Benim etkilemez ne yaşta olursa olsun karşımdaki, negatif bir tavır sergilemediği bir saygısızlık yapmadığı sürece negatif bir davranışta bulunmam. Bir sorun olmadığı sürece saygıyı elden bırakmam.

Benim etkilemez ne yaşta olursa olsun karşımdaki, negatif bir tavır sergilemediği bir saygısızlık yapmadığı sürece negatif bir davranışta bulunmam. Bir sorun olmadığı sürece saygıyı elden bırakmam.

Etkilemez ben saygılı olurum ama karşımda ki kişi sırf büyük diye saygılı olacak da değilim.. ya da abi veya abla diyecek değilim. saygı sonradan kazanılır.
Saygı olarak etkilemez ama küçük olan biriyle konuşunca samimiyetin yanlış anlaşılmayacağının rahatlığı oluyor en azından şu sözüm yanlış yere gider mi çekincesi yok
O karşındaki kişiye bağlı yaşı küçük olup başka yere de çekebilir, yaşı büyük olup başka yere de çekmeyebilir. O yaştan ziyade kişilik ile alakalı
Anaçlığın mı tutuyor :D valla ben herkese aynıyım büyük de olsa küçük de olsa
neyden canları yanmış :D
heee öyle desene :D
Cevap
1Cevap
Anlasilan cerkes degilsin😂her millette buyukler saygi gorur konuşurken kelimelerini secersin ama cerkeslerde baya baya yaslilara tapilir
Çok mu belli oldu Çerkes olmadığım 😱 gelse yaşlı biri hakaret etse w yapacaksın susacak mısın 🤔
Evet...
hangisine evet 🤔
Evet susacaksin işte... o yuzden pek gencler yaslilarla ayni ortamda pek bulunmaz da...
Saygı duyarım hanımefendi ama ben susmam. Yaşı ne olursa olsun gerekeni söylerim
Yaşlara takılmaktan ziyade o sohbetten aldığım keyfe bakarım ben..
Bazen 5 yaşındaki çocuk bazen 70 yaşındaki insan olur bu..
Kesinlikle ☺️
Benden küçükse daha rahat konusurm
Büyükse daha kibar olabilrm
Ne farkı var peki 🤔
Hayır etkilemez
Onun yaşı değil davranışları uslubumu etkiler.
Hayır etkilemez
Evet etkiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?