Kişilik & Karakter Standart bir aktiviteniz var mı? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Neredeyse her cumartesi iş çıkışı Anatoliuma gider, biraz alışveriş ve bir süre bir şeyler içer dönerim. Standart bir aktiviteniz var mı? Cevapla Alışveriş Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben de kafede yalnız başıma kahve sigara yapmaya bayılıyorum. Terapi gibi geliyor. 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Harbiden Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl benim soradan aktivitem sanırım parkoradaki espressolab da takılmak 😂 üç dört saat oturduğumu biliyorum orada 🤦🏻♀️ 1 2 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Abartı bence jsjsj max 1 saat oturur giderim Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Her zaman o kadar oturamam zaten Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Anatolium Kartal Lütfi Kırdar'ın karşısındaki yer değil mi?Standart aktivitem yok. 1 2 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Hayır bursa Yorumla Eirenee1 1 yıl Ah peki Yorumla
m3rt97 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Her cumartesi evde kola çekirdek film keyfi yaparim 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Kola zararlı kankam el yapımı limonata iç Yorumla
58cesur24 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 65% 1 yıl Haftada 1 gun bizim burada meydan var orada kahvemi aliyorum oturuyorum bankta etrafi izliyorum falan güzel oluyo 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Her sabah koşar ve yüzerim, her gece uyumadan önce minimum yarım saat kitap okurum. 1 0 Yorumla
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Her pazar olmasa da sahilde yürüyüş yapıp kahve içmeye gidiyorum. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Kahve içmek dicem canımı kahve çektirdin🫠 1 2 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl İç çukulatam Yorumla Redamancy-4 1 yıl 😛 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hayır yok. 1 2 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Senin her günün aktivite zaten anam 😂 Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl Eveet😂😂😂 Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Market alışverişi gibi bir şey heralde 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. İşe gitmek 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hangi şehir acaba 0 11 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Bursa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tahmin etmiştim ve yarım saat önce ordaydım ondan sordum Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Nezihtir severim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Korupark ve suryapı tarafındaki ses zaten beni bitiriyor Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Aynen hem kalabalık hem curcuna Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet as merkez anatolium tarafları daha sakin ve güzel Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Yakın mısın oralara Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nilüferde oturuyorum pek sayılmaz Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Gel sana da ısmarlayım 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl whajsh teklif için teşekkürler ama gerek yok 🤍 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Rica ederim 😄 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Canım soğuk kahve çekti mutlu musun 🥲 0 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Sen de kap bir tane Yorumla
anonimkadiinnn35 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl her gün istisnasiz dusa girerim. Tabii yazları 1 1 Yorumla balviski6 1 yıl @anonimkadiinnn35 mis gibisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben de kafede yalnız başıma kahve sigara yapmaya bayılıyorum. Terapi gibi geliyor.
Harbiden
benim soradan aktivitem sanırım parkoradaki espressolab da takılmak 😂 üç dört saat oturduğumu biliyorum orada 🤦🏻♀️
Abartı bence jsjsj max 1 saat oturur giderim
Her zaman o kadar oturamam zaten
Anatolium Kartal Lütfi Kırdar'ın karşısındaki yer değil mi?
Standart aktivitem yok.
Hayır bursa
Ah peki
Her cumartesi evde kola çekirdek film keyfi yaparim
Kola zararlı kankam el yapımı limonata iç
Haftada 1 gun bizim burada meydan var orada kahvemi aliyorum oturuyorum bankta etrafi izliyorum falan güzel oluyo
Her sabah koşar ve yüzerim, her gece uyumadan önce minimum yarım saat kitap okurum.
Her pazar olmasa da sahilde yürüyüş yapıp kahve içmeye gidiyorum.
Kahve içmek dicem canımı kahve çektirdin🫠
İç çukulatam
😛
Hayır yok.
Senin her günün aktivite zaten anam 😂
Eveet😂😂😂
Market alışverişi gibi bir şey heralde
İşe gitmek
Selam,
Hayır yok. Monoton bı hayatım var..
Hangi şehir acaba
Bursa