arkadaslar merhaba bazı genc kızlar neden digerlerine kıyasla daha erken yasta evlenmeyi düşünürler diye sormak istiyorum çünkü bende hiçbir zaman Boyle bir ilgi oluşmadı ve yakin zamanda olusacagini da sanmıyorum. bu yapiyla mi alakalı?
3 ay
arkadaslar merhaba bazı genc kızlar neden digerlerine kıyasla daha erken yasta evlenmeyi düşünürler diye sormak istiyorum çünkü bende hiçbir zaman Boyle bir ilgi oluşmadı ve yakin zamanda olusacagini da sanmıyorum. bu yapiyla mi alakalı?
Yapı, arayış, mecburiyet. Çevresel faktörler, aile baskısı ya da artık ayrı bir hayatının olması, ya da rahatsız eden erkekler belki. Sevgi ve saygıyla harmanlayabildiği bir ilişki? Birçok neden var, kişiden kişiye değişen.
Herkesin hayatı başka senaryolar ile yazılı kimisi erken kimisi geç kimisi değer veren kimisi yakışıklı kimisi uzun boylu kimisi huyu güzel biriyle evlenmek ister
Dini sebepleri olabilir hayatının arkadaşını bulmuş olabilir kariyer yapmak yerine yuva kurup çocuk yetiştirmek isteyebilir, bu şekilde sıralayabiliriz.
Cevap
4Cevap
Cunku evlilik dusunecegin degerli ve iyi erkekler her gecen gun kapiliyor (ya evli ya da ciddi iliskide olacaklar senin aklin basina geldiginde) sen de yaslaniyorsun o yuzden hizli olmak lazim acele etmek lazim elini cabuk tutmak lazim, zaman erkeklerin lehine akiyor
ne diyosun
Mukadderat 🌹
Bu yaklaşımda doğru olabilir
@Borsakaplani5131 sen karisma abuk subuk azginlik falan demissin çık forumdan
@Borsakaplani5131 kullanıcı adini hak etmiyorsun
veya tum borsa kaplanları Boyle
Çünkü annem babam açık giyinmeme kızıyor özeniyor evde duramıyor çare arıyor zengin biri denk geliyor oda fırsatı kaçırmıyor
biraz fazla detaylı olmadı mi sence de... yani ne gerek var
Bi bilsem benim annem erken evlendi de noldu hic mutlu değiller mesela bin pişman hayatın en büyük hatasını yapıyorlar (bence)
ortada bir de yeni bir canlı var yani
Yapi meselesi kimisi ozgur ruhlu kimisi duygusal
Aile baskısı karakter huy mizac dini duygular evliliğin ozendirilmesu
Çalışmak istemediği icin
hayir calisip da evlenmek. ne demek calismak istemediği icin öyle bir opsiyon mu varmış ya cocuk yap ya da evlen para ye... ne kadar onursuzca
Herkesin kendi fikri
onursuzca.
Bilemem
Azginlik tek cvp
gercek sebebi bu mu?
Evet başka bı sepep yok cunku kariyer iş para gezme varken neden birde birilerine es olup aile evinden kurtulayim
aile evinden kurtulursun kendin icin ama illa istekli olmana gerek yok.
bursa kaplanı madem güzel ismin var böyle abuk subuk cevaplar yazarak harcama kendini
Erkenmi istiyorsun
ne erken mi istiyorum? baskasinin sorusunu sordum kendimin degil
Tamamdır ona bı sor bklm neden diye
neden çok meraklisin?
Neye merak bence sende yanıyorsun alakasız cvp atıyorsun istek
allah akil fikir versin.
istek? istek atmadım normal soru sordum. yeniyorsun yazan terbiyesiz sensin beni irdeleyen de sensin. sağol sanaldan da istekli dendi bugun bize de.
İstek versin
istek ne
niye atayım senin gibi yanıyorsun bence diyen birine istek deli miyim ben. git başkasına istekli de
yani okul filan okumak istemiyorsa o yüzden