Mesela işyerinde tanıştığım insanlarla nasıl işyeri dışında sosyalleşirim? Cinsellik yaşayabileceğim bir partnerim yok.. Aseksuel ve asosyal oldum resmen. Benim gibi olanlar var mı? Yalnız hereket etmekten de korkmayan biriyim, tek başıma gezerim vb. Illa yalnızlıktan biraz korkmak mı gerekir sosyal olmak için?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
sürpriz oldu senden beklemiyordum açıkçası. ben sana ücretsiz sosyalleşme ve partner bulma kursu veririm. yanında tek atışta 5 orgasm hediyesi de bedava
03 Yorumla- +1 yıl
Hahahah promosyon iyiymiş 😆😆
- +1 yıl
Eyw
En İyi Cevaplar
+1 yılsosyal olmak için biraz çevrendeki insanların da öyle olması lazım
ama kendimden pay biçiyorum evden işe işten eve gidip gelen bir grupla çalışıyorum nasıl onlarla takılabileceğim :)
bilemiyorum..
Birisine bir şeyler yapalım desem bir sürü bahane üretiliyor12 Yorumla- +1 yıl
Öyle olunca olmaz tabi
- +1 yıl
öyle olunca da yaşasın asosyallik diyorsun devam ediyorsun
+1 yılDiksiyon kursuna başla. Ben sırf meraktan denemiştim. Pek çok arkadaş edindim orada, hem de çoğu kültürel ve entelektüel olarak dolu insanlar. Meslek edinmek için gelenler başta olmak üzere her türden insanla tanıştım arkadaş oldum pek çoğuyla, tavsiye ediyorum.
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılÇok elit bir yerde mi çalışıyorsun acaba çünkü genelde çalışan erkekler kapıya diziliyor muhabbeti dışarı taşımak için benim gördüğüm o. Sen çaba sarfetmeden bunlar ava koşuyor fkdkd
01 Yorumla- +1 yıl
Elit yerlerde asıl öyle şeyler olmaz bence 😆
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
41Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence kafanızın uyuştuğu insanlarla biraz konuşunca ve birkaç gün vakit geçirince anlıyorsunuz ve o şekilde anlaşıp gidiyorsunuz. Onunla ne yapıp ne yapamayacağınızın farkında oluyorsunuz zamanla. Bir vesileyle insanları tanıyacaksınız, tanışacaksınız ve zamanla kendiliğinden de bazı şeyler gelişecek. Bu şekilde tanışıyor diğer insanlar da yani olay budur.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılEn başta kişinin bunu gerçek anlamda istemesi gerekir. Sosyalliğin tanımını ve nasıl davranması gerektiğinin ayarını kaçırmamalı. Dışarı çıkınca sosyal olduğunu düşünen insanlar var. Bence sosyallik kişinin az ve öz insanla keyifli zaman geçirebilmesi durumudur ve hayata pozitif anlamda karışması. O nedenle çevremde tonlarca insan olsun fikrinden uzaklaşmaları gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılEn kolay ama etkili başlangıç olan hobin olan kurslara katılmak. Orada birçok arkadaş edineceksin ekonomik olarak çok cüzi ya da ücretsiz kurslar var belediyeler halk eğitimlerin. Orada yeteneklerini fark etmek sana daha da özgüven sosyalleşme becerilerini gösterme güdüsü aşılayacaktır.🌺
12 Yorumla- +1 yıl
Yaşlı nineler gidiyor oraya ya 😆
- +1 yıl
Yok ya her yastan var😁😁
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunun için farklı şeyler yapmalısın. Mesela spor salonu ya da farklı bi yerlerden arkadaşlık edinmelisin ki sosyalleşme başlasın. Ondan sonrasında zaten cinsellik yaşayacağın partnerde bulursun. Aslında cinsellik yaşayacağın partner çok zor olmaz onu bulursun zaten.
12 Yorumla- +1 yıl
Spora başladım da hemen açılamadim, yeni yeni..
- +1 yıl
Zamanla olur zaten hemen birden olmaz ki
Kişilik & Karakter konusunda 716 cevap paylaştı. Bırak işyeri işyerinde kalsın. Özel hayatını farklı bir yerde kur. Tek başına takılmayı seviyorsan tek başına takıl, bara falan git, sevmiyorsan kafeye git otur tek başına. Ama hoşuna giden erkeklere sinyal ver ki yanına gelsinler tanışmak için, yoksa kimse gelmez kolay kolay. Sosyal konularda ters çaba yasası işler sosyalleşmek isteyen kişi sosyalleşemez genelde.
13 Yorumla- +1 yıl
Sinyal vermesem de geliyorlar 🤣
- +1 yıl
Sosyalleşmek istemeyen mi sosyalleşir. Bence zaten istemediği için gelen davetler falan çok geliyordur o kişiye. Sosyallestim sanıyordur olamaz mı 😆
- +1 yıl
Sinyal vermezsen 10 kişi gelir, sinyal verirsen 100 kişi gelir. Yanında olmaktan keyif alacağın birini 100 kişinin içinde bulma ihtimalin 10 kişinin içinde bulma ihtimalinden daha yüksek. Sosyalleşmek istemeyen istemediği için sosyalleşmez zaten, isteyen de muhtaçlık sergilediği için pek sosyalleşemez. Sosyalleşmek için özellikle fazla çaba harcamayan ama sosyalleşmeye açık olan insanlar en iyi sosyal ilişkileri yakalar. "In tune" dedikleri bir kavram var, kendinle barış ve uyum içindr olmak. Bu state'i yakalamış insanlar arkadaş olarak da partner olarak da daha cezbedici gelir. Biz erkekler sosyalleşmek istediğimizde çabalayıp sosyal çevremizi yaratmamız gerekiyor ama sen kadınsın, sosyal stratejilerimiz farklılık gösteriyor doğal olarak. Sadece sosyalleşebileceğin yerlere gitmen, topluluk içinde bulunman ve orada kendin olman yeterli olur.
- Kişilik & Karakter konusunda 905 cevap paylaştı.
+1 yılEğerki iş yeri dışında sosyalleşebileceğin kimse yoksa bu senin iş yerindeki tarzına bağlı tabikide yani biraz girişken olman daha iyi bence beklemek yerine uygulamak dinlemek yerine söylemek gibi seni ön plana çıkarır ve istediğini daha aktif şekilde yapabilirsin her konuda girişken kızlar daha fazla dikkat çekerler bu konularda
117 Yorumla- +1 yıl
Beklemek yerine uygulamaya bir örnek alabilir miyiz
- +1 yıl
Mesela iş yerindeki birisinden hadi şunu yapalım buraya gidelim demesini beklemen yerine senin girişken olup hadi beraber yürüyelim veya şurda şunu yapalım demen aktif şekilde söylemen
- +1 yıl
Yapıyorum o dediklerini
- +1 yıl
Demekki buna rağmen asosyal olarak devam ediyorsan o zman ortamını değiştir yani bu dediklerimi yapan birine kimse uzak kalmaz her türlü yaklaşır ne istediğini ve yapmak istediğini belli eder açıkca yani
- +1 yıl
Ama iş ortamı bu 🤣
- +1 yıl
İş ortamı da değişebiliyor bilemedim sen nasıl bir ortamdasın böyle 😃
- +1 yıl
Bizim ortamın sorunu çok kalabalık olması ve ergenlerin falan çok olması 🤣
- +1 yıl
O zman sen ortamı değiştir ergenlerle zaten olmaz iş yerinde takılırsın eğlenirsiniz ama dışarda napacan ergenlerle 😃çorap fabrikası falan mı😃
- +1 yıl
Hayır be 😆 banka ama çok genç insanlar geliyor, 22-24 falan. Ergenus
- +1 yıl
Benim yaş grubum da var ama bir türlü uyum sağlayamadım, bilmiyorum, çok üstüne düşüyorum belki de..
- +1 yıl
22/24 yaş aralığı genelde normal nolur ergenus olmaz ama ya sana öyle geliyor ya da hakkaten öyleler zaten senden küçük sana öyle geliyor olabilirler neden uyum sağlayamıyosun ki aslında konuşkan eğlenceli biri gibisin çözemedim sorun onlardamı acaba 😃
- +1 yıl
Konuşkan ve eğlenceli olduğumu fazla düşünmüyorum. Bir de bir insanla konuşmak için onda gerçek bir değer görmem gerekiyor. Saf saf ayakkabı çanta muhabbeti yapan biriyle ne konuşabilirim ki, bir iki kelime söyleyebiliyorum sadece, sonra daha önemli konulara geçmemiz lazım. 🤣 Geçmiyorsak ben de devam ettiremiyorum sohbeti yani. Biriyle sohbetimin olmaksı için biraz ortak yanımız olması gerekiyor..
