Kişilik & Karakter İdeal kadın vücudu bumudur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence ideal kadın vücudu budur. O hafif göbek olacak basenler geniş göğüsler orta boy. İdeal kadın vücudu bumudur? Cevapla Kadın Soruları Basen Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Ben fiziğe göre seçmem. karaktere bakarım sadece 1 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Stttesrlan sen kimsinde kadınları ideal ideal olmayan diye ayiriyorsunGençliğin geldiği hale bak 2 4 Yorumla Soran 1 yıl Onlar ayırıyor ya yaprağım Yorumla spiritoitaliano 1 yıl Onlar kim lan Yorumla Soran 1 yıl Kızlar Yorumla spiritoitaliano 1 yıl Hadi lan Yorumla
Hopee000 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl ins idealdir hemen hemen aynıyım göbek regl takvimine gore degisiyor sadece :d 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Regl e yakın mi böyle cikiyo göbek 😄 Yorumla Hopee000 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Basenler de böyle mi Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Balık etli olsun bide esmer olsun 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bence basen fazla burada 😂 0 0 Yorumla
Blackwordd Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Bir tık daha zayıf olsa daha güzel olur 0 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir. ))) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl değildir göbek ve basen var 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Onlar olacak tabi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl genel istatistiklete göre ideal kadın vücudu bu değildir.. Yorumla Soran 1 yıl Budur. O ayva göbek olacak zaten erkeklere çekici gelen o Yorumla Cevap sahibi 1 yıl her erkek aynı fikirde değil Yorumla Soran 1 yıl Geneli öyle. Doğurganlıgi temsil ediyo o göbek. Erkeklere çekici gelmemesi imkansız Yorumla Soran 1 yıl Bilinç altında var erkeklerin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sana geliyor olabilir ama herkes aynı değil Yorumla Soran 1 yıl Çoğu sever bu vücudu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl valla sen bilirsin, benim tanıdığım kimse sevmiyor ama zevk meselesi Yorumla Soran 1 yıl Senin tanıdıkların erkek mi emin misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sen sıkıntılı falan mısın? Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hayır 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl olacak peki Yorumla gecenin_kralicesii 1 yıl Göğüs azıcık daha büyük olsa göbek biraz gitse kenarlardan da bastırsak olurdu aslında Yorumla Soran 1 yıl O normal vücut oluyor. Bu tam erkeğin bilinç altında ki kadın vücudu Yorumla gecenin_kralicesii 1 yıl Hayır benim kastım ⌛ kum saati vücut Yorumla Soran 1 yıl Hayır bu vücut daha seksi. Eski çağlarda olsa savaş çıkar bunun için Yorumla gecenin_kralicesii 1 yıl Zevk meselesi Yorumla Soran 1 yıl Senin vücudun kum saati mi Yorumla
Tuwwerreers Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Yani iyi bence ama gobek iyi değil 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Göbek iyi asil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben fiziğe göre seçmem. karaktere bakarım sadece
Stttesrlan sen kimsinde kadınları ideal ideal olmayan diye ayiriyorsun
Gençliğin geldiği hale bak
Onlar ayırıyor ya yaprağım
Onlar kim lan
Kızlar
Hadi lan
Ben bunun biraz daha zayif olanini tercih ediyorum.
ins idealdir hemen hemen aynıyım göbek regl takvimine gore degisiyor sadece :d
Regl e yakın mi böyle cikiyo göbek 😄
Evet
Basenler de böyle mi
Balık etli olsun bide esmer olsun
Bence basen fazla burada 😂
Göbeğini ellerinle sarip oksayacaksin sever gibi 😍😍😍😍😍😍😍
Bir tık daha zayıf olsa daha güzel olur
Kişiden kişiye değişir. )))
değildir göbek ve basen var
Onlar olacak tabi
genel istatistiklete göre ideal kadın vücudu bu değildir..
Budur. O ayva göbek olacak zaten erkeklere çekici gelen o
her erkek aynı fikirde değil
Geneli öyle. Doğurganlıgi temsil ediyo o göbek. Erkeklere çekici gelmemesi imkansız
Bilinç altında var erkeklerin
sana geliyor olabilir ama herkes aynı değil
Çoğu sever bu vücudu
valla sen bilirsin, benim tanıdığım kimse sevmiyor ama zevk meselesi
Senin tanıdıkların erkek mi emin misin
sen sıkıntılı falan mısın?
Ne alaka
Hayır
Nasıl olacak peki
Göğüs azıcık daha büyük olsa göbek biraz gitse kenarlardan da bastırsak olurdu aslında
O normal vücut oluyor. Bu tam erkeğin bilinç altında ki kadın vücudu
Hayır benim kastım ⌛ kum saati vücut
Hayır bu vücut daha seksi. Eski çağlarda olsa savaş çıkar bunun için
Zevk meselesi
Senin vücudun kum saati mi
Yani iyi bence ama gobek iyi değil
Göbek iyi asil
Gayet iyi görünüyor