Kişilik & Karakter Ölümden korkacak kadar bu hayatı bu kadar seviyor musunuz gerçekten? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim bazen ölesim bile geliyor yaşamak ızdırap geliyor Güncellemeler1 yıl Öhö öhö Ölümden korkacak kadar bu hayatı bu kadar seviyor musunuz gerçekten? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayatı sevmiyorum maalesef 0 0 Yorumla
Jpxxhshshhsh Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Yaşamak güzel ama ölmek te okadar kolay ve basit bisey degil ki bir çok hayatı tehlike gecirmiş biri olarak söylüyorum Allah herseyin hayırlısını versin 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bana kalsa şimdi alsın canımı. 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. ben de her gün ölmek istiyorum 0 0 Yorumla
Kalemikuvvetli Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl En büyük yaşama umudum bir gün öleceğini bilmek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayatı sevmiyorum maalesef
Yaşamak güzel ama ölmek te okadar kolay ve basit bisey degil ki bir çok hayatı tehlike gecirmiş biri olarak söylüyorum Allah herseyin hayırlısını versin
Bana kalsa şimdi alsın canımı.
Seviyorum ama ölümden korkmuyorum
ben de her gün ölmek istiyorum
İntihar günah olmasa ölecek insan o kadar çok ki
En büyük yaşama umudum bir gün öleceğini bilmek
Öl o zaman
sevmiyorum