İnsanlarla iletişime geçme konusunda ve yeni arkadaş edinme konusunda aşırı berbatım, bu durum çocuklukta daha azdı ama yetişkin olcukça gerçekten kendimden nefret etmeye başladım
Bir insan nasıl aşırı utangaç olabilir benim gibi?
İnsanlarla iletişime geçme konusunda ve yeni arkadaş edinme konusunda aşırı berbatım, bu durum çocuklukta daha azdı ama yetişkin oldukça gerçekten kendimden nefret etmeye başladım, Bu durum erkek ve kadın olması durumu değiştirmiyor,
İnsanlarla iletişime geçme konusunda ve yeni arkadaş edinme konusunda aşırı berbatım, bu durum çocuklukta daha azdı ama yetişkin oldukça gerçekten kendimden nefret etmeye başladım, Bu durum erkek ve kadın olması durumu değiştirmiyor,
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bence öz güven konusu
Ben utangac değilim girişken ve açık konuşan biriyim
Neden utangacsin
Utangaç olmanı gerektiren bişey yok aslında
Biraz çabayla düzelmeyecek hiçbir şey yok
Utangaç olmak gayet normal
Nasıl yani neden utanıyorsun biraz daha açık ol
🤨🤨🤨🤨,
Doğuştan
berbat bir durum aşılmıyorda, bir şeyler yapmaya çalışsam saçmalıyorum, inanılmaz bir durum