Selamünaleyküm, en büyük hatamdan şunu öğrendim ki, herkes gider, her şey biter, her şey olur geriye sadece Allah kalır. Sadece o.

Selamünaleyküm, en büyük hatamdan şunu öğrendim ki, herkes gider, her şey biter, her şey olur geriye sadece Allah kalır. Sadece o.

insanların ne kadar zararlı bir varlık olduğunu öğrendim hiç kimseye fazla değer vermemek gerekiyor Bunu zaten biliyordum ama bundan sonraki hayatımda hiçbir şekilde kimseye taviz vermeyeceğim bana biri hata yaptığı zaman ilk hatasında resti çekip Sınırlarımı tam koruyacağım hiçbir şekilde bir daha yapmaz diye hayatıma aynı kişiyi dahil etmemeye yemin ettim..
Bu İster sevgili ister Arkadaş ister dost isterse aile ilişkileri olsun hiç fark etmez
Hiçkimse için kendinden, değerlerinden taviz verme. Asla Allah'ın yasaklarını çiğneme. Doğru kişi seni olduğun gibi sevecektir. Ve sanaldaki insanlara gerçekte tanışmadığın sürece güvenme.
O kadar doğru ki
Aleyküm selam.
En büyük hata veya en küçük hata olarak düşünülmez. Hata hatadır ancak hatalar insana tecrübe kazandırır. Tabi bir hatayı on defada yapmamak lazım. Bana öğrettiği şeyler hayat tecrübesini deneyimlemek oldu.
Teşekkürler...
Aleykümselam ✨ Hepimizin hayatında dönüm noktası diye adlandırdığı hatalar var ve bu hatalardan çıkarılan dersler çok kıymetli. İnsan bazen en derin acılarında, yalnızlığında, bir şeylerin elinden kayıp gidişinde kendisini ve Yaradan'ı daha iyi tanıyor. Gerçekten de her şey bir gün biter ama kalıcı olan "O’dur." Yalnızlığında gösterdiğin bu teslimiyet, umarım seni çok daha güçlü bir hale getirir. 🕊️
Cevap
9Cevap
Çabuk güvenmenin ne kadar belalı bi durum oldugunu anladım küçük bi hata birçok şeye mâl olabiliyor
En büyük hatamdan çok değer vermemeyi öğrendim herşeye rağmen savaşıp dik durmayı öğrendim... Bir hata bazen çok şey öğretiyor...
Yaşamak çok güzel özgür ve mutlu yaşamı sevmek gerek
Bence abartma. Unutmaki en sonunda sende ölüp gideceksin. Birileri gider birikeri gelir önündeki hayata bak
Abartığım nedir?
insanlara değer vermek en büyük hatam ısrar ederek de mal olduğumu öğrendim
Onurunu asla bırakma
Aynen öyle
Ben artık ondan da emin değilim
Güvenmemeyi öğrendim.
Fırsatını bulunca kacirmayacakjsin
Bazı hatalar doğru yola çıkıyor
bazen öğrenmemenin çok daha iyi olduğunu öğrendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?