15 dk önce yaşandı
Şoka giren biri ne yapabilir?
15 dk önce yaşandı
Detay soruda acil
Başta ben de “Çıkıp Bim’e gidebilir.”yazacaktım ama sonra vazgeçtim.
Yani burada da tıp mezunu veya okuyan kişiler var. Biliyorum ki sen onlardan biri soruma denk gelip yanıt versin diye sordun ama buranın insanları böyle. Her şeyle ancak dalga geçmesini bilirler. Çok güzel bir atasözümüz vardır bununla ilgili “ Boş tenekeden çok ses gelirmiş.”diye. Böyle düşün.
Dün de kızın birisi “Buradan sağlıkla ilgili bir soru soranlara hiç acımıyorum. G*zekalı olduklarını düşünüyorum. Buradan sorana kadar doktora gitseler ya.”yazmış. Dersin âlemin tek akıllısı o. Onun dışında herkes doktor kelimesinden bihaber.😂😂Yani ben de bir soru sormuştum burada nasırla ilgili. Ben doktora da gittim. Acaba ne biliyorlar insanların gidip gitmediğini de “Doktora gidebilirsin.”diyorlar? Onun için diyorum “Sen demesen ben akıl edemiyordum.”diye. Bir de bana laftan anlamadığı için “İnşallah senin ayaklarının altında çıkar benim gibi ve ne yaparsan yap geçmez.”deyince içi kötü , kötü zihniyetli , psikolojisi bozuk oldum. Yani kendi insanlarla dalga geçerken daha mı iyi ve psikolojisi yerinde oluyor yani?
Yani sen kız için elinden geleni yapmışsın ve kız hastanedeymiş. Senin şok hâlin de zamanla geçer. Neticede fiziksel bir problemin yok.
Aynen öyle doğru çok şükür bir şey yok dudağına dikişler atılmış gayet iyi durumda
Tekrar geçmiş olsun. İyi olmasına sevindim.
Neden şoka girdiğine göre değişir
Ranza dan kız çocuğu düştü koşarak kzii kucaklayip kanını durdurmaya çalıştım şu an kız çocuğu hastaneye gitti ama ben olay olan odaya şu an gidemiyorum
Tırnaklarına bak
Kimin
Kendi o rahatlatır seni
Tamm
Cevap
12Cevap
Çok geçmiş olsun ya yani o anda soğukkanlı olmak gerekiyor
Olduk diyelim
Anladım bununla geçmiş olsun
Sağol durumu iyi çok sukur
Otur kafanı kaldır kan akışını sağla derin nefes al su bulabilirsen iç elini yüzünü yıka
Yapıyorum şu an
Genelde donup kalır çıktığında bilinci yerinde olmayabilir yani kontrolü sağlayamayanlar istenmeyen şeyler yapabilir
Geçmiş olsun, tuzlu ayran içmeyi öneririm.
Soğuk su atılır yüzüne
Şok pahalı a101 ya da bime bak
Bişey yapamaz
Şoktan cikarilir
Elimi ayağımı yıkadım
Tm
Tamm
İyiyim şu an sakinlestim
Evet
Sağol deprem yaşamışim bu küçük travma olsun
Teşekkür ederim
Nasıl yani
Biliyorum var evet maalesef şehidimiz 5 kişi
Tekrardan Allah razı olsun kardeşim. Çok şükür hayat devam ediyor alıştık ama unutmak kolay değil gerçekten
Öyle doğrudur. Amin
Alışveriş yapabilir😅
hiiç🤷♂️
Tokat?
Alışveriş
Alışveriş yapabilir
bimde de alışveriş olabilir ama :D
Gece gece ne kafası yaşıyorsunuz
kızma arkadaşım ya espiri yapıyoruz ne kadar soğuk espiriler olduğunun da farkındayız
şoka giren biri kala kalır yani bişey yapamaz ki şoklanır kal gelir beyni sulanır yani
şok bu sonuçta
Market olan mı
Yok şişe içinde seni gördüm onun şoku sakamisin gece gece ne kafasisisin
Alışveriş yapar
Burası pahalıymış diyerek geri a101’e girebilir
Dalga geçilecek soru degildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar