Kişilik & Karakter Ruh haliniz sürekli değişkenlik gösteriyor mu? Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sabah ağlıyordum şimdi gülüyorum. Psikoloji diye bir şey kalmadı 😂 Ruh haliniz sürekli değişkenlik gösteriyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır dengesiz insanlardan değilim. genelde mutsuzumdur hep. 0 0 Yorumla
ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Evet. Esen rüzgardan, koşan kertenkeleye kadar birçok şey ruh halime etki ediyor. 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sürekli olmasa da ara ara değişkenlik gösteriyor insanlık hali 0 0 Yorumla
Exriri Takip Et Xper 1 Yaş: 32 1 yıl Yüzde beşyüz knk piskolojinin bile piskolojisi bozuk 0 1 Yorumla Dorjinho 1 yıl @Exriri akil hastaları Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 651 cevap paylaştı. Duruma göre değişiyor ama son zamanlarda evet. 0 0 Yorumla
xxAnonimGirlxx Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yok ben bugün hep ağladım ya çok gülmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır dengesiz insanlardan değilim. genelde mutsuzumdur hep.
Evet. Esen rüzgardan, koşan kertenkeleye kadar birçok şey ruh halime etki ediyor.
Sürekli olmasa da ara ara değişkenlik gösteriyor insanlık hali
Evet gösteriyor
Yüzde beşyüz knk piskolojinin bile piskolojisi bozuk
@Exriri akil hastaları
Arada bir diyelim..
Duruma göre değişiyor ama son zamanlarda evet.
Yok ben bugün hep ağladım ya çok gülmedim
Bazen
Psikolojik sorunları olabilir
Göstermiyor
Evet öyle