AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bende yaşarken öldüm
😂😂😂
Herkes bir dönem çöker, kendine biraz zaman tanı. Elbet fikirlerin, düşüncelerin, duyguların değişecektir.
Değişmiyor 8 yıldır...
Sorun ne?
fakirlik , zarganalık , beyin çalışmaması , erkekliğimin olmaması , yalnızlık , sosyal yaşantı yok zaten , boyum da kısa , tipte yok , yaşım 24 vasfım mesleğimde yok cebim param da yok , beni dinleyende yok ezik biriyim
Bende depresyondayım kaç yıldır geçmiyo 😂
depresyon az kalır...
Kimse kimsenin derdini anlayamaz yaşamadan hiç bir şey anlanamaz 🙂
gücüm kalmadı artık herşeyi deniyorum ama olmuyor bitit her şey benim için ne bir erkek sayılırım ne adam , sosyal hayat yok zargana fakir açlıktan nefesi kokan biriyim
Zayıflar ve korkaklar
çare kalmadı...
Çareyi sen görüp bulacaksın o da senin basiretine ve yeteneğine bağlı
gücüm kalmadı artık herşeyi deniyorum ama olmuyor bitit her şey benim için ne bir erkek sayılırım ne adam , sosyal hayat yok zargana fakir açlıktan nefesi kokan biriyim
Feryadım yaşarken ölenler için
Kahredip durmuşlar kaderlerine...
Ölmeden ölmüşler haberleri yok
Çık şu kafa yapısından
fakirlik , zarganalık , beyin çalışmaması , erkekliğimin olmaması , yalnızlık , sosyal yaşantı yok zaten , boyum da kısa , tipte yok , yaşım 24 vasfım mesleğimde yok cebim param da yok , beni dinleyende yok ezik biriyim
Böyle düşünürsen daha da dibe inersin düşünce yapını değiştir.
düşünce yapısıyla alakası yok , ne alaksı var hayatın gercekleri bunlar
Ne diyim kendini buna layık görüyorsan öylesindir.
layık görmüyorum hayat buna mecbur ediyor
Değiştirmek senin elinde.
maaş 17 bin kira 11 bin faturalar market vs zaten her gün makarna yiyorum sabah 7 aksam 9 çalışıyorum işe gidip gelme saati dahil
Başka işte çalışma olanağın yok mu , senin için zor olmalı.
yok ki vasıfısızım zaten vasıfsız eleman böyle işte
Ülkemin insanlarına bak ne haldeler bu insanlar böyle mi olmalı en iyi şartlarda yaşamalıydı. Ülkeyi bu hale getirenlerin Allah belasını versin.
NOLUR ÖLMEM İÇİN DUA ET GEBEREYİM ARTIK
Dur manyak mısın oğlum sen ne ölmesi illa bir çıkar yolu vardır.
YOK YOK ÇARESİ YOK BIKTTIM ARTTIKKK BIKTIIIIM ERKEK BİLE SAYILMAM FAKİRİM ZARGANAYIM SURATSIZIM YEEETEEEEEEEEERRRRRRRRRR
Bende öyleyim
gececek diye diye daha da kötü oldum
Ya drama yapma hayatının efendisi ol
pes ettim artık bitti hayat...
Niye bitti ne oldu?
artık çarem kalmadı yaşamak için gülmek için sebebim yok kalmadı... her günüm daha da kötüye gidiyor artık zamanım geldi sanırım gitmemin...
Kardeş sana ne oldu diye soruyorum sen artık gitmenin vakti geldi... Yeto ben ölcem diyorsun
E ben de bi ara ölmek istiyordum bak yaşıyorum yani zbsjdbdj
Şu an her ne sıkıntın varsa geçecek biraz sabır ve zaman ver kendine
geçen hiç bişey yok bacım , yaşamama sebep kalmadı 8 9 yıldır bu durumdayım artık kıyıcamkendime çünkü gidemiyorum başka türlü... çaresizim hem de çok çaresiz
Ölüm dışında her şeyin çaresi var.
Allah yardımcın olsun.
Önce bi iş bul, sonra spora yazıl belediyenin yerleri de var kendine yatırım yap zarganalık dediğinin çözümü bu para da işe giricen olacak bitecek, sosyalliğin bi kısmını da iştekilerle giderirsün bi kısmını spor salonunda vs özgüven elde edersin zamanla sen oturduğun yerden hayatın değişmediği için isyanlara giriyorsun değişmez tabi. Kaldır popoyu
alakası yok kaldırmamakla zaten çalışıyorum maaş 17 bin kira 11 bin faturalar market vs zaten her gün makarna yiyorum sabah 7 aksam 9 çalışıyorum işe gidip gelme saati dahil
Spora yazıl o zaman ya da ağırlık al evde çalış
Namaz kıl ibadet yap
kardesim salon aylık 700 lira zaten spor için beslenme için aylık 6 7 bin lira lazım , sana ne diyorum 17 maaş 11 kira 2 bin faturalar 4 bin lirayla hiç bir harcama yapmadan nasıl spor yapayım
5 kg ağırlıklardan al 2 tane ilk onlardan başla evde yapmaya en uygunu bu sonrasında biraz kas gelişimi gösterdikçe ağırlık ölçeğini değiştirirsin her ay 700 tl vermek zorunda kalmazsın yani.
Düşününce her şeyin çözümü var değil mi?
bacımtakip ettimseni geri dönermisin
Söyleyeceklerim bu kadardı iyi akşamlar
sana imkansız şeyleri söylüyorum anlatıyorum sen hala spor yap diyorsun yav ne sporu kardesim
nasıl yapayım aylık benim cebime masraflar çıkınca 1000 tl bile kalmıyor bir etin kilosu 700 tl ne yiyecemde spor yapıcam ya ben burada ölmeyi gebermeyi istiyorum sanki sanamı yürüyeceğimi sandın? derdimi anlatıyorum NOLUR ÖLMEM İÇİN DUA ET DE GEBEREYİM ARTTTIK
Sadece ölüler görür
Hayattan bezmiş
bitti artık benim için...