Merhaba KScanlar nasılsınız? Hani olur ya bazı gereksiz insanlar Siz tam önemli bir şeyin (sınav, mülakat, randevu, yolculuk, vb...) yapamazsın edemezsin gibi öncesin de derler, Olumsuz kelimeler modunuzu düşürürler.
Böyle anlar veya farklı anlar için Öz güveninizi sarsan bir kelime var mıdır?
Müzik yapmaya ilgisi olan biriyim ve yaptığım bir tane müziği kuzenime göstermiştim, o da "rastgele tuşlara basmışsın işte, onu ben de yaparım" demişti. :/
Eşimin bana en son konuşmamızda benimle asla bir daha muhatap olma demesini unutamıyorum. Bu beni çok sarsmıştı. Oysa ki ben bir dediği iki etmemiştim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
1.5 yıllık sevgilim: Annem seni beğenmek zorunda değil (annesi beni begenmemiş), Annem tıp okuyan gelin istiyor, annem çalışmayan gelin istemez çalışmak zorundasın ve ablan gibi yan mı çizeceksin (ablam 4 yıl okudu eniştemle evlendi ve çalışmak istemedi).
En son benden ayrıldı kaç gece kaç ay ağladığımı hatırlamıyorum. Hâla da ağlıyorum. Bir insan bu kadar yıkılabilir. Bir insan ancak bu kadar paramparça edilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır yok olmaz da.
Yok valla beni kimsenin söyledikleri etkilemiyor. Kendimden emin oldukça Çelik gibidir zırhım işlemiyor böyle şeyler ajajsjdkdkdkdkdkfk
Tebrik ederim 👍
Özgüvenin varsa kelimeler sarsamaz. Özgüven yoksa kelimeler bahane.
Sınav gibi son dakika morel bozanlar
özgüvenimi kelimelerle inşa etmediğim için kelimelerle sarsılmıyor
Helal
Özgüvenimi ne bir kelime nede biri sarsamaz
Müzik yapmaya ilgisi olan biriyim ve yaptığım bir tane müziği kuzenime göstermiştim, o da "rastgele tuşlara basmışsın işte, onu ben de yaparım" demişti. :/
Tabii ki bundan dolayı özgüvenim sarsılmadı ama emek verilen bir şeye böyle denilince insanın canı sıkılıyor doğal olarak.
Eşimin bana en son konuşmamızda benimle asla bir daha muhatap olma demesini unutamıyorum. Bu beni çok sarsmıştı. Oysa ki ben bir dediği iki etmemiştim
1.5 yıllık sevgilim: Annem seni beğenmek zorunda değil (annesi beni begenmemiş), Annem tıp okuyan gelin istiyor, annem çalışmayan gelin istemez çalışmak zorundasın ve ablan gibi yan mı çizeceksin (ablam 4 yıl okudu eniştemle evlendi ve çalışmak istemedi).
En son benden ayrıldı kaç gece kaç ay ağladığımı hatırlamıyorum. Hâla da ağlıyorum. Bir insan bu kadar yıkılabilir. Bir insan ancak bu kadar paramparça edilir.
Öz güven birilerinin söyledigi kelimelerle sarsılacak bir şey değil
valla özgüvensiz olduğum için her olumsuz şeyler beni sarsar maalesef
Artık çok geç
Hayır yok.
Bilmiyorum
Hayır yok
sen kimsin sorusu
Vasifsiz