Kişilik & Karakter Hayattan çalabiliyor musun😋? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor Hep o mu çalsın 😏😋🤟https://m.youtube.com/watch?v=pYZ7Q66fIn0#smell Güncellemeler1 yıl teşekkür ederim tüm arkadaşlara ✨🤟😊 Hayattan çalabiliyor musun😋? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Ne aldık değerlendirmeye çalışıyoruz 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yaşıyorsun bu hayatı, kral. Fkdjds Elimden geldiğince sömürmeye çalışıyorum. 3 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çoğunlukla o çalıyor ama arada bizim de çaldığımız oluyor tabikide 1 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kendi çalsın, kendi oynasın ya beni karıştırmasın mümkünse. 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Anlaşıyoruz bir şekilde. Bir çalarsam, bin çalmadan durmam. :D 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yarasın hemi de kırmızı tuborg😀Bu aralar sık sık hayattan çalıyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hep o çaldı hayallerimi umudumu güvenimi zamanımı gençliğimi çocukluğumu herşeyimi çaldı benden 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Maalesef çalamıyorum 😄 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. bende her türlü çalarız 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Arada ufak ufak 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sürekli. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Yok be 🤪 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bazı zamanlar 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. O benden çalıyor 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Tabiiki 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yok çalmıyorum 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hiç kıskanmadım ki 1 0 Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 701 cevap paylaştı. Afiyet olsun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ne aldık değerlendirmeye çalışıyoruz
Yaşıyorsun bu hayatı, kral. Fkdjds Elimden geldiğince sömürmeye çalışıyorum.
Çoğunlukla o çalıyor ama arada bizim de çaldığımız oluyor tabikide
Kendi çalsın, kendi oynasın ya beni karıştırmasın mümkünse.
Anlaşıyoruz bir şekilde. Bir çalarsam, bin çalmadan durmam. :D
Yarasın hemi de kırmızı tuborg😀
Bu aralar sık sık hayattan çalıyorum.
çalıcam galiba
Hep o çaldı hayallerimi umudumu güvenimi zamanımı gençliğimi çocukluğumu herşeyimi çaldı benden
O kayıyor fazlasıyla bize
Hayat benden çalıyor
Hırsız değilim 🥳
Maalesef çalamıyorum 😄
Bazen yapabiliyorum bunu
Çalmıyorum zorla alıyorum🤣
Afiyet olsun. Hayat benden çalıyor
Çalışmıyorum maalesef hep o çalıyor
Hep hayat çalmış bizden
bende her türlü çalarız
Ben calamiyorum
Arada ufak ufak