Bakınız bu şarkıyı dinliyordum hastayken bir duygusal oluyorum altta önerdiği şarkıya gel… Sonra bu kız niye bir öyle bir böyle olamıyorum arkadaş olamıyorum

Bakınız bu şarkıyı dinliyordum hastayken bir duygusal oluyorum altta önerdiği şarkıya gel… Sonra bu kız niye bir öyle bir böyle olamıyorum arkadaş olamıyorum

Ruh halim öyle aman aman değişken değil. Sadece bazen çok çabuk sinirlenebiliyorum o kadar. Bu aralar onu da yaşamıyorum ya neyse. Aman mümkünse zaten yaşamayayım. Bu sıcaklarda çekilmiyor.
Ruh halim her zaman iyidir pozitif aurası iyi enerji frekans aralığı güzel düzeydedir. müzik senin vücuduna verdiği frekans ile duygusal değişimler ruh hali etkileme gibi bir çok şeyi yapabilir. Ruh ve vücutta her şey frekans üzerine kuruludur ki bu yüzden müzik, rüzgar, yağmur, sıcaklık her şey insanı etkiler. İnsan ruhunun temel özelliği aldığı frekansal etkiye göre hamur gibi şekillenmesi eğer negatif eğriye doğru giderse ve kişi bu yönelimde devam ederse nötr seviyesi sürekli artar ve yavaş yavaş yok oluşa kendini sürükler.
Cevap
20Cevap
Evet değişken aniden perilikten şeytanlığa dönüşüm olabilir ya da tam tersi
Hayır ruh halim değişken değil
Ruh hâlim esen rüzgara bile göre dğeişkenlik gösteriri
Ayy benim de
Evet , bir anda beyazdan, siyah rengini tercih edebiliyorum
Ben de değişken ruh yapılıyım. Araştırınca ikizler burcunun özelliği olduğunu gördüm. Belki sizde de öyledir.
Yükselenim ikizler doğrudur
Evet çok değişken.. Çoğunlukla bunu yansıtmam.. Eğer çok dolduysam çevreme yansıttığım oluyor..
Hayır değişen ruh hali ve dengesiz şeylerden nefret ederim
Genelde dengeyi korumaya çalışırım
Maşallah🧿🪬
Kesinlikle hayır 🤦🏻♂️
sence sjsjsj
İkizin olarak mı cevap vereyim sjsnns
kişi kendinden bilir işi diyorum sjsjsj
Şakiram🫶🏻❤️🔥Deli Dumrul Zeyno
Genel ruh halim hep aynı
Böyle şarkılar dinleme
Hayır. ne alaka türküm ben Müslümanım
Azıcık değişken olabilir napalım yani aaa
yok çok değişken değil
Bu aralar dengesizlikle boğuşuyor kendileri..
Normal yerine göre hemen değişmem
Ben hemen hemen hep aynıyım
Ruh halim libivayt krasiva devuşka gibi
Evet değişiyor ruh halim
İvit.
Değil.
Evet değişiyor.
Ben bıle anlamıyorm o derece
Evet
Yok o kadar degil
Hayır.
Fazlasiyla hemde