- +1 yıl
Gerçek bir değer görmek için onunla konuşarak öğrenebilirsin ama zor bir kadınsın anladığım kadarıyla önemli konulara geçmek geçmemek senin elinde zaten bulmaca gibisin sanki biraz ortak nokta vs olması için illaki bi şekilde yakınlaşmak lazım olmazsa sıradan muhabbet ederek bişey anlayamazsın 😬
- +1 yıl
Gerçek bir değer gördüğüm çok insan var. Bana göre insanların birbirine nazik olması önemli. Mesela nazik olmayan bir davranış görünce soğuyorum.. biraz sabit ve katiyim doğru
- +1 yıl
Bu sadece senin için değil genel olarak insanların istediği bir durum zaten nazik olmak anlayışlı olmak vs birazcık daha bakış açını değiştirebilirsin mesela insnaların sana karşı yaklaşımı ne açıdan veya nasıl olduğunu anlamak için sabit ve katı düşüncelerini bir kenara bırakarak anlayabilirsin karşı tarafın sana olan hislerini
- +1 yıl
Evet biraz esnetebilirim
- +1 yıl
Seni tanımak istiyorum yiğidim 😃
+1 yılSosyal olmak için iş arkadaşlarınızla ortak ilgi alanlarınızı keşfetmek iyi bir başlangıç olabilir. Ortak ilgi alanları üzerinden sohbet başlatmak samimiyeti artırabilir. İş yerinde düzenlenen sosyal etkinliklere katılmak, daha resmi olmayan ortamlarda iş arkadaşlarınızla daha yakın ilişkiler kurmanıza yardımcı olabilir. İş arkadaşlarınızı kahve içmeye ya da öğle yemeğine davet etmek, daha rahat bir ortamda birbirinizi tanıma fırsatı verir. Aseksüel ya da asosyal hissetmek oldukça yaygındır ve sizin gibi hisseden birçok insan vardır. Yalnız hareket etmekten korkmayan biri olmanız da büyük bir avantaj. Sosyal olmak için illa yalnızlıktan korkmanız gerekmiyor. Önemli olan, kendi rahat hissettiğiniz şekilde sosyal bağlantılar kurabilmeniz. Kendi başınıza gezmeyi seviyorsanız, bu aktivite sırasında yeni insanlarla tanışmak için fırsatlar yaratabilirsiniz. Sosyal ortamlarda açık ve samimi olmak, insanların size daha kolay yaklaşmasını sağlayabilir.
00 Yorumla
+1 yılBir kadın için parantez içinde ve güzel ülkemizde cinsellik yaşamak çok basit 😂 duygusuz tutkusuz sırf dışını beğendin diye ariyorsan öyle.. ama duygu ve turku ariyorsan biraz zaman geçirmek sosyalleşmek tanımak önemli tabi...
Sksyallesmek içinse en iyi yol önce muhabbet etmekten ve dışarı çıkacağın insanlarla yapmaktan hoşlandığın ortak bi aktivite bulmak en mantiklisi
16 Yorumla- +1 yıl
Sence ben birincisini mi arıyorum? Herhangi bir kişiyle herkes sevisebilir
- +1 yıl
Bilemem her ne olursa olsun mercomek firina atilincaya kadar hemcinslerim iyi rol yapar bunu unutma derim... Her türlü senin yarina olan tek şey kendini kaptırmamak olsun
- +1 yıl
Hahah aynen bazen olmaması daha iyi diyorum. Sanki çok mu zevk alcam di mi 😆
- +1 yıl
🤣🤣 o tamamen kimi seçtiğinle alakali
- +1 yıl
Işte bilemiyorsun 😅😅😅
- +1 yıl
Klasik olcak ama yatakta ve batakta eşin iyi değilse eline mahkumsun derler 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılişyerindeki insanlarla samimi olmayı doğru bulmuyorum. menfaati uymayınca sen umrunda olmuyorsun. çok arkadaşa çok sosyalleşmeye de gerek yok 1 2 yeter bence
11 Yorumla- +1 yıl
1-2 düzgün arkadaşım olsa sorun olmazdı
Vay be şu durumları yaşayan tek ben değilmişim bide aynı yaştayız sanırım. Bende yeni yeni bu tür şeyleri sorun olarak görmeye başladım acaba 30 yaş sendromu bu mu
12 Yorumla- +1 yıl
Yok be 😆 gotunuzden sendrom uydurmayin
Bir kadın için hiçte zor olmayan bir durum. oldugunu düşünüyorum erkekler aslın bu konuda daha fazla problem yaşıyordur.
120 Yorumla- +1 yıl
Demek ki yanlış düşünüyorsun
- +1 yıl
Kadın olmadığına göre?
- +1 yıl
Ben erkekler böyle bir sorun yaşamıyor diye iddia etmiyorum. Iddia eden sensin.
- +1 yıl
Hakaret edilerek dislanmadim tabi ki. Bu çok kaba ve uygunsuz bir davranış..
- +1 yıl
Kimse yapmıyor öyle bir davranış
- +1 yıl
Kadınları takip edip olmayacak kadınlara tanışma teklifi ettiği içindir 🤣
- +1 yıl
Ahajhaha haklı ama bence 🤣 bazen öyle demek gerekiyor, yoksa anlamıyorlar.. kendi dillerinden konuşacaksın. Seninki tacize giriyor
- +1 yıl
Bıkmış artık.
- +1 yıl
Kadın için hiç de zor olmayan bir durum diyorsun ama canlı örneği benim işte, anlatıyorum. Bu demek oluyor ki senin anlattığın hiç benim için. Sanki biraz sabit fikirlisin. Kadın hayır tanışmak istemiyorum dese naz yapıyor dersin. Yolda birini izlemek, gidip tanışma teklifi etmek taciz resmen. Yani bir kafede görürsün vb o ayrı.. ama yolda yürürken birini izlemek o kişi açısından rahatsız edici bir durum.. ben daha geçen bu sorundan dolayı polis çağırdım.. polise korkuyorum diyorum, korkmanıza gerek yok hanfendi polis cagiracaksiniz diyor, kaç dakikada geldi polis dedi, yarım saat dedim, bir şey diyemedi 😆
- +1 yıl
40 takla atmalı 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılYani ilgi bekliyor da olabilirsin yalnızlıktan korkmak gibi değil ilgi verip almak için olabilir
112 Yorumla- +1 yıl
Yoo pek ilgi beklemiyorum
- +1 yıl
O zaman istediğin şey üzerinden ilerle bence
- +1 yıl
Zaten isteğime göre yaşıyorum.
- +1 yıl
İşte sosyal olmak istiyorum diyorsun ya bununla ilgili şeyler yapmayı dene diyorum
- +1 yıl
Ne gibi
- +1 yıl
Mesela sahile in orada halay çeken insanlarla halay çek
- +1 yıl
Hmm onu yapıyordum bir ara ama hoş karşılanmiyor bence davet edilmediğin bir yere gitmek.
- +1 yıl
Ya sahilde ne daveti bekliyorsun bence makul
- +1 yıl
Herkesin gittiği bir yere gidersin ama pat diye masalarına oturamazsin yani. Davet edilmeyince hoş karşılanmiyor.
- +1 yıl
Yok halaya gir dedim ben masasına otur demedim ki
- +1 yıl
Ben o dediğini yorumluyorum 😆
- +1 yıl
Peki
- Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıli mekan bul gitmek istdiğine teklif et veya gezi planı yap bu kadar basit
16 Yorumla- +1 yıl
Garip karşılanır
- +1 yıl
niye karşılansın ya sonuçt aiş arkadaşısın
- +1 yıl
Ne bileyim...
- +1 yıl
:) özgüvenli ol azcık
- +1 yıl
Hahah
- +1 yıl
:)
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlıktan korkmana gerke yok :-) ama sana gelen kahve icme teklifini geri cevirme mesela
110 Yorumla- +1 yıl
Teklif gelmiyor 🤣
- +1 yıl
Ya da mesela sigara içiyorlar... Bizim işyerinde bir arkadaş sırf sosyalleşmek için sigaraya başladı. Söyledi kendisi. Sigaralı ortamlarda rahatsız oluyorum..
- +1 yıl
O zaman azcık tebessüm ettt 😄
- +1 yıl
Sigara icme sende kahve al cık kendin
- +1 yıl
O zaman da yine tek başına yapmış oluyorsun.. 😅
- +1 yıl
Nasıl bi iş yeriki
- +1 yıl
Zaten tebessüm ediyorum. Iş arkadaşlarım hep çok kibar olduğumu söylerler. Eğer çok sıkıştırirlarsa sigaralı ortamlarda rahatsız olduğum için gelmek istemediğimi söylerim. Bazen de ben mesela takılan insanların yanına gidiyordum, hoş karşılanıyordu, bir süre sonra hoş karşılanmamaya başladı. Belki de hoş bir davranış olmuyordur, bilmiyorum.. belki de istemiyoruz anlamıyor mu niye daha geliyor diyorlardir
- +1 yıl
Normal bir işyeri. Aşağıda kafe var, kahve içmeye davet deyince aklıma o geldi. Zaten o kafedeki çalışanlar da pek hoşlanmıyorlar benden. Bir kere tost yaptırıyordum, kadın tam ekmeğe yağ sürerken yağ sürülmesini istemedim. Ekmeği değiştirmesini istedim, başka kepekli ekmeğimiz kalmadı falan dedi. Ben de başka bir şey aldım. Böyle bir yağ sürülecekse bence müşteriye sorulmalı istiyor musun istemiyor musun diye. Tost makinesi zaten yağlı olduğu için ekstra yağ sürdürmüyorum. O günden beri düşman oldular, ne zaman gitsem yanımda biri yoksa hoş davranmıyorlar. Yanımda birisi varsa hoş davranıyorlar. O da diğer müşteriye ayıp olmasın diye herhalde. Ben de fazla gitmiyorum o yüzden. Zaten istediğim gibi şeyler de bulamıyorum. Tam buğday vb.
- +1 yıl
😄 o zaman seni cekecek birini bulman lazımmm
- +1 yıl
😆😆😆😆
1 yılyalnızlığın yan etkilerini çok fazla taşımıyorsan bunu sıkıntı haline getirmek doğru değil.. eğer sana zarar veriyorsa, psikolojik olarak seni aşağı çekiyorsa bu durum o zaman tabii ki farklı..
10 Yorumla
+1 yılOlay durumun sadece cinsellik ise Karma, Tinder, Bumble gibi appler sana partner buldurabilir
Fakat amaç arkadaşlar ile kaliteli sohbet muhabbet ise iş yeri yanlış bir tercih olur çünkü konu yine dönüp dolaşıp işe gelecek.
Geçmiş zamanlarında lise olabilir ortaokul olabilir, kimlerleydin? Onları bulabilir ve yeniden iletişime geçebilirsin10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBende aynı ya nasıl olacak bilmiyorum tanımadığım bir insanla da neden konuşayım saçma geliyor sanal dan olsa artık sanaldan insan bulmakta kolau değil
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılYalnız olmaktan veya sosyal olmaktan korkmaya gerek yok insanız ve hepimizin karakteri farklı nasıl rahat ve mutlu oluyorsak ona göre seçimlerimiz oluyor.))
10 Yorumla Olmasına olda aşırıya kaçma bu konu da derim ben. Çok da iyi değil. Sosyallik iyi bu arada lakin ne kadar çok sosyallik o kadar çok dert ve kazık!
10 Yorumla
+1 yılBiraz yaşantına bağlı iş yerindeki kişiler ile sosyalleşmek çok camiyi değil arkandan iş çevirmek için zemin hatırlatıyorsun bi nevi
10 YorumlaYalnız rahat hareket eden biri kendine asosyal dememeli bence sen oyle huzurlusun sadece
20 YorumlaYalnızlıktan korkmak gerekmiyor da ortamlara gir direk ne diyim jdjdnfndn
10 Yorumla
+1 yılKulüpler vb. Yerlere gidebilirsin
Muzik tenis dövüş sanatları vb.
10 Yorumlaİş yerindeki insanlarla çok fazla içli dışlı olma derim. Zaten sosyal bir insan olduğunu düşünüyorum. Bunun takip sayısı vs ile ilgisi yok
11 Yorumla- +1 yıl
Takip sayısını kullanmıyorum bunun ölçütü olarak
Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Sakız olarak verilen para üstüdür yalnızlık.
10 Yorumla
+1 yılÇalışma arkadaşın cinsellik yaşayacağın son insan olmalı bence. Sebepleri saymakla bitmez.
10 Yorumla
+1 yılİşteki kişilerle dışarıda takılmak pek mantıklı değil bana göre
10 Yorumla
+1 yılGüven duygunu yitirince yanlışlıktan yanlışlık iyi olur insana
10 YorumlaTek başına güçlü olduğun, mutlaka birilerinin onayını beklemediğin için olabilir bu durum.
Ama kendine göre kişileri bulursun mutlaka10 Yorumla
+1 yılİşyerindekiler dışarısı için plan yaparak başlayabilirsin sosyalleşmeye
11 Yorumla- +1 yıl
Işyerinde öyle takıldığım kişiler yok ki. Olursa dusunebilirim
+1 yılCiddi konular konuşacaksak arkideş olabiliriz diye düşünüyorum galiba yani sanırsam 🤯😄
10 Yorumla
+1 yılYalnızda gezeceksin sosyal de olacaksin
17 Yorumla- +1 yıl
Formüller ister misin detaylı
- +1 yıl
Isterim
- +1 yıl
Uzun uzun dHa sağlıklı olur formülleri paylaşmak
- +1 yıl
burada misin
- +1 yıl
Yes
- +1 yıl
Fikirleri duymak istiyor musun
- +1 yıl
Biraz sınırları yikmalisin
+1 yılsana yürüyen ölmüyor mu
18 Yorumla- +1 yıl
Yaşıyorlar valla 😆
- +1 yıl
Yaşıyorsa yaşadıklarını hatırlat 😂
- +1 yıl
@Zatı_dehb karadul mu ne alaka 😆
- +1 yıl
@Zatı_dehb erkeği yemesine değilde dul kelimesine takıldı bence
- +1 yıl
@Zatı_dehb ahahah
+1 yıl34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir garı isen eğer... Gel sosyalleşelim kelebeğim 😜
04 Yorumla- +1 yıl
Cidden öküz ya 😅
- +1 yıl
İnkar eden mi var kız
Bak tabelamda yazıyor öküz diye
Gel sevişelim işte
Pardon sosyalleşelim diyecektim
Klavyem sürçtü 😜 - +1 yıl
Hahshrh
- +1 yıl
Hani takibin nerede 😜
+1 yılBen oldum, bi boka benzemiyo boşwer
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal bilgiler testi çözerek komşi
10 Yorumla
+1 yılAynı durumdan muzdarip ben jxjdjd
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce iş yerinde biraz samimi olacaksın sonra dışarda muhabbeti devam ettireceksin
06 Yorumla- +1 yıl
Işyerinde samimi oluyorum, gerisi gelmiyor. 🤣
- +1 yıl
Yakında oda olcak biraz zaman geçsin
- +1 yıl
1,5-2 yıldır aynı yerde çalışıyorum. Benim gibi sosyal olmayan insanlar var, onların en azından bir tane samimi olduğu arkadaşı var, benim o da yok. Vardı arkadaşlarım aramız bozuldu, biri de işten çıktı. Arkadaşımın masasında priz vardı mesela ortak kullanımdi. Benim bilgisayar fişini çeker misin falan deyince off puff yapıyordu.. kendi masasına koyduk diye kendinin sanıyordu. Biraz da arkadaşlık ilişkisinde kendi ön planda olmak istiyordu. Öyle bir insanla arkadaş olacağıma olmam daha iyi..
- +1 yıl
Şimdi daha yakından tanımak isterim seni desen dışarıya davet etsen
- +1 yıl
Ahahha
- +1 yıl
Bana bir mesaj atar mısınız konuyu tam olarak anlamak için
- Kişilik & Karakter konusunda 13,2b cevap paylaştı.
m +1 yılAynı ben varya
10 Yorumla Paran varsa en sosyal sensin
10 Yorumla
+1 yılOhaa kendimi gördüm
10 Yorumla
+1 yılHangi şehirde yaşıyorsun
00 YorumlaZamanla olursun
01 Yorumla- +1 yıl
Kaç zaman sonra 😆
- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılsiteden bulun siz de
00 Yorumla
+1 yılNerede yaşıyorsun
00 YorumlaBenimde yok partner
10 YorumlaBana uyarak :D
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi