Kişilik & Karakter Bazen hayatınızın ilerisi yokmuşta yakın zamanda ölecek gibi hissediyormusunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Nasıl egale edip üstesinden geliyorsunuz Bazen hayatınızın ilerisi yokmuşta yakın zamanda ölecek gibi hissediyormusunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. benimde bunaldığım zamanlar olur sürekli 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Napiyosun o vakit ben maça giderdim lig başlamadı 😔
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aslında öyle değilde sanki ölünceye kadar her şey su yaşadığımız an gibi zannederiz ama sonra Allah var gam Yok deriz her şey dağılır gider 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dağılmasına ihtiyaç var demek.. Yorumla bfbfatih 1 yıl Tabi ki insan darbe yiyerek üzülerek ağlayarak olgunlaşır Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Boşluk duygusu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
benimde bunaldığım zamanlar olur sürekli
Napiyosun o vakit ben maça giderdim lig başlamadı 😔
Aslında öyle değilde sanki ölünceye kadar her şey su yaşadığımız an gibi zannederiz ama sonra Allah var gam Yok deriz her şey dağılır gider
Dağılmasına ihtiyaç var demek..
Tabi ki insan darbe yiyerek üzülerek ağlayarak olgunlaşır
Bazen ama çokta üstünde durmuyorum
Her günüm son günüm diye geçiyor
hissetmiyorum
Boşluk duygusu
hayir neki o
Ara sıra oluyor