Kimse kimseyi mutlu edemez, etmek zorunda da değil. Herkesin tek bir görevi var, içindeki çocuğa devam edecek umudu vermek. Kendinizi mutlu edip yüzünüzü güldüremiyorsanız bunu diğer insanlardan beklemeyin. Neşenizi kimse çalmadı, o sizin içinizde keşfedilmeyi bekliyor sadece.
Karşılıklı sevgi ve enerji akışı varsa o mutluluk kadın ve erkek arasındaki iletişimde mutlaka bir şekilde hissedilir. Herkes mutlu edemediği için birbirlerini bulmuş olurlar ve birbirlerini şifalandırıp mutsuz, içine kapanık yönlerini de iyileştirebilirler birbirlerinin. Karşılıklı aşk ve güven olursa o iletişim akışı mutlaka karşılıklı hissedilir ve birbirlerini arındırabilirler mutsuzluğun her türünden, karamsar yaklaşımlardan hatta depresyondan bile.
İnsanlara şifa olmayı seviyorum. Mutlu edince mutlu oluyorum. Birinin derdine derman olabilmek kadar anlamlı bir şey yok hayatta. Önemli olan bana kapılarını ardına kadar açması.
Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
İçine kapanık insanlar mutsuzluğa mahkum insanlardr diye bir kural yok Aksine bu tarz insanlar yüzeysel sahte ilişkilerden kendilerini korurlar Evet duvarları vardr ama her duvar yıkılabilir Önemli olan şifreyi bilmekte Ben gerçekten bu konuda iyim Çünkü neysem oyum Nabza göre şerbet vermiyorm Birini mutlu etmeye bazen bir tatlı söz bile yetiyor Çaba sarf etmeye gerek yok
Bir şekilde güldürmeyi başarabilirim belki ama bu uzun süreli olmaz sadece gelip geçici olur, engelli bir arkadaşım var öyle bazen arada inat yapıp dışarı çıkmıyor gezmiyor ama yine de onu çıkartmayı başarıyorum 😂
Çocukluk travmaları çok agirsa zor. Eski isyerimde bir kız vardı dayakla büyümüş çok samimi davrandım ama yine de bir noktada kaçtı kimseye güveni yoktu çünkü.. Korkuyordu insanlardan
Sevdiğin kişi için her şeyi yaparsın eğer değecekse ama bu durumu idare edecek olan kişi de kaldırabilecek olmalı, yoksa mod düşüklüğü, karamsar ruh hali karşı tarafı da olumsuz etkiler.
Kimseye sizi mutlu etme sorunlulugunu vermeyın. Önce kendınızı mutlu edın. Sonra karısyı en sonunda bırlıkte mutlu olun. Salın millete yuk yukleme mantıgını