Teşekkür ederim
Stresliyim kafa dağıtmak için ne yapılmalı?
Teşekkür ederim
Lütfen dalga geçmeyin kafayı dağıtacak ne yapmalıyım. .
Kaçmak istiyorum şu kötü dünyanın çirkinlikleri den ama kaçısim yok stres üstüne stres geliyor..
Yoruldum dünya..
mümkünse ve çalışıyorsan işinden izin al ve kimsenin seni aramayacağı 1 kıyı kasabasına git ya da avşa ya da Ağva asına nereye gittiğini sadece anne baban bilsin herkesten ve her şeyden uzaklaş bedeni ve ruhunu dinlendir bunu yapacak gücün yoksa her gece yatmadan önce limonlu ıhlamur iç beyin yorgunluğuna iyi gelir gündüz ime sersemlik ya da uyku hali yapabilir
"Öyle durumlarda bence en güzel şey, uyumaktır. Uyumak sizi rahatlatıcı etkisiyle dinlendirir ve zihinsel olarak yeniler. Bu nedenle, stresli anlarda veya yorgun hissettiğinizde uyumak hem bedeninizi hem de ruhunuzu yeniler."
bence şarkı dinleyebilirsin
Kaçacak yer yok maalesef. Bende kaçmak istiyorum. Daha yeni düşündüm. Acaba dedim şileye gitsem denize girsem bir daha çıkmasam ne olur acaba dedim. Suların arasında kaybolmak istiyorum.
Cevap
13Cevap
Kitap okumani tavsiye ederim. al yanina çayını kahveni. guzel bir roman al hayallere dal. sıkıcı olmasin eğlence mizah içersin.. kafan dağılır gider
Yalnızlığa alışırsan çoğu problemin üstünden gelirsin kafa dağıtmayı Yalnızlıkta ara
🤣🤣🤣 yalnızım ezik biriyim
Yalnızlar ezikmi oluyor
Önce stresini düzelt sonra insanlara bulaşırsın
Özür dilerim beyfendi üzgünüm teşekkür ederim görüş için iyi geceler
Benle muhatap olma daha fazla
Çok şey var…
Aralaşlarınla takıp sakin bir yere git sevgilin varsa onla takıl
Varda var
Anime izle iyi geliyor
Keyifli zaman geçirdiğin bir aktiviten olsun
Deniz varsa denize karşı otur iyi gelir
Zikir çek namaz kıl inşalalh