Kişilik & Karakter Kalem olup geleceğini mi yazmak isterdin? Yoksa Silgi olup geçmişini mi silmek isterdin? gskız21 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben gelecek yazmak isterdim 💫 geçmiş güzeldi hepsi bir ders silmek istemem hiç Güncellemeler1 yıl Bu soru harcanmasın vitrin sart aga Kalem olup geleceğini mi yazmak isterdin? Yoksa Silgi olup geçmişini mi silmek isterdin? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Kalem olup geleceğini yazmak 1 0 Yorumla
Sjsjskakaka Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Silmek istemem çünkü unutursam hataları yinelerim geleceği yazıp belirsizliğe son vermek isterim 2 1 Yorumla gskız21 1 yıl 👏🏼👏🏼 Yorumla
pembikellerr Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Geçmişi boş ver sureklı arkana bakarsan yol alamazsın 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Geçmişe hiç zaman takılmadım geleceğimi inşa edemezdim çünkü geleceğimi de yazmak istemezdim zaten yazılmış bir şeyi yazarsam karalamış olurdum 1 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. tavşan olup zıp zıp zıplamak isterdim :D 1 0 Yorumla
umut_atmaca Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Aga bu zamana kadar gördüğüm en iyi soru. 1 2 Yorumla gskız21 1 yıl aga saolsunn ozaman 🤣🤭 Yorumla umut_atmaca 1 yıl 😃😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kalem olup geleceğini yazmak
Silmek istemem çünkü unutursam hataları yinelerim geleceği yazıp belirsizliğe son vermek isterim
👏🏼👏🏼
Geçmişi boş ver sureklı arkana bakarsan yol alamazsın
Geçmişe hiç zaman takılmadım geleceğimi inşa edemezdim çünkü geleceğimi de yazmak istemezdim zaten yazılmış bir şeyi yazarsam karalamış olurdum
tavşan olup zıp zıp zıplamak isterdim :D
Aga bu zamana kadar gördüğüm en iyi soru.
aga saolsunn ozaman 🤣🤭
😃😃
Yoksa geçmiş bana tecrübe kazandırdi
Gecmisi silerdim
Kalem olup geleceğimi yazmak
Cok guzel bir soru
Kalem👍👍