1. Hatasını, fark eden zekidir.
2. Hatasını, düzelten akıllı.
3. Hatasını, yapmadan önce önleyen ise bilgedir.
1. Hatasını, fark eden zekidir.
2. Hatasını, düzelten akıllı.
3. Hatasını, yapmadan önce önleyen ise bilgedir.
Bir konuda deneyimim yoksa oldukça dikkatli yürütürüm tüm süreci ve gerek aksaklıkları ve gerekse de iyileştirmeleri analiz eder uygularım ve elbette hatalarımı yakalamaya ve iyileştirmeye çalışırım
En büyük hatam tamam onun suçu ama dediğim gibi hep soruyordum kendime neden ben? niye bunlar başıma geliyor? hepsinin yanıtını aldım Allah'a şükürler olsun bence kızdan kurtulamıyordum kendine yakışanı yaptı da kurtuldum ama ilk olayı geç küçük bir kızım ve onun da üç tane kız kardeşi var tek erkek o bence ikinci travma da benim en büyük hatam ki oda çok işime yaradı günümüzde belki de kurtulamazdım Allah korusun derdim ki burada tehditler ediyor beni çok kötü durumdayım Allah korudu ilkten kaçtım uyuyakaldım bu değil de telefon bahanesiyle beni kardeşi tarafından çağrınca yanına gitmemeliydim ama dediğim gibi o bana avantaj oldu neden hem ders aldım hem muhatap olmadım hem ilkten beni kurtardılar sonra hep ben kurtuldum yeteneklerimi keşfettim Allah'a şükürler ettim ağlayarak
🙏
Cevap
7Cevap
kimseye güvenmemek tabi ki de
Bence hata yapmak kötü bişey değil o saydıklarım arasında olmayan ve en önemli şey tecrübe dir
Tecrübe dediğimiz ise hatalardan ders almaktır aslında. O zaman düz mantık kurarsak hayatin önemli bir bölümü hata yapmaktır kazandırdıkları ise tecrübedir diyebiliriz
Buyuk konuşma
Herkes iyi niyetli değil
Kimse ben kötüyüm demez bunu sen anlayacaksın yoksa gözünün yaşına bakmadan harcanirsin
evlenirken 1 değil 3 defa düşünmek gerektiği boşandım ama hala bi yerlerden karşıma çıkıyor
Asla diyip yapmak. Bir daha asla dememek.
Asla sevmediğiniz bir bölümü okumayın. Hayat boyu mutsuz olursunuz.
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
Hata olduğunu bile bile devam eden nedir
Kimse yüzde yüz değildir hatalar hayatı öğretir
Bende kalsın ama iyi ders oldu
Herkesi kendim gibi sanmam güvenmem
T. ederim 😇
Rica ederim
Birilerinin arkasında durmak
Kimseye güvenmemek
Çalışmamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?