama evde de banyo mantıklı
Benim serinletme özelliğim var 😁
Aaa nasılmış